Hvorfor slikt fokus Trine?

Det er mange som spør meg, hver eneste dag, hvordan jeg får tid til alt jeg gjør. Dagen har kun 12 timer og ja, jeg får tid til mye, men det er ikke gjort på fem minutter.

Dette har jeg blogget om flere ganger og jeg unner alle å gjøre den runden med seg selv, som jeg har gjort. Hva er viktig for meg og hva vil jeg?

Viktig

  1. Barna: Prioritering nummer en for meg. Helt klart.

  2. Trening: Det hjelper min mentale helse. Jeg trenger ikke ha høy puls eller stresse med at jeg skal vinne noe. En tur i skogen på en time gjør underverker og er nok for meg akkurat nå. Jeg går fort men husker å puste og sortere underveis. Være tilstede i turen.

  3. Helse: Jeg er nøye med hva jeg tilfører i kroppen. Jeg er ingen fanatiker men vet, etter solid opplæring, hva jeg selv kan gjøre på cellenivå for at kroppen skal klare seg gjennom en hektisk periode.

  4. Bygge selskapene jeg holder på med. Jeg bygger nå to stykker og det krever fokus.

Fokus

Det krever at en har fokus og med det mener jeg at en må prioritere bort veldig mye annet. Jeg er nesten ikke sosial, og er jeg sosial er det få utvalgte jeg velger å bruke tid på. Mine aller nærmeste som respekterer fokuset mitt og ikke tar det personlig at Trine ikke er der hver dag.

For det krever at jeg fokuserer på det som er viktig. Akkurat nå. Det er en to års plan jeg har laget for fase 1. Der er jeg nå og det krever planlegging. Hver dag bruker jeg kalenderen på mobilen nøye. Legger inn alt jeg skal, ned til den minste detalj. Inkludert treningen og hva jeg skal spise.

trinegrung 021019.jpg

Hva vil jeg?

Jeg vil bygge disse to selskapene mine og det har jeg jobbet for lenge. I mange år. Men det siste året har mye endret seg fordi jeg også får engasjere meg i helse som alltid har vært et STORT interessefelt for meg.

Jeg har lenge slitt med tarmene og med hudlidelsen rosacea. Sistnevnte kan du jo nå se er mye bedre, ergo det forteller meg at jeg gjør mye riktig. Jeg er nøye med kostholdet, selvom også jeg skeier ut tidvis.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt det bedre enn jeg har det nå. Mye på grunn av jobben jeg har gjort med meg selv, min personlige utvikling, menneskene jeg har rundt meg og fokuset på å gjennomføre dette jeg har satt i gang.

Ja det krever men det tilfører også så uendelig mye. Gjengen i Fellesskapet…..de er ALT! Vi er en ressurssterk gjeng som jobber med helse og brenner for å hjelpe andre. Det utgangspunktet og de menneskene betyr alt. Jeg har kommet hjem, på et snodig vis, og jobber med likesinnede. ELSKER!

Fellesskapet 180819 5.jpg

Bare siden dette bildet ble tatt i august er vi tre ganger flere. Jeg skal snart samle alle på julebord og få tatt nye bilder. Vi er over 30 stykker på veldig kort tid og det er så kjekt! Hvis dette høres ut som noe du savner i din hverdag så legger du igjen mailen din og jeg tar kontakt.

Du lærer å jobbe fokusert, sette deg mål, gjennomføre og ikke minst får engasjere deg i helse. Hjelpe andre mennesker og jobbe med et team av JA mennesker. JEG ELSKER DET og denne gjengen er GULL for meg. Tusen takk Camilla, uten deg……og oss to…..så hadde dette ikke skjedd. Jeg er evig takknemlig.

Du er helt rå og jeg dedikerer alt dette til deg. Sette stor pris på å jobbe med deg og alt vi skal i fremtiden!

trinegrung 010719 4.jpg

Et ekte naturtalent!

Det er en person jeg har fulgt lenge på nettet og det er Joakim Kleven. Jeg har via sosiale medier kjent hans herlige mor Tone Elisabeth Kleven lenge og derfor ble det naturlig at jeg fulgte med på hennes naturtalent av en sønn.

Mange kjenner han kanskje som vennen til flere bloggere, for han er et ansikt som har vært med i flere TV2 produksjoner, men det var via moren jeg oppdaget Joakim.

Han har gjort uendelig mye allerede tross sin unge alder. Han har laget ulike dokumentarer, han blogger, han lager podcast og ikke minst har han nå blitt youtuber. Eller, det har han vært en stund, men nå lager han sin egen serie på Youtube og jeg klarer ikke la være å skrive noen ord.

Han har idag lansert sin en egen serie som heter Skeiv Hverdag og jeg blir helt slått ut av det han produserer. Det er så proft, gjennomført, gjennomtenkt og ikke minst tidkrevende, samt energien hans er bare gull. Han gjør ALT selv og i reklameverden ville kanskje 50 personer jobbet på et slikt prosjekt. Minst. Det sier sitt.

Han har laget et konsept på Instagram som heter Generation 2.0 hvor han løfter frem andre talenter på en elegant og proff måte….han er bare SÅ flink og virkelig et forbilde, en ekte influencer , en å se opp til.

Om du har ungdom i hus som ikke har hørt om Joakim Kleven så håper du viser videoen til dem. Be dem følge han og det han gjør. La dem bli inspirert i alt arbeidet han får til og alt han gjør.

Det var egentlig bare det jeg ville si og ikke minst til Joakim, gratulerer så masse med serien din. Du har en fast seer og det er meg. Pluss mange tusen andre. Stå på, du er et vaskeekte talent på alle måter! Jeg ELSKER låten din og trener til den hver gang jeg beveger meg ute!

Er du nøye med dette?

I går hadde jeg besøk av Helene Miller. Hun er kusinen til en av mine nærmeste venninner i Stavanger og jeg har kjent henne i en årrekke.

Hun er rådgiver innen pensjon og forsikring, og jeg er helt grei på nettsider og sosiale medier. Siden hun nettopp har nettopp startet for seg selv så trengte hun noen innspill, og jeg trenger mange gode råd på pensjon og forsikring. Det ble en lærerik og morsom dag for oss begge.

Helene Miller front.jpg

Vi bestemte oss for å jobbe sammen. Hun er nå min pensjon og forsikringsrådgiver og jeg hennes nettengel. Kan en kalle meg det? Digital rådgiver høres så formelt og kjedelig ut.

Uansett.

Hun ga meg mange råd og flere jeg ikke visste om. Jeg har to AS nå og vil gjerne sikre både meg selv og fremtidige ansatte. Ergo denne biten er viktig å få på plass og deretter beregne inn i budsjettet til selskapene.

Det som er gull er at Helene nå har startet for seg selv og kan hjelpe deg! Er du i tvil om din pensjon eller forsikring så kan du kontakte henne. Nettsiden er snart klar på helenemiller.no.

Eller- nettsiden hennes er ferdig i løpet av neste uke. Eller, det vil si at jeg er klar med min del av jobben, men Helene må nå lese og se over. DET vet jeg av erfaring krever tid. Hehe. Noen er litt mer nøye enn meg, heldigvis.

Dette er første utkast, ser vel bra ut det? Jeg synes det er morsomt å lage nettsider og bruker Squarespace.com sine maler. Denne nettsiden er bygget i det og knyttet sammen med hennes domene.

Jeg gjør ikke dette til vanlig, må sies, for tiden strekker ikke til. I dag sa jeg ja fordi vi bestemte oss for å jobbe sammen. Slapp av, vi bytter ikke tjenester, det er faktura involvert.

Men hvor nøye er du på dette med pensjon og forsikring? Det er jo utrolig viktig både med pensjon og riktig forsikring. Jammen tror jeg ikke at jeg både sparte en del samt fikk noen flere utgifter på ting som lønnet seg for meg! LIKE!

Jeg skal lære opp Helene til å blogge slik at hun kan komme med gode tips og råd til mine lesere. Det gledes!

FOR en supergründer!

Sponsede produkter Noma Norge AS

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har kjent Trine, men det er noen år. Jeg har fulgt henne på nettet lenge og kjenner også søsteren Lise veldig godt. Power-sister begge to, rett og slett.

Jeg digger når damer gønner på og starter for seg selv. Fellesskapet vårt er jo samme og derfor jeg elsker å jobbe med det. Damer som vil noe og som våger! Utrolig moro!

Trine Nilsen og meg

Trine Nilsen og meg

Trine driver altså Noma Norge AS og jeg var på besøk hos henne i dag. Hun trengte litt hjelp med sine sosialer medier samt vi skravlet masse. Hun begynte også på omega 3 oljen som jeg selv bruker…vi tok fettsyretest og fikk henne i gang.

Riktig omega 3 er vesentlig for å justere omega 6 nivåene ned i kroppen. Har du forhøyede verdier vil betennelsestilstander i kroppen bare øke. Derfor jeg engasjeres sånn av dette. Utrolig lærerikt og ikke minst viktig!

trinegrung 120819 5.jpg

Jeg fikk med meg litt produkter siden jeg sparer håret nå. KLIKKER av luggen som stadig faller ned i øynene og nå kan jeg unngå det en stund. Snille Trine, dette var jammen kjekt!

Gleder meg til å prøve alle og selvfølgelig måtte jeg ha med klemme med GIRL POWER på! For det er vi jo!

trinegrung 120819 4.jpg

Nå skal jeg forberede morgendagen for da skal jeg til Snarøya for ledermøte med det globale selskapet jeg jobber tett med. Jeg bistår med digital strategi og det er jammen meg stas!

Vil du teste Omega 3 oljen jeg bruker så legger du igjen mailen under her så sender jeg informasjon på mail.

Planlegger uken

I skrivende stund er jeg ferdig trent og valgte kafeen rett over gata fra Moov treningssenter på Ypsilon som kontor for en liten times tid.

Jeg skal besøke en kul gründerdame i Drammen snart og det kan du glede deg til. Om du ikke har en hårklemme, skjerf eller hårbøyle fra henne så skjønner jeg ingenting.

Det er navnesøster Trine Nilsen som er gründeren og hennes Instakonto finner du her. Noma er selskapet.

HOS SOLVEIG på Ypsilon

HOS SOLVEIG på Ypsilon

Når jeg spiser ute og fokuset er på helseprogrammet mitt er jeg nøye med hva jeg spiser. Sjekker innhold og passer på å ikke spise for mye. Jeg kan spise hele bakeriet her Hos Solveig men da har ikke tarmene mine det bra.

Ergo det gjelder å planlegge FØR jeg drar hit slik at jeg som sulten ikke faller for fristelsen. Idag ble det kjøleskapsgrøt laget av havregryn og havremelk. Perfekt etter trening. Litt svart kaffe ved siden av og jeg er klar for å planlegge.

trinegrung 120819 1.jpg

Min datter har flere ting fra Noma siden butikken hun jobber på har flere av produktene deres. Jeg stjal en hårbøyle i dag, av min datter, så nå blir det ramarskrik. Haha. Hun kan låne rått i mitt skap men prøver jeg meg….MAMMA, det er min! Hehe…..litt overdrevet men du skjønner tegningen.

Hva synes du, kan jeg gå med bøyle nå mens jeg sparer håret eller blir klemmer greien? Luggen er så lang at jeg klikker snart…..så deilig å få den vekk fra øynene.

trinegrung 120819 3 (1).jpg

Nå må jeg planlegge men blogger fra Noma senere i ettermiddag. Etter jeg har vært støttekontakt. Det går i ett om dagen men det er bare kjekt! Liker å ha mye å gjøre, det gjør meg mer effektiv. Har jeg lite å gjøre en dag blir jeg ineffektiv. Sånn er jeg bare.

Flytte til Horten?

Jeg bygger Fellesskapet og Horten begynner virkelig å plassere seg på kartet! I går hadde vi, igjen, møter der hele dagen og ivrige ildsjeler er i gang. Skal du flytte Trine, spør mange meg. Hehe.

Vi jobber tett sammen for riktig opplæring og bygger steg på steg. Det aller viktigste vi gjør i tidlig fase er solid opplæring og finne teamfølselsen. Hvordan vi skal jobbe sammen og ikke minst ha masse moro mens vi gjør det!

Kjære Drammen, jeg skal ikke flytte til Horten men jammen frister det litt hehe.

trinegrung 310719 4.jpg

Vi har ikke noe fast kontor enda og det er jammen ikke sikkert vi kommer til å ha det heller. Det blir masse reising og derfor er det ikke vits. Enda.

I går fikk jeg mail fra et kvinnelag som ville jeg skulle komme å holde foredrag/innlegg når de samles og det var jammen kjekt! Kommer til å gjøre mer av slikt utover høsten så bare følg med.

Kanskje står jeg plutselig i din stue med dine venninner/venner? Håper det! Hadde ihvertfall vært veldig moro!

trinegrung 310719 5.jpg

Flotte Cathrine leder an i Horten. Utrolig inspirerende å jobbe med denne energiske målbevisste damen som jeg har kjent en god stund. Vi delte kontor sammen tidligere og har hatt flere engasjerende møter før vi nå jobber sammen i Fellesskapet.

Cathrine gjør dette ved siden av fast jobb fordi hun er engasjert i helse. SÅ MORO! Kankje du også vil høre mer om Fellesskapet? Jeg pleier å invitere de som er interessert i å høre mer til en Zoom, helt uforpliktende. Kun lett skravling oss i mellom.

Bare legg igjen mailen under her og følg med i innboksen. Kommer melding er når jeg åpner for flere. Vi lever etter mottoet Vi får det ikke mer moro enn vi gjør det selv! LOVE IT!

trinegrung 310719 1.jpg

Lag deg en super onsdag! Min går i Zoom møter og ikke minst klippetime utpå ettermiddagen. Imorgen skal jeg være støttekontakt igjen og det gleder jeg meg til!

Pakket og klar

I morgen setter jeg meg i bilen for å besøke Stavanger. Gleder meg til vestlandsluft, og ikke minst til å se alle fra bryllupet i Tossa de Mar. Nå meldes det om hetebølge på vei, så kanskje det var greit å ha norsk sommer likevel?

Skjermbilde 2019-07-23 kl. 08.53.50.png

Det er lenge siden jeg har jobbet så mye som nå, men jeg digger det. Selv om det er sommer gjør det meg ingenting å jobbe når alt er lystbetont. Jeg har en plan for hver dag og jobber meg effektivt gjennom oppgavene.

Når jeg er i Stavanger blir det litt jobbing med nettkurset jeg utvikler for Fellesskapet. Nettkurset skal lære nye samarbeidspartnere hvordan de kan jobbe med helseproduktene jeg jobber med, opplæring innen helse, og hvordan vi skal jobbe sammen.

Jeg personlig står ikke for opplæringsbiten innen helse, jeg er jo i opplæring selv, men fagfolket vil ta seg av den biten. Jeg lager systemet som sørger for opplæringen. SÅ GØY!

Digger å jobbe med et globalt selskap hvor jeg kan jobbe over hele verden. En begrenses ikke av landegrenser og fremover blir det mye Spania på meg. Jeg skal bygge et team ikke langt fra Marbella. Drømmen min er å en gang ha en leilighet i Fuengirola og DET gleder jeg meg til.

Rimelig lekkert apotek i Fuengirlo

Rimelig lekkert apotek i Fuengirlo

Jeg var der på jentetur i mai og storkoste meg. Debbie (til høyre) og mannen hennes Leon har en lekker leilighet der nede og de kjenner markedet godt. Gleder meg til de finner mitt drømmested i løpet av to år. Det er planen!

trinegrung 230719 3.jpg

Lekker strand, fem minutter å gå fra leiligheten.

trinegrung 230719 5.jpg
trinegrung 230719 2.jpg

Byen er ikke en typisk turistby og derfor ekstra koselig. Ligger kun 20 minutter fra flyplassen og flybillettene dit er ikke dyre. Planen er å dra dit minst en uke pr måned frem i tid. GUD så jeg gleder meg!

Deilig med denne muligheten. Jobber fra hvor jeg vil og når jeg vil. Sier dermed ikke at jeg ikke jobber mye, for jeg jobber mer enn noen gang, men hvert sekund oppleves som givende og da gjør et ingenting å gasse på.

Lyst å høre mer når jeg åpner for flere i Fellesskapet? Drømmer du om å jobbe mer fleksibelt og drive for deg selv? Enten ved siden av eksisterende jobb eller fulltid. Det bestemmer du selv og jobber du etter planen jeg lærer bort, jobber effektivt og målbevisst, så kan mye vær innen rekkevidde!.

Horten ga mersmak!

I dag hadde jeg møte med to inspirerende damer i Horten. Ikke vært der så mye og ser virkelig en by i utvikling! Vi var på et sted nede på havna som heter STOPP og det var jammen god mat! Jeg kjøpte en smoothie bowl som var bare nydelig!

trinegrung 170719 1.jpg

Utrolig godt og ikke minst sunt. Mer av dette på cafeer takk!!

Jeg møtte Susanne og Cathrine. Sistnevnte har jeg jobbet sammen med før og er bare herlig. Susanne glemte jeg helt i min iver å ta bilde av, det må vi huske neste gang Susanne!!

Flotte Cathrine, en stor inspirasjon!

Flotte Cathrine, en stor inspirasjon!

Det er ikke umulig at begge to blir en del av Fellesskapet (Les mer HER)jeg driver å bygger, noe som gir meg så uendelig mye energi om dagen! Utrolig givende å endelig jobbe med helse som jeg alltid har engasjert meg i.

Det gledes. Så du sminkevideoen min? Jeg har laget min første….hoho. Ikke verst for ei på 48 og dele mine sminketips hehe…..les mer i linken her: https://trinegrung.no/blogg/2019/7/17/min-frste-sminkevideo

De beste folka!

Jeg får så mye energi av å jobbe sammen med den gjengen jeg gjør nå! Utrolig inspirerende og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Idag gikk vi nøye gjennom fettsyrer i blodet vårt og viktigheten av å skape balanse på innsiden.

Mange opplever at de har lite energi og jeg er levende opptatt av å finne ut hvorfor det skjer. Hvordan kan jeg så hjelpe andre til å få det bedre? Jeg er levende opptatt av indre helse og har alltid vært det. Endelig får jeg jobbe med det sammen med mennesker som kan mye om emnet.

Grethe og Camilla

Grethe og Camilla

En blir aldri utlært og Grethe er like nysgjerrig og opptatt av helse som meg. Camilla har lang erfaring og masse kunnskap, og i dag delte hun villig i over tre timer. Sånne møter skulle vi nesten filmet for det er så mye kunnskap i disse samtalene……jeg vil lage mer video!

Det kommer til høsten, nå må bare sommerferien være historie før vi gønner videre fra høsten! Men indre helse er vesentlig og personlig kjenner jeg på mer energi på lenge. Selvfølgelig henger dette sammen med at jeg jobber med mennesker som inspirerer meg, men og fordi jeg er mer bevisst enn noen gang på hva jeg putter inn. I kjeften. Skeier ut jeg også, må sies!

trinegrung 160719 4.jpg

Grethe sliter selv med mage og tarm, er lav på energi og ønsker å finne tilbake til “sitt gamle jeg”. Mange som kjenner seg igjen? Der har jeg selv vært i mange år men kjenner helt klart at valgene jeg har tatt det siste halve året har gjort MYE for meg.

I skrivende stund skal jeg ha skype med ei som ønsker å være med i Fellesskapet. Hun bor i USA, nærmere bestemt Florida. Jeg har IKKE noe imot å reise ditt og holde opplæring, for å si det sånn. Men først skal vi ha et møte på Skype nå for å bli kjent. Opptatt av helse er hun og det lover godt.

Vi bygger et team av helseinteresserte damer/menn….legg igjen mailen om du vil høre mer. Jeg er i lære og deler kun kunnskap om det jeg lærer i denne prosessen. Kanskje du går med et ønske om å gjøre noe ved siden av eller ha en ekstra inntekt?

Kjenner du noen?

Jeg bygger i disse dager et Fellesskap av både damer og menn som er opptatt av helse, hud og tarm. Jeg jobber med noen spennende helseprodukter som har gjort mye for både huden og magen min, og disse ønsker jeg å gi andre muligheten å jobbe med.

Kanskje du kjenner noen som brenner for emnet og ønsker å jobbe for seg selv, allerede jobber for seg selv eller vil ha en ekstrainntekt ved siden av? Del gjerne, for jeg vil gjerne ha med flere. Veldig snart.

Mange sier at det å drive for seg selv er ikke for alle. Det er en sannhet med modifikasjoner for alle kan om de får riktig opplæring. Det er det jeg ønsker å gjøre noe med og derfor lager jeg nettkurs nå om dagen.

Jeg er i produksjonsmodus og det er den beste tilstanden jeg vet om. Da får jeg være kreativ, jobber fokusert med et konkret prosjekt og når det samtidig innebærer helserelaterte ting blir jeg ekstra giret.

Forsetter den sporty looken i dag.

Forsetter den sporty looken i dag.

Det er moro å jobbe på nettet og det gir så uendelig mange muligheter. Mange ser ikke disse eller sliter med å finne frem i jungelen. Mange har fokus på å bygge følgere og det mener jeg er veldig feil.

Om en bygger sine kanaler riktig med innhold som engasjerer en målgruppe….da kan mye gjøres veldig enkelt og det inkluderes i det jeg skal lære bort i dette nettkurset jeg nå bygger kalt Fellesskapet.

Hvorfor Fellesskapet?

Det har alltid vært drømmen min å jobbe med andre som vil noe. Skape et fellesskap av likesinnede hvor vi sammen kan bygge noe som skaper verdi for oss selv. Det er det dette skal bli.

Akkurat nå er det ikke plass til flere men veldig snart åpner jeg opp for at flere kan være med. Dette er så spennende og gir meg mer enn jeg kan få sagt. Tusen takk til denne bloggen, Facebooksiden min og Instagram som gir meg disse mulighetene. Love it!

En givende uke!

Jeg må bare, med min vanlig iver, dele når ting er morsomme. Når en jobber med ting som gir en energi får jeg stor deletrang. Håper det er ok…..skader jo ingen og er fritt for å lese. Håper min reise gjennom livet kan inspirere andre siden jeg deler både opp og nedturer. Det har vi jo alle!

Jeg fortjener oppsvinget nå og jeg digger hver eneste dag på jobb. Det er så viktig for meg å trives og brenne for det jeg jobber med, og derfor er det ekstra kjekt at jeg nå er i lære. Opplæring innen det jeg brenner aller mest for, nemlig helse, hud og tarm.

Idag hadde jeg et lengre møte med Erik Garpestad som fremover blir med videofilmer. Han skolerer seg i faget og bruker meg som testkanin. Vinn vinn for begge parter. Han er sønn av min gode venninne Nina og har kjent han siden bleiestadiet.

Flotte snille Erik. Han vil dere se en del fremover

Flotte snille Erik. Han vil dere se en del fremover

I møter i Oslo i dag hadde jeg også en inspirerende prat med Cecilie som i en årrekke har drevet stor helseklinikk i Oslo. Hun har hatt seg en velfortjent pause etter år med mye jobbing og er nå klar for å gi gass igjen. Fra august skal vi jobbe sammen og det gleder jeg meg til.

En STOR fordel at hun kan mye om stil og farge…skal jammen sørge for at hun deler tips til oss veien videre!! IKKE mitt fagfelt for å si det sånn.

Vakre Cecilie…jeg gleder meg

Vakre Cecilie…jeg gleder meg

Jeg avsluttet dagen sammen m Ragnhild. Hun ble jeg kjent med via bloggen min for mange mange år siden på grunn av samme interesse for hud, tarm og helse. Vi har utvekslet utallige mailer og endelig møttes vi for skravling i Drammen.

Hun jobber som grafisk designer og skal hjelpe meg med en del grafisk materiale samt vi skal jobbe sammen. Hun også en del av Fellesskapet fra høsten av….jeg er så glad! SÅ morsomme damer som plutselig kommer min vei!

Gleder meg til å dele hvordan vi skal jobbe, men aller viktigst er å finne det teamet jeg ønsker å jobbe med. De begynner virkelig å falle på plass og jeg setter så uendelig pris på de alle sammen. Kvinner som vil noe og savner å jobbe sammen med noen for felles mål.

MIN STORE DRØM!! Det hjelper å drømme litt, lage seg visjoner, for selvom det tidvis tar tid så faller alle brikker på plass til slutt. Akkurat sånn jeg så for meg. GOD HELG bloggvenner….håper din blir full av energi og masse smil!!


Grethe leter etter energien

Finner Grethe energien? Jeg jobber med de KULESTE damene som bjudar på og Grethe er intet unntak. FOR en fest og gjett om jeg mer og mer gleder meg til podcasten vi skal lage sammen.

Finner hun energien? Jeg har nok til å fylle 10 kraftverk så hun får komme seg hjem fra ferie så skal jeg fylle på!

Ny video er klar! Jeg gleder meg til å følge henne videre…flere? DEL DEL DEL

Grethe har egen blogg som heter ALVOR ELLER? Den finner du HER. Hun er bare herlig! Hvis du har lyst å høre hvordan vi damene jobber så legger du igjen mailen under.

Vi bygger sammen opp Fellesskapet som vi kaller det og lever etter mottoet “ Vi får det ikke mer moro enn vi gjør det sjæl”. Vi tar ikke inn flere akkurat nå men sett deg gjerne på venteliste. Jeg skal bygge et nettkurs nå i sommer først og så tar vi inn flere. Sammen er vi sterkere!!

Dette gjør jeg gliser!

I går var en lang dag for undertegna. Natt til i går sov jeg nesten ingenting og lærte en vesentlig ting: Jeg kan ikke sitte å jobbe hele kvelden frem til sengen kaller…jeg finner ikke ro etter timer foran dataen. Men når det skjer mye på jobb har jeg en tendens til det, men nå lærte jeg det en gang for alle.

Dro meg ut av sengen 06.00 og kjørte til Gøteborg for møte med ledergruppen jeg jobber med nå. Vi gikk igjennom forretningsmodellen de jobber etter i dag og så på hvordan den kunne effektiviseres ved å gjøre deler av den digitalt.

Det er på topp 5 over ting jeg elsker å gjøre: dele digital kunnskap for å forenkle hverdag for andre. Når en har jobbet så lenge på nettet som meg lærer en seg mye som mange andre ikke kan. Jeg blir så giret når jeg opplever at kunnskapen min har verdi….det gleder meg så inderlig at jeg finner ikke ord.

CMO i selskapet, Gabriella, jeg hadde møte med.

CMO i selskapet, Gabriella, jeg hadde møte med.

Idag venter workshop med gjengen i Digitalakademiet. Jeg bygger to AS nå og det krever fokus. Minuset er at jeg får ikke trent slik jeg ønsker men har en plan fra 1 august. Følg gjerne hverdagen min på Instastories på Instagtram. Jeg prøver å inspirere og dele ekte fra en gründerhverdag.

Følg meg gjerne: @trinegrung

Fellesskapet vokser!!!

Det å hjelpe andre til å drive for seg selv, bistå med min erfaring, har alltid ligget hjertet mitt nært. Hjelpe andre til å vokse, bli tryggere og ikke minst ha masse moro i hverdagen. Jobbe med noe en brenner for.

Personlig har dette alltid vært viktig for meg og en stor drivkraft til hvorfor jeg aldri har gitt meg på nettet. Mulighetene er så store nå, som verden blir mindre, på grunn av den digital utviklingen.

Jeg har i dag startet prosessen med å starte mitt andre AS på veldig kort tid: Trine Grung Invest AS og jeg blir da hovedaksjonær i mitt andre Digitalakademiet AS.
SPENNENDE! Det skjer så mye på kort tid at jeg må nesten holde pusten.

Camilla og Cecilie i møte

Camilla og Cecilie i møte

Å knytte mennesker sammen, som kan lære av hverandre, er vesentlig for meg. Derfor hadde Cecilie og Camilla første møte i går og det var så kjekt! Vår jobb er å hjelpe Cecilie til å jobbe som vi gjør. Både på nettet men og i møter. Det salgsteamet jeg bygger nå er utrolig givende….aldri hatt det mer moro på jobb faktisk!

trinegrung 030719 1.jpg

Cecilie er en kul dame som nettopp vant NM for seniorer på friidrettsbanen. DET er rått det! Jeg blir så engasjert og glad…for noen mennesker jeg jobber med! Kanskje du er neste mann?

Følg gjerne meg på Instagram for inspirasjon på mystory. Prøver så godt jeg kan å inspirere andre til en bedre hverdag for seg og sine.

Jeg heter @trinegrung på Instagram

Blogges veldig snart…følg med i svingene. Snart reiser jeg for å jobbe masse i Spania og DET gleder jeg meg veldig til! TJOHO!

Jobber du ikke Trine?

Det er så mange som lurer på hvordan jeg jobber og hvordan en blogg kan gi meg inntekter når jeg ikke har noen annonser. Ja det er en gåte hehe, men sånn har verden blitt.

En blogg er jo ingen jobb? Den hører jeg ofte og jeg smiler like mye hver gang. De som påstår dette har ikke levd på nettet og jeg har gjort det i 15 år. Det er lenge.

Da jeg startet å blogge var det ytterst få som skjønte hva jeg drev med. Egen “avis” på nettet? Flytt til USA husker jeg kollegaer i Kanal 24 sa den gangen. Du er gæren Trine.

trinegrung 020719 2.jpg

Siden 2009 har denne bloggen vært min egen lille avis og på det meste hadde jeg over 100 000 daglige lesere. Idag har jeg ikke de lesertallene men det gjør ikke noe. Jeg lever forsatt godt av bloggen og har over 50 000 totalt som følger meg i ulike sosiale medier kanaler.

Dette var ikke ment som skryt men litt. Jeg har jobbet beinhardt i alle disse årene og det er tidvis krevende. Alle kanaler skal oppdateres til enhver tid og en må tenke strategisk hele tiden. Men jeg elsker det!
Elsker at jeg kan være fri, jobbe fra hvor jeg vil og samtidig gjøre det jeg synes er mest moro i hele verden.

Frihet er menneskets evne til å ta hånd om sin egen utvikling. Det er vår evne til å forme oss selv.
— Rollo May

For veldig mange er det en drøm og ikke måtte gå på et kontor hver eneste dag 8-16. Jeg har sagt opp kontoret jeg hadde for jeg følte meg bundet med armer og bein når jeg måtte gå dit hver dag. Jeg liker å være fri og gjøre det jeg vil, men samtidig jobbe målbevisst og hardt for å nå mine mål.

Det er fullt mulig for alle og en må ikke ha mine antall følgere for å få det til. Jeg bygger FELLESSKAPET for å lære andre hvordan de kan jobbe som meg. Jobber en målbevisst på denne måten kan en fort gjøre det på heltid i løpet av et år eller to.

Ha en jobb hvor en får resultatbasert lønn av omsetning. Jo mer du omsetter, jo mer tjener du. Ergo det er opp til hver enkelt.

Selvstendig og gründer

Det krever innsats og nei, det krever ikke at du blogger og er superivrig på sosiale medier. Ikke i det hele tatt. Du må bare følge planen jeg lærer bort og de som jobber med meg får gratis nettkurs i hvordan de skal kunne være selvstendige og jobbe fra hvor de vil.

Lyst å høre mer når jeg har plass til flere? Legg igjen mailen så mailer jeg deg når det er plass. Dette er så moro!!

Du bør enten være opptatt av helse eller har et brennende ønske om å drive for deg selv. Jeg kunne ikke tenke meg en annen hverdag og jeg jobber med mennesker som vil noe! Skapende mennesker med masse energi!


Tidenes lederskole

Jeg har lenge hatt lyst å jobbe med helserelaterte produkter og ikke minst bygge et team som drømmer om å gjøre det samme. Endelig har jeg funnet “gjengen min” og denne reisen blir bare givende på alle måter.

I helgen var det lederskole og jeg dro direkte fra Spania dit sammen med Camilla som jeg jobber tett med. Hun stod på scenen og fikk tildelt pris for sin ledersuksess…utrolig inspirerende!!

Flotte camilla stene. Digger!

Flotte camilla stene. Digger!

Jeg er laget slik at jeg elsker å utvikle meg, lære nye ting og er ydmyk i prosessen siden ingen av oss noen gang blir helt utlært. Men i går entret ny kunnskap topplokket og sjelden har jeg vært mer klar for å komme skikkelig i gang.

Jeg har laget en egen Facebookgruppe om du vil lære mer av det jeg lærer. Den finner du HER.

Jeg møtte flere i teamet, hørte foredragsholdere på scenen fortelle om sin reise og ikke minst delte de viktige erfaringer om hvordan en kan jobbe for å utvikle andre mennesker.

Fillipa og Marco fra teamet jobber i Spania

Fillipa og Marco fra teamet jobber i Spania

Jeg skal selv bygge andre ledere som brenner for å utvikle mennesker og ikke minst jobbe med helse…..sitter i skrivende stund med et nettkurs som skal hjelpe andre til å bli utvikle seg og jobbe med dette. Dette kurset blir gratis for dem som jobber med meg.

Jeg er stolt over at jeg nå lever av denne bloggen uten at den er proppet full av annonser og hele teamet mitt skal være en del av min bloggreise veien videre.

Vi får det aldri mer moro enn vi gjør det selv og nå gleder jeg meg til å gå på jobb hver eneste dag. Er du opptatt av helse og har lyst å jobbe med meg når jeg åpner for flere så legg igjen mailen under her. Sammen står vi sterkere og ingenting er mer moro enn å sette seg felles mål!

Over 2000 stykker var samlet på lederskolen

Over 2000 stykker var samlet på lederskolen

GET LOUD var tittelen på lederskolen og jeg ble helt satt ut av hvor stort det var. Ledere/partnere kom fra hele verden for å være med. Lære og la seg inspirere. Jeg lærte mer enn jeg har gjort på noen konferanser tidligere….dette er spennende!!

Utrolig inspirerende dame fra Ålesund Vibecke Steinsvik-Parr

Utrolig inspirerende dame fra Ålesund Vibecke Steinsvik-Parr

65755051_2748475921889171_1208261084473982976_o.jpg
Hilde Rismyhr Sæle var rå på scenen

Hilde Rismyhr Sæle var rå på scenen

Klisje- men tiden flyr virkelig

I går hadde vi skoleavslutning for minsten (18 år hehe). Sammen klappet vi henne for alvor inn i de voksnes rekker og litt vemodig er det jo. Husker enda første skoledag som den var for kun få år siden. Klisjene lenge leve, men det er noe med at tiden virkelig flyr.

Frida vår pynta og fin for anledningen

Frida vår pynta og fin for anledningen

Det var en koselig ettermiddag og etterpå spiste vi sushi på det beste stedet i Drammen. Det ligger på Torget Vest og heter noe så merkelig som Yo-Thai. Men maten og servicen var utrolig bra…..dit skal jeg definitivt tilbake!! Beste sushien på lenge!

trinegrung 20061'9 4.jpg

Sønnen Kasper kom hjem fra Mallorca i går og var derfor ikke med. Men hadde kost seg sammen med kjæresten i hele ti dager. Det er så rart det nå når de ikke reiser på tur med meg eller pappaen lenger. Den tiden er forbi for noen år og det krever jammen tilvenning. Puh…..men sånn er jo livet.

Mamsen gliser trill rundt…..burde kunne redigere smilet litt ned haha

Mamsen gliser trill rundt…..burde kunne redigere smilet litt ned haha

Nå sitter jeg på cafe og venter på toget. Skal i flere spennende partnermøter i Oslo samt skravle litt om en nettskole jeg gründer. Jeg har aldri hatt så mye å gjøre som nå men jammen er det moro!!

Jeg passer godt på å få trent godt nå som jeg jobber mye. Eneste stedet jeg får sortert tankene er i skogen. Får få meg en tur i kveld om ikke himmelen åpner seg som i natt! Fy flate det brakte en god del ja!

trinegrung 180619 3.jpg

Jeg skal få redigert videointervjuet med Inge Thomas. VI skravlet i 90 minutter på opptak og SÅ god til å redigere er jeg ikke enda. HJELP! Jeg har heldigvis fått hjelp veien videre av herlige Erik Garpestad. Han skal til høsten gå filmskole og ville gjerne hjelpe meg mens han skolerer seg. Så da blir det flere videoer her på bloggen og det gleder jeg meg til!

Erik er utrolig flink, gleder meg til å dele arbeidet hans. Han er sønnen til min nærmeste venninne Nina i Stavanger og derfor en enda mer perfekt løsning. Jeg kan hjelpe han og han hjelper meg.

trinegrung 180619 2 (1).jpg

Nå propper jeg øreproppene i øret og stikker til Oslo, blogges i kveld eller imorgen. Håper du får en super dag, sørg for å lage deg en for sist jeg sjekket var det få andre som tråkket til.

Full av gledesenergi!

Jeg har ikke ord for hvor mye moro det er som skjer om dagen! Jeg blir så glad! Endelig har jeg funnet en arbeidsformsform som fungerer for meg hvor jeg hjelper andre med strategier og kunnskap. Jeg får dele det jeg kan med andre som har lyst å lære!

Idag hadde jeg første prat med Grethe og vi skal jammen finne på mye moro sammen! Vi skal jobbe sammen OG lage podcast sammen til høsten. Det blir litt planlegging før den lanseres, men første møte satte mange tanker i sving!

trinegrung 180619 3.jpg

I så mange år har jeg lett etter en arbeidsform som passer meg og som gjør at jeg kan leve av bloggen uten at jeg propper den full av annonser. Altfor mange bloggere har for mange annonser som ikke er troverdige….det orker ikke jeg. Jeg får det rett og slett ikke til og vil ha troverdighet i alle ledd.

Om jeg anbefaler noe vil jeg være 100% tro mot at jeg kan stå inne for det jeg skriver om. Gjennomtestet av meg selv over lang tid før jeg anbefaler ting til andre.

Jeg elsker å jobbe på nettet og nå lærer jeg opp andre i hvordan de skal gjøre det samme. Et og et steg men heier på at vi sammen står sterkere! Utrolig moro og ikke minst givende!!

Jeg får daglig mailer og meldinger fra mange andre som vil være en del av FELLESSKAPET jeg bygger, men tar et og et steg. Jeg har det ikke travelt og skal først sørge for at andre blir gode før nye slipper til.

Om du kunne tenke deg å jobbe med meg på nettet så legger du igjen mailen under og du hører fra meg så snart jeg åpner for flere.

Kjekt om du er opptatt av helse, hud og tarm samt har lyst å lære masse om online markedsføring. Denne måten å jobbe på gir ihvertfall veldig mye frihet og det elsker jeg!

Hjelp til alle bedrifter

Denne uken har vært helt sinnsykt spennende. Det skjer så mye om dagen at jeg må holde tungen rett i munnen, og ikke minst la fingrene jobbe rolig over tastaturet. Jeg får så mye energi når det skjer mye og klarer ikke alltid å roe ned, men heldigvis bruker jeg meditasjon daglig som virkemiddel. Det funker!

Meg og ceo ronny brath

Meg og ceo ronny brath

Idag har jeg skrevet samarbeidsavtale med Purehelp.no og grunnen til det er VELDIG enkel. Ingen tjenester, noe sted, har de søkemulighetene for bedriftsmarkedet som Purehelp.no har. Jeg, som grunder og som om ikke lenge skal ut å sjekke investormarkedet og mulige samarbeidspartnere, har STOR glede av tjenesten for å søke etter mulige kontakter.

trinegrung 070619 3.jpg

Utrolig hva de har bygget opp gjennom årene! Jeg har alltid brukt Purehelp mye, men mest for å sjekke hvordan det går med ulike selskaper jeg er interessert i. Omsetning, hvem sitter i styre, hvor mange ansatte etc etc.

Men som medlem i tjenesten åpner det seg MANGE flere muligheter enn jeg ante. Dette er søkefeltet som er så spisset på hva jeg ønsker at det klør i fingrene etter å komme idag:

Skjermbilde 2019-06-07 kl. 12.07.52.png

En kan søke etter ALT og innen ALLE bransjer av interesse. Om ikke det er interessant så vet ikke jeg. Jeg bruker nå tjenesten hver eneste dag.

Det som er enda mer spennende er muligheten for gründere og scale-ups. Ronny Brath, daglig leder i Purehelp, hjelper daglig mange å knytte kontakt med investorer via en såkalt Investorprofil de har begynt å bygge. DIGGER !

Det vil si at han blir et bindeledd for de som trenger kapital, hvis en er medlem i Purehelp.no. GULL!

Om du ønsker kontakt med han så kan du legge igjen en e-posten din og det kommer informasjon automatisk kontaktinformasjon på mailen du legger igjen. Jeg kan i hvertall gå 100% god for tjenesten!

Regnskap er ikke for pyser

Skrevet i samarbeid med Tripletex

Det en ting som er krevende for et selskap i oppstartsfasen og det er regnskap. Budsjetter og tall er ikke min styrke, men jeg er heldigvis ekstremt lærevillig. Jeg har drevet for meg selv siden 1997 via et enkeltmannsforetak, men går nå altså over til eget AS. Digitalakademiet AS.

Samarbeidet med Driv Inkubator hjelper meg slik at alt papirarbeid gjøres riktig. Forrige uke landet jeg på regnskapsprogram og der har det skjedd MYE de senere årene.

Jeg har testet det meste av digitale regnskapsprogrammer, men landet på Tripletex. Det morsomme med dette selskapet er at jeg var hos dem for å snakke om digital markedsføring en god stund etter de startet opp i 2002 . Jeg var inne hos dem og holdt foredrag, så på muligheter og har egentlig fulgt dem nøye siden.

Grunnen til at jeg landet på Tripletex er fordi det er enkelt nok til at alle klarer å bruke det, kommer i gang raskt, samtidig som at systemet har nok kompleks funksjonalitet til at man får gjort alt man trenger der. Dessuten er det veldig mange som setter pris på at det er så enkelt å samarbeide med regnskapsfører i Tripletex.

Jeg synes de er flinke på nettet, med blant annet egen Youtubekanal. Masse gode videoer med regnskapstips. Den kan du besøke her.

Som sagt så har jeg testet de fleste, men landet på Tripletex. Da jeg jobbet som rekrutterer brukte vi Tripletex og jeg ble skikkelig kjent med programvaren og likte den. Den er enkel å forstå, en kan føre timer, reiseregninger, sende faktura, holde oversikt over økonomien og kunder på et og samme sted.

For meg gjør det jobben enklere og jeg føler jeg har mer kontroll. Samtidig landet jeg ny regnskapsfører som gir meg gode råd på veien og bruker også Tripletex….ergo valget var enkelt.

Tripletex har også en veldig oversiktlig nettside der du enkelt kan finne ut om systemet er noe for deg. Du kan sjekke den ut her. På siden kan du også prøve Tripletex gratis i 14 dager!

Tenk før gikk vi med permer fulle av papirer til regnskapsfører! Idag skjer alt på nettet og er så enkelt. Jeg digger at det gjøres på denne måten! Sender alle bilag inn til en egen e-post adresse og de lagrer seg i programvaren slik at regnskapfører kan bokføre dem. Nice! Permer= ha det bra.

animated_devicesE0ECEB-1.gif