Et ekte naturtalent!

Det er en person jeg har fulgt lenge på nettet og det er Joakim Kleven. Jeg har via sosiale medier kjent hans herlige mor Tone Elisabeth Kleven lenge og derfor ble det naturlig at jeg fulgte med på hennes naturtalent av en sønn.

Mange kjenner han kanskje som vennen til flere bloggere, for han er et ansikt som har vært med i flere TV2 produksjoner, men det var via moren jeg oppdaget Joakim.

Han har gjort uendelig mye allerede tross sin unge alder. Han har laget ulike dokumentarer, han blogger, han lager podcast og ikke minst har han nå blitt youtuber. Eller, det har han vært en stund, men nå lager han sin egen serie på Youtube og jeg klarer ikke la være å skrive noen ord.

Han har idag lansert sin en egen serie som heter Skeiv Hverdag og jeg blir helt slått ut av det han produserer. Det er så proft, gjennomført, gjennomtenkt og ikke minst tidkrevende, samt energien hans er bare gull. Han gjør ALT selv og i reklameverden ville kanskje 50 personer jobbet på et slikt prosjekt. Minst. Det sier sitt.

Han har laget et konsept på Instagram som heter Generation 2.0 hvor han løfter frem andre talenter på en elegant og proff måte….han er bare SÅ flink og virkelig et forbilde, en ekte influencer , en å se opp til.

Om du har ungdom i hus som ikke har hørt om Joakim Kleven så håper du viser videoen til dem. Be dem følge han og det han gjør. La dem bli inspirert i alt arbeidet han får til og alt han gjør.

Det var egentlig bare det jeg ville si og ikke minst til Joakim, gratulerer så masse med serien din. Du har en fast seer og det er meg. Pluss mange tusen andre. Stå på, du er et vaskeekte talent på alle måter! Jeg ELSKER låten din og trener til den hver gang jeg beveger meg ute!