Planlegger uken

I skrivende stund er jeg ferdig trent og valgte kafeen rett over gata fra Moov treningssenter på Ypsilon som kontor for en liten times tid.

Jeg skal besøke en kul gründerdame i Drammen snart og det kan du glede deg til. Om du ikke har en hårklemme, skjerf eller hårbøyle fra henne så skjønner jeg ingenting.

Det er navnesøster Trine Nilsen som er gründeren og hennes Instakonto finner du her. Noma er selskapet.

HOS SOLVEIG på Ypsilon

HOS SOLVEIG på Ypsilon

Når jeg spiser ute og fokuset er på helseprogrammet mitt er jeg nøye med hva jeg spiser. Sjekker innhold og passer på å ikke spise for mye. Jeg kan spise hele bakeriet her Hos Solveig men da har ikke tarmene mine det bra.

Ergo det gjelder å planlegge FØR jeg drar hit slik at jeg som sulten ikke faller for fristelsen. Idag ble det kjøleskapsgrøt laget av havregryn og havremelk. Perfekt etter trening. Litt svart kaffe ved siden av og jeg er klar for å planlegge.

trinegrung 120819 1.jpg

Min datter har flere ting fra Noma siden butikken hun jobber på har flere av produktene deres. Jeg stjal en hårbøyle i dag, av min datter, så nå blir det ramarskrik. Haha. Hun kan låne rått i mitt skap men prøver jeg meg….MAMMA, det er min! Hehe…..litt overdrevet men du skjønner tegningen.

Hva synes du, kan jeg gå med bøyle nå mens jeg sparer håret eller blir klemmer greien? Luggen er så lang at jeg klikker snart…..så deilig å få den vekk fra øynene.

trinegrung 120819 3 (1).jpg

Nå må jeg planlegge men blogger fra Noma senere i ettermiddag. Etter jeg har vært støttekontakt. Det går i ett om dagen men det er bare kjekt! Liker å ha mye å gjøre, det gjør meg mer effektiv. Har jeg lite å gjøre en dag blir jeg ineffektiv. Sånn er jeg bare.