FOR en helg!

Det skal jammen mye til å toppe helger som denne. Det ble en ekstremt aktiv og sosial helg, men den gjorde godt på så mange måter. Jeg visste hva jeg hadde i vente og derfor ladet jeg godt opp på fredag med MINDHUNTER…sesong 2 har kommet på Netflix, fått den med deg?

Jeg slukte sesong 1 og ser jeg kommer til å gjøre det samme med sesong 2. Handler om den tiden da FBI begynte å profilere massemordere, hvordan de intervjuet og jobbet med dem for bedre forståelse av adferden.

Lørdag morgen satte jeg meg tidlig i bilen og dro på event med Fellesskapet. Ny læring om indre helse stod på plakaten og rett utenfor Lillestrøm møttes den energiske gjengen jeg jobber med! FOR et team vi er!

Ellinor, Tonje, Cathrine, Marianne, Malin og Grethe.

Ellinor, Tonje, Cathrine, Marianne, Malin og Grethe.

Utrolig mye læring på tapeten, både fra andre teamledere og ikke minst fagpersonen innen indre helse. Vi er alle opptatt av å ta vare på helsen vår men hvordan gjør vi faktisk det? En sunn kropp, et fokusert og sunt sinn og ikke minst på cellenivå gjøre endringer for varig god indre helse.

Full av energi satte jeg meg i bilen etter endt event og dro på bryggefest til Debbie og Leon. Det er ALLTID hyggelig, og siden jeg holder meg unna alkohol visste jeg at jeg ville være i form til både tur og mer jobb på søndag. I denne fasen er det ufattelig viktig!

FIneste Debbie som jeg er så glad i.

FIneste Debbie som jeg er så glad i.

Trine og Line kom sammen med meg

Trine og Line kom sammen med meg

Jeg stupte i seng sent lørdag kveld og mediterte 30 minutter søndag morgen. Det er i slike faser det er viktig å ha ro, ikke stresse seg opp og holde fokus. Da hjelper meditasjon meg veldig, samt turer i skogen. Helle Stine og jeg gikk en lang tur søndag formiddag, som gjorde at jeg fikk gjort unne dagens 10 000 skritt.

Søndag ettermiddag hadde vi møte med Fellesskapet i Horten. Først tre timer med læring, fokus og hvordan vi skal jobbe hverandre gode. Vi har fått eget motto nå, var ikke det bra?

Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er framgang. Å arbeide sammen er suksess
— Henry Ford
Fellesskapet 180819 4.jpg

Vi var så heldige at bekjente av Fellesskapet kom og holdt yoga før vi begynte å jobbe. Det satte oss i modus og gjorde oss fokuserte. Vi har slike samlinger i Horten, etterfulgt av Helsekveld med interesserte gjester, to ganger pr måned og veldig snart flere steder i landet.

Fellesskapet 180819 6.jpg

Etter yoga holdt jeg et lengre innlegg om hvordan vi styrker oss selv, oss som team og ikke minst foreslo jeg verdier Fellesskapet skal ha. Utrolig bra gjeng i Horten og om ikke lenge skal jeg samle gjengen min i Oslo. Stavanger vokser og nå, men jeg vil gjerne bygge Fellesskap flere steder!

Fellesskapet 180819 7 (1).jpg

Vi samlet mange interesserte til Helsekveld og var så heldige at Ole Martin kom og ga alle fremmøtte solid innsyn i hvordan kroppen jobber på cellenivå og hvordan vi best mulig kan styrke cellene våre. Utrolig lærerikt og jeg gleder meg til flere kan få høre alt han kan. Jeg slukte alt rått!

Fellesskapet 1709819 3.jpg

Endelig en kaffe som min rosacea ikke reagerer på. Jeg vet ikke helt hvorfor men handler om syrenivået. Jeg skal få sjekket det litt nøyere, men utrolig god er den ihvertfall. Kontakt meg om du vil høre mer om denne kaffen som har miljøvennlige papirkapsler. Viktig!

Fellesskapet 180819 5.jpg

Altså. Denne gjengen her er unike. Jeg har ALDRI hatt det mer moro på jobb og vi har langsiktige planer sammen. Endelig skaper jeg det Fellesskapet jeg i alle år har drømt om og jeg føler meg bare heldig. Virkelig. Alle likesinnede som engasjerer seg i helse og er opptatt av teamfølelsen. Energiske damer som vil noe, er rause og empatiske. Elsker!

Har du lyst å høre om hvordan vi jobber og kanskje bli en del av oss? Legg igjen mailen under og jeg vil kontakte deg når jeg åpner for flere innen kort tid. Vi er ikke begrenset av sted….en får god opplæring både på hvordan en kan jobbe på nettet samt ikke minst om helse.

Vinn billetter til event!

I samarbeid m Clarion Hotel Air

Jeg digger å reise hjem til Stavanger og endelig skal jeg jobbe mer i Stavanger. Ragnhild har blitt en del av Fellesskapet og henne skal du få møte i et eget innlegg veldig snart..

På grunn av opplæring av Ragnhild har jeg allerede booket en tur hjem siste helgen i september. Derfor sank energien litt når jeg ble invitert på et superkult eventClarion Hotel Air, på Sola, Fredag 20. September. Jeg har ikke mulighet å reise hjem to helger på rad på grunn av mye jobb nå.

MEN…..

Jeg spurte pent om jeg kunne få lov å dele ut mine to billetter på bloggen heller og DET var helt ok! JIPPI! Ergo DU kan få være med på eventen. Er ikke det kjekt? Jeg digger å gå på slike eventer.

Jeg har altså to billetter å gi bort til denne gromme kvelden. Heldige de som vinner. Ser det ikke bare supert ut? DIGGER!

For å delta i konkurransen:

 • Legge igjen en kommenter her på bloggen, under innlegget.

 • Kommenter med hvem du vil ta med og hvorfor dere bør vinne.

Jeg må ha alle samlet et sted og derfor går det ikke å skrive kommentar på Instagram eller Facebook. Dere er med i trekningen og jeg trekker en vinner to uker før, altså den 6 september!

Del gjerne innlegget for denne eventen er knall!

Link til Facebookeventen her

For de som ikke vinner, men har lyst å kjøpe klikk her

Helsekvelder ut på veien

Det skjer så . mye kjekt om dagen og flere og flere tar kontakt med meg angående helseprogrammet jeg jobbet etter. Så kjekt!

Indre helse er vesentlig og jeg har så mange kunnskapsrike mennesker i nettverket mitt. Idag hadde jeg en lang telefonsamtale med ei av de. Hun heter Kjersti Rinde Omsted og driver Opaker Gård litt nord for Kongsvinger.

Skjermbilde 2019-08-15 kl. 10.20.11.png

Vi brenner begge for temaet indre helse og Kjersti kan MYE om det. Hele gården deres gjenspeiler dette og da er vi ned på detaljnivå til hvordan jorden skal styrkes for å gi mer næring til maten vi spiser. Helt utrolig moro å høre henne prate!

Jeg vil lære ALT hun kan og derfor skal vi nå arrangere Helsekvelder sammen på gården hennes! Er ikke det moro! Det som er gull over overnattingsmulighetene de har på gården og derfor, om vi planlegger nøye, kan blogglesere komme reisende for å overnatte om ønskelig.

Jeg er hoppende glad! Husk å melde deg inn i helsegruppen vår på Facebook Helse, hud og tarm. Den finner du HER. Jeg er hoppende glad!

I løpet av tidlig septemer skal jeg også sammen med STEP IN i Hokksund gjøre det samme. Gleder meg! Helsekvelder skal ut på veien! Jeg er så glad jeg har ikke ord! SÅ MORO!

Måtte bare fortelle det!

Er du nøye med dette?

I går hadde jeg besøk av Helene Miller. Hun er kusinen til en av mine nærmeste venninner i Stavanger og jeg har kjent henne i en årrekke.

Hun er rådgiver innen pensjon og forsikring, og jeg er helt grei på nettsider og sosiale medier. Siden hun nettopp har nettopp startet for seg selv så trengte hun noen innspill, og jeg trenger mange gode råd på pensjon og forsikring. Det ble en lærerik og morsom dag for oss begge.

Helene Miller front.jpg

Vi bestemte oss for å jobbe sammen. Hun er nå min pensjon og forsikringsrådgiver og jeg hennes nettengel. Kan en kalle meg det? Digital rådgiver høres så formelt og kjedelig ut.

Uansett.

Hun ga meg mange råd og flere jeg ikke visste om. Jeg har to AS nå og vil gjerne sikre både meg selv og fremtidige ansatte. Ergo denne biten er viktig å få på plass og deretter beregne inn i budsjettet til selskapene.

Det som er gull er at Helene nå har startet for seg selv og kan hjelpe deg! Er du i tvil om din pensjon eller forsikring så kan du kontakte henne. Nettsiden er snart klar på helenemiller.no.

Eller- nettsiden hennes er ferdig i løpet av neste uke. Eller, det vil si at jeg er klar med min del av jobben, men Helene må nå lese og se over. DET vet jeg av erfaring krever tid. Hehe. Noen er litt mer nøye enn meg, heldigvis.

Dette er første utkast, ser vel bra ut det? Jeg synes det er morsomt å lage nettsider og bruker Squarespace.com sine maler. Denne nettsiden er bygget i det og knyttet sammen med hennes domene.

Jeg gjør ikke dette til vanlig, må sies, for tiden strekker ikke til. I dag sa jeg ja fordi vi bestemte oss for å jobbe sammen. Slapp av, vi bytter ikke tjenester, det er faktura involvert.

Men hvor nøye er du på dette med pensjon og forsikring? Det er jo utrolig viktig både med pensjon og riktig forsikring. Jammen tror jeg ikke at jeg både sparte en del samt fikk noen flere utgifter på ting som lønnet seg for meg! LIKE!

Jeg skal lære opp Helene til å blogge slik at hun kan komme med gode tips og råd til mine lesere. Det gledes!

Lovens høyre hånd

I går var det jubileum for Haust Collection på Latter i Oslo. Jeg blogget om det tidligere i dag, se gjerne her ETTER du har lest dette innlegget. Utrolig flotte kjoler!

På slutten av kvelden ble det Stand Up på scenen, siden Latter har sitt 15 års jubileum. To jubileum i en smekk på en og samme kveld. Utrolig moro og jeg lo så godt.

trinegrung haust 140819 13.jpg

Herlige Øyvind Loven var konferansier og han har jeg kjent i MANGE MANGE år. Du kjenner kanskje stemmen fra morgenklubben Loven & co på Radio Norge?

Øyvind og jeg jobbet sammen på Jærradioen. Det var er jeg startet min karriere i mediesirkuset for en god del år siden. Der jobbet jeg fra 1992 til jeg ble headhuntet til NRK P3 i 1996. Utrolig givende år på Jæren, med selveste Loven som kollega.

Du er bare herlig Øyvind og det er alltid like moro å se deg igjen. Ikke minst holder du deg skremmende godt, det må jeg si. Ikke at 52 er noen alder, men du vet. Ikke alle eldes med stil, men det gjør Loven.

Trinegrung & Øyvind Love 140819.jpg

Jeg ante fred og ingen fare, satt og lo godt i salen. Plutselig begynte Loven å snakke om vår tid sammen på Jærradioen, etterfulgt av at han plutselig dro meg opp på scenen.

Jeg er ikke vanskelig å be og tok utfordringen på strak arm. Han hadde en Topp 10 liste han trengte hjelp til å lese opp, sånn apropos å eldes med stil.

Listen var : Topp 10 tegn på at du har blitt med en altfor gammel dame hjem:

 • 10. Du blir servert portvin og fyrstekake på nachspeil

 • 9. Hun dra TT-kortet i taxien hjem

 • 8. Hun har pyntet seg med trygghetsalarm

 • 7. Alle skoene i gangen har borrelås

 • 6. Dere tar trappeheisen opp til soverommet

 • 5. Det står et vannglass med tenner på nattbordet

 • 4. Det er stol i dusjen

 • 3. Hun roper “Kongen av Danmark” når det topper seg

 • 2. Du får et brodert lommetørkle til å tørke deg med

 • 1. Du har grå hår i munnen.

Jeg lo så godt og jeg lo lenge. Loven leste opp tallene og jeg setningene. For en kveld, denne kommer jeg til å leve på lenge. Vi blogges imorgen kjære bloggleser!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung

For en JUBILANT!

I går var det feiring av HAUST, det norske “lille” motehuset fra Drammen. Janne og Kristoffer Haust har jeg kjent i en årrekke, siden de er omgangsvenner med mine gode venner Debbie og Leon. Stor stas å bli invitert til deres 20 års jubileum, gratulerer så masse med A JOB WELL DONE!

Det ble en lang dag igår. Først var det flere timers jobb med digitale strategier for det norske globale helseselskapet jeg jobber med. Utrolig moro og i går var vi hjemme hos lederne av selskapet. LITT av et hus, som inkluderte flere timer foran data og kreativ jobbing.

trinegrung 140819 1.jpg

Vi snakker hus, just sayin. Høhø. Jeg er forsatt i opplæring, men kjenner meg mer og mer trygg på kunnskapen jeg lærer. Det er UTROLIG kjekt og inspirerende å jobbe med fagfolk! Det er helt sikkert!

Fru og Herr Haust

Fru og Herr Haust

Men tilbake til jubilanten fra i går kveld. De hadde samlet venner, kollegaer og samarbeidspartnere på Latter i Oslo. Sistnevnte har forøvrig også jubileum i år, gratulerer med fantastiske 15 år Latter og Elina! Jammen flott jobbet!

trinegrung+haust+140819+2.jpg

Min gode venninne Line og jeg dro innover for å kose oss og gjett om de bjudat på! Først var det mingling, etterfulgt av moteshow, for så å bli servert nydelig fingermat og det hele avsluttet med morsomme karer (ingen damer?) på scenen. Latter leverte, for å si det mildt!

Line, Beate, Debbie og Line

Line, Beate, Debbie og Line

Til helgen er det bryggefest hos Debbie (nummer tre fra venstre) og Leon, bare å glede seg til bilder på søndag! Den festen har alltid tema og i år er det latino! Jeg skal lete etter rød blomst i håret senere i dag!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jeg har flere ganger vært i Haust sine butikker og klærne selges over hele landet, MEN jeg ante ikke at de hadde så flott festkjoler! Gjorde du? Det var så mye fint på scenen og flere ganger hørte jeg wow fra salen.

trinegrung haust 140819 7.jpg
trinegrung haust 140819 8.jpg
trinegrung haust 140819 10.jpg

Dere får unnskylde bildekvaliteten, men jeg hadde kun mobilen med meg. Når det er mørkt rundt er det ikke alltid like lett med mobilkamera, selvom jeg ellers er MEGET fornøyd med Huawei mobilen min som ellers tar supre bilder.

Til og med fotografen som tok bilde av Line og meg over kommenterte det og lurte på hvilken mobil det var! Just sayin. Høhø

trinegrung haust 140819 12.jpg

Tradisjonen tro kom Haust ekteparet på scenen til slutt og fikk stående applaus fra salen. Stor stas og veldig kjekt å få være med på denne kvelden!

Gratulerer så masse med jubileet Janne og Kristoffer, vi sees på bryggefest til lørdag.

Da kan dere begge slappe godt av, for dette arrangementet var ikke planlagt på en dag! Det kan man trygt si. Utrolig bra hele opplegget som inkluderte glam, rød løper, farger, lek og latter. Vi storkoste oss, virkelig!

PS. Jeg ble dratt opp på scenen i går og det innlegget vil du lese. Det kommer i ettermiddag for nå må jeg skyndte meg for kunde venter på Zoom. Vi blogges i ettermiddag!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung

FOR en supergründer!

Sponsede produkter Noma Norge AS

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har kjent Trine, men det er noen år. Jeg har fulgt henne på nettet lenge og kjenner også søsteren Lise veldig godt. Power-sister begge to, rett og slett.

Jeg digger når damer gønner på og starter for seg selv. Fellesskapet vårt er jo samme og derfor jeg elsker å jobbe med det. Damer som vil noe og som våger! Utrolig moro!

Trine Nilsen og meg

Trine Nilsen og meg

Trine driver altså Noma Norge AS og jeg var på besøk hos henne i dag. Hun trengte litt hjelp med sine sosialer medier samt vi skravlet masse. Hun begynte også på omega 3 oljen som jeg selv bruker…vi tok fettsyretest og fikk henne i gang.

Riktig omega 3 er vesentlig for å justere omega 6 nivåene ned i kroppen. Har du forhøyede verdier vil betennelsestilstander i kroppen bare øke. Derfor jeg engasjeres sånn av dette. Utrolig lærerikt og ikke minst viktig!

trinegrung 120819 5.jpg

Jeg fikk med meg litt produkter siden jeg sparer håret nå. KLIKKER av luggen som stadig faller ned i øynene og nå kan jeg unngå det en stund. Snille Trine, dette var jammen kjekt!

Gleder meg til å prøve alle og selvfølgelig måtte jeg ha med klemme med GIRL POWER på! For det er vi jo!

trinegrung 120819 4.jpg

Nå skal jeg forberede morgendagen for da skal jeg til Snarøya for ledermøte med det globale selskapet jeg jobber tett med. Jeg bistår med digital strategi og det er jammen meg stas!

Vil du teste Omega 3 oljen jeg bruker så legger du igjen mailen under her så sender jeg informasjon på mail.

Planlegger uken

I skrivende stund er jeg ferdig trent og valgte kafeen rett over gata fra Moov treningssenter på Ypsilon som kontor for en liten times tid.

Jeg skal besøke en kul gründerdame i Drammen snart og det kan du glede deg til. Om du ikke har en hårklemme, skjerf eller hårbøyle fra henne så skjønner jeg ingenting.

Det er navnesøster Trine Nilsen som er gründeren og hennes Instakonto finner du her. Noma er selskapet.

HOS SOLVEIG på Ypsilon

HOS SOLVEIG på Ypsilon

Når jeg spiser ute og fokuset er på helseprogrammet mitt er jeg nøye med hva jeg spiser. Sjekker innhold og passer på å ikke spise for mye. Jeg kan spise hele bakeriet her Hos Solveig men da har ikke tarmene mine det bra.

Ergo det gjelder å planlegge FØR jeg drar hit slik at jeg som sulten ikke faller for fristelsen. Idag ble det kjøleskapsgrøt laget av havregryn og havremelk. Perfekt etter trening. Litt svart kaffe ved siden av og jeg er klar for å planlegge.

trinegrung 120819 1.jpg

Min datter har flere ting fra Noma siden butikken hun jobber på har flere av produktene deres. Jeg stjal en hårbøyle i dag, av min datter, så nå blir det ramarskrik. Haha. Hun kan låne rått i mitt skap men prøver jeg meg….MAMMA, det er min! Hehe…..litt overdrevet men du skjønner tegningen.

Hva synes du, kan jeg gå med bøyle nå mens jeg sparer håret eller blir klemmer greien? Luggen er så lang at jeg klikker snart…..så deilig å få den vekk fra øynene.

trinegrung 120819 3 (1).jpg

Nå må jeg planlegge men blogger fra Noma senere i ettermiddag. Etter jeg har vært støttekontakt. Det går i ett om dagen men det er bare kjekt! Liker å ha mye å gjøre, det gjør meg mer effektiv. Har jeg lite å gjøre en dag blir jeg ineffektiv. Sånn er jeg bare.

Hva trenger du?

En ny uke er i gang og jeg fikk ladet skikkelig i helgen. SÅ deilig. Fikk trent godt begge dager, slappet masse av, vært litt med venner og lest en del. Masse å sette seg inn i når en jobber med indre helse.

Det er så mange som viser interesse for helseprogrammet jeg følger og det er veldig kjekt. Jeg ser mange sliter med motivasjonen, hva de skal gjøre og skulle ønske det var mulig med oppfølging på noe vis.

Derfor har jeg tenkt litt i helgen, mens jeg gikk mine turer.

Skulle jeg starte en helsegruppe som inkluderer ukentlig oppfølging og nøye planlegging? Er det interesse for det? Alt kan jo i dag gjøres på nettet og den biten kan jeg jo….

Dette er bare, enn så lenge, noen tanker, men vil gjerne lufte om det kunne vært noe for mine lesere. Jeg har de siste månedene lært masse og liker å inspirere og motivere andre.

Tankene mine er at de som ønsker blir med i en del av #helseprogrammet2019 hvor vi sammen blir sunnere, har fokus på helse fra innsiden, fysisk aktivitet og motiverer hverandre.

Om jeg skulle gjort noe slik blir det en del planlegging pluss jeg vil gjerne inkludere noen av produktene jeg selv bruker som har hjulpet meg masse. Det blir ikke noen svimlende dyre summer, må sies, og tenkte vi kanskje kunne gjøre det sammen i to eller tre måneder.

Tanker?

Om det er noe som faller i smak så begynner jeg planlegging av dette i dag og starter opp 1 september. Så får alle kommet seg hjem fra ferie og får igang jobb/skole igjen.

Legg igjen mailen under her om det er av interesse så høres vi snart. Jeg ser jo om noen gjør det og regner da med det er interessant. Jeg må ikke dette men hadde synes det var veldig moro. Motivere andre, skrive om andres helsereise og ikke minst hjelpe andre med fokus.

FOR en tilbakemelding

Jeg har tusenvis som leser bloggen min hver eneste uke. TUSEN TAKK! Jeg blir så glad og ser at lesertallene stiger i takt med energien min. Det er noe med fokus….det en gir næring gir resultater.

Sånn er det med alt i livet.

Når min datter sminker meg ser det slik ut. Hun er HELT rå!

Når min datter sminker meg ser det slik ut. Hun er HELT rå!

Jeg laget for en stund siden en sminkevideo og var litt nervøs da jeg publiserte den. Det er jo ikke det jeg egentlig driver med, sminke, men SÅ mange spør hele tiden hvordan jeg sminker meg.

Derfor laget jeg en video.

Jeg er ingen sminkeekspert men har jobbet i flere år som modell, jobbet innen TV, og har blitt sminket av ekspert i alle år. Nysgjerrig som jeg er spør jeg alltid masse og derfor lærer jeg noe hele tiden.

Jeg får så mange hyggelig meldinger og denne kom på Instagram i går.

En hilsen fra Grete. Jeg fikk lov å dele meldingen.

En hilsen fra Grete. Jeg fikk lov å dele meldingen.

Jeg ble så glad! Utrolig kjekt å lese, er du ikke enig! Tenk at jeg kunne bidra med det for noe! WOW!

Sminkevideoen min og produktene jeg brukte kan du lese HER. Kanskje noe for deg også? Det kommer en ny video om koster snart siden mange spurte om det. Gleder meg!

Vil du har serietips?

Jeg er en seriehai, det er ingen hemmelig. Akkurat nå om dagen er fokuset litt mer på helse, blogg og Felleskapet, men ingenting kan ta fra meg ei lita kveldstur innom HBO eller Netflix.

Jeg har en egen kategori her på bloggen som heter FILM & SERIETIPS. Den finner du HER. Du leser nå et innlegg på bloggen min men på førstesiden av trinegrung.no ser det slik ut.

Skjermbilde 2019-08-10 kl. 13.37.24.png

Det er de temaene jeg blogger mest om. Jeg skal også lage en kategori for SMINKE & HÅR siden jeg ser det kommer til å bli litt av det også fremover. Stolt over samarbeidet med Blivakker.no siden jeg har handlet der siden de startet.

Om du bruker Instagram mest har jeg også laget kategorier på fronten av min Instagram. Utrolig mange spør om serietipsene jeg legger ut og derfor er alle samlet under en fane. Se bildet under her.

trinegrung 100819 2.jpg

Liker når jeg kan samle det jeg engasjerer meg mest i slike kategorier. Det gjør at det blir lettere for dere å lese her inne.

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM:

Min helseuke....ENERGI!

Det skjer noe når du gir noe fokus. Der jeg er nå er det indre helse og trening som har fokus, samt Fellesskapet jeg bygger sammen med andre om samme tema.

Når en gir noe fokus så skjer det magiske ting. Denne uken har jeg vært nøye med planlegging i kalenderen min og derfor klart å gjennomføre alt jeg skal. Gjør du det, planlegger i kalenderen?

Jeg legger inn alt jeg. Er litt nerd på det men ser jo at det gir resultater. Jeg har så mye gledesenergi nå at jeg ikke vet helt hvor jeg skal plassere det….derfor perfekt jeg har bloggen til å dele det med andre.

trinegrung 100819 3.jpg

Min datter kom hjem fra 9 dager i syden og landet i natt. Det gikk ikke flytog midt på natten og dermed suste jeg til Gardermoen for å hente.

Jeg hadde lagt inn i kalenderen min, laget avtale med meg selv, at jeg skulle trene rett etter frokost, og da gjør jeg det. Ikke helt tom mage, som jeg blogget om tidligere i uken, men en ernæringsshake før jeg suste ned.

trinegrung 100819 5.jpg

Denne uken har jeg gjort følgende:

 • Mandag: LEG DAY styrke

 • Tirsdag: 45 minutter rask gange i skogen

 • Onsdag: ARM&ABS styrke

 • Torsdag: 35 minutter rask gang rett opp og ned

 • Fredag: Ladedag

 • Lørdag: FULL BODY styrke

 • Sændag: Skogen om det ikke pøser ned som nå

Treningen min tar maks 45 minutter dagen og er knallbra. Bruker en app som heter Sweat og den funker so ei kule for meg!

trinegrung 100819 4.jpg

Jeg var også innom Conctance for å fikse sommernegler og hun er jo en kunstner. Facebooksiden hennes finne du her. Hun er rågod jeg har gått til henne i mange år. Hun er også en del av Fellesskapet nå og det er veldig kjekt!

Nå skal jeg nyte sofaen og frihelg. Jobber litt hele tiden men med laptopen i fanget hjemme i sofaen oppleves det ikke som jobb. Ute høljer det ned men det er helt ok. NYTER å være inne da, savner bare peis hehe.

Planlegger du ukene dine nøye?

Følg gjerne uken min på stories på Instagram. Heter @trinegrung der:

Lær av de dårlige periodene

Ordtaket sier: Etter en nedtur kommer det alltid en opptur. Det er mange som har fulgt denne bloggen i flere år, tusen takk forresten, og jeg har alltid delt fra livets opp og nedturer.

Jeg har flere ganger skrevet om vanskelige perioder, men også hva jeg lærte av dem. Læringen kommer jo som oftest i etterkant, DESSVERRE, for når en står midt opp i det og livet koker….da er det ofte kun det en ser.

Og tro du meg, jeg har hatt nok av nedturer.

trine+grung+080519+(1).jpg

Venninner spør meg ofte, hvordan jeg igjen og igjen finner entusiasmen min og reiser meg igjen. Akkurat det har jeg ikke gode svar på men jeg NEKTER å la meg velte.

Jeg husker enda julen for tre år siden. I tre timer gikk rundt Drammenselven og bare gråt. Forstod ikke hva livet egentlig ville fortelle meg og følte meg skikkelig alene om alt. Ensomheten spiste meg opp og jeg visste ikke opp ned på noe.

Jeg skrev innlegget “Den ensomme juletiden” som TV 2 nyhetene valgte å lage en sak av…som dessverre ble en sak om det å være alene i julen. De misforstod hele ensomheten.

Jeg er ikke alene.

Da jeg så saken på TV skjønte jeg hva jeg skulle lære…..jeg måtte selv se at ensomheten lå i meg og var ikke styrt av antall mennesker rundt meg. Ergo hvis jeg ønsket endring måtte jeg selv endre det.

Forstår du hva jeg mener?

Jeg er mye alene men jeg nyter å være alene. Jeg jobber mer fokusert, får mer overskudd og elsker tiden jeg har for meg selv. Ergo jeg har i dag tatt grep for at jeg ikke skal ha den følelsen mer.

Er en ensom inni seg, må en selv begynne å jobbe med å finne ut av hva en trenger i livet sitt for IKKE føle seg ensom. Det gjorde jeg.

Jeg satte meg ned og skrev. Mye. Hva jeg ville ha mer av i livet mitt, hva jeg ikke ville ha i livet, hva gir meg mening, ting som gleder meg og ikke minst når jeg føler jeg meg skikkelig glad. Ingen lett oppgave og jeg gikk mange runder med meg selv.

Jeg endte opp med en liste, og utover familien min og nære venner jeg har gode samtaler med, står det følgende på min liste:

 • Fysisk aktivitet (derfor #helseprogram2019)

 • Gjøre noe for andre (derfor støttekontakt)

 • Spise riktig for min kropp (derfor #helseprogram2019)

 • Jobbe med noe jeg engasjeres av (derav fokus på helse, som jeg elsker)

 • Jobbe i et engasjerende team (derav Fellesskapet)

 • Leve av bloggen min ( check 2019 )

 • Bygge selskapene jeg holder på med (to stykker nå)

Det står mer på listen men jeg begynte der.

Ingenting gir meg mer enn en topptur i fjellet. Den følelsen når jeg har norsk natur rundt meg, og at jeg kom meg opp, er ubeskrivelig. Det trenger ikke være den høyeste eller bratteste toppen, men mestringen er enorm. En kropp som smiler og er glad…det gjør meg glad og gir meg et sinn som smiler. Hver dag.

Har du laget din liste? Trenger du en?

Å jobbe på nettet

Det å jobbe som jeg gjør er faktisk utrolig givende. Jeg har kunder over hele landet og ikke minst begynner jeg å få noen utenfor landets grenser.

Jeg har de siste månedene tilegnet meg masse kunnskap om helse og lærer bort mye av det jeg har lært. Både til de som er opptatt av helsen sin og ikke minst til de som ønsker å jobbe som jeg gjør.

trinegrung zoom work.png

Dagene foregår foran data, i møter, på kurs/eventer for mer opplæring, Fellesskapet sine samlinger og ikke minst på Zoom. Knallbra verktøy om du skal kommunisere med andre enkelt via nettet.

Har du prøvd Zoom?

Jeg lastet ned applikasjonen og var i gang på fem minutter. Det er gratis om du skal snakke mindre enn et gitt antall minutter, men siden jeg bruker verktøyet såpass mye har jeg betalt versjon.

Dette gjør at jeg kan ta med meg macen og være på jobb fra hele verden. Trenger kun nett-tilgang og det har jeg jo via mobilen om wifi uteblir.

Hvis du har lyst å jobbe med helse, er opptatt av emne og ønsker mer frihet i din hverdag så legg igjen mailen under her og jeg kontakter deg når jeg åpner for flere. Elsker!I lære om helse

Det er ingenting som gir meg mer enn å lære alt jeg tilfører topplokket om dagen. Både hvordan jeg bygger business for Fellesskapet men ikke minst om helse.

Det er virkelig noe med ordtaket av vi blir hva vi spiser og at vi trenger essensielle næringsstoffer i tillegg til maten vi spiser. Helsedirektoratet sier det til og med: at spiser vi ikke fisk minst tre ganger i uken.

Man bør spise fisk til middag to til tre ganger i uken, og gjerne bruke fisk som pålegg. Seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon.

Rådet tilsvarer totalt 300-450 gram ren fisk i uken. Minst 200 gram bør være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild.

Får du i deg anbefalt mengde fisk for riktige fettsyrer for kroppen? Jeg vet at jeg ikke gjør det, vi spiser vel fisk en til to ganger pr uke, og derfor er jeg glad for å lære som jeg gjør nå.

Tilskudd i en travel hverdag er viktig i går kveld var jeg på event for å lære mer. Jeg sluker alt jeg lærer og lagrer det i knollen. Tenker jeg må ha et webinar snart og lære videre. Er det interesse for det?

trinegrung 070819 4.jpg

Det er enkelt og formidle til flere via et webinar…..så kanskje om ikke så lenge og ikke umulig jeg får med meg ekspert som virkelig kan mye om emnet.

Hadde i går med meg deler av Fellesskapet. Vi storkoste oss og skravlet masse om alt vi lærte i pausene!

trinegrung 060819 3.jpg

Ei lita linselus til høyre der, datteren til Tonje, som storkoste seg sammen med gjengen. Ikke alle kom seg med på bildet siden ikke alle hadde satt seg ned, men vi har det moro på tur.

Kunne du tenke deg å jobbe med Felleskapet så legg igjen mail under her. Jeg åpner for flere om ikke så lenge, men akkurat nå er det fullt. Kjekt å jobbe på denne måten og noe som vi brenner så inderlig for!

Dato 06.08.19

Dato 06.08.19

En rørende tekst

Jeg satt mellom slagene i dag og skrollet på Facebook. Der hadde en venn ( Takk Chris) lagt ut en tekst som virkelig traff meg og sikkert mange av mine blogglesere som vil finne ordene nyttig. På lik linje som jeg gjorde.

Fortell meg, at jeg er noe, at jeg kan noe, at jeg betyr noe. Fortell meg det. Ikke fortell meg det jeg gjorde, eller det jeg kunne gjort, eller det jeg burde eller skulle gjort. Nei, ikke fortell meg det.

Fortell meg heller at jeg er noe, at jeg kan noe, at jeg betyr noe. Fortell meg heller det. Jeg trenger det, skjønner du. Jeg trenger det så sårt.

Jeg trenger en søyle av trygghet å lene meg mot gjennom livet. Jeg trenger det, skjønner du, for det er så værhardt å leve!
— Ragnhild Bakke Waale

Vi mennesker er så finke til å snakke oss selv og hverandre ned. Alle trenger tidvis ord som løfter oss og har mer fokus på hvem vi er kontra hva vi gjør og ikke gjør.

Var ikke den bare vakker? Det er visst tanten til beste Halvor Bakke som har skrevet det. Utrolig flott tekst!

Sukkerfri sjokolade?

Jeg aner ikke om dette er bra greier, men den er sukkerfri og en skal på kino er vel det innafor selvom en velger et sukkerfritt år?

Jeg tenker det er helt greit og tenker at jeg brekker av tre firkanter om nøden kaller? Har du smakt denne sjokoladen?

trinegrung 070819 1.jpg

Jeg har ikke behøvd den enda for enn så lenge går min nye hverdag veldig bra. Jeg er så godt i gang og mer motivert enn på lenge. Planlegger hver eneste dag nøye kvelden før og hopper opp av sengen når jeg våkner.

Det er så deilig å ha energi som nå igjen! De som har fulgt med bloggen min lenge, og min ærlige tilnærming til hverdagen, vet at den har bydd på sine utfordringer.

Jeg har lenge vært klar for en endring på så mange måter og kjenner virkelig at jobben jeg har lagt ned de siste årene endelig betaler seg.

Bra med energi, er mer fokusert enn noen gang, målbevisst på hvor jeg vil og ikke minst jobber jeg med de kuleste damene noensinne. Jeg skal SÅ få det beste 2019!!

helseprogrammet trinegrung 2019 2.jpg

Gjør meg klar for dagens morgenøkt i skrivende stund.

Arm & abs med SWEAT appen min. Perfekt å ha egen PT med seg på mobilen med videoer som forteller deg hva du skal gjøre, hvor mange repetisjoner og ikke minst hvor lenge! Ferdig på 28 minutter etter 10 minutters oppvarming først.

Lag deg en super dag!

Hvorfor? Vet du ditt hvorfor?

Jeg har ikke tall på hvor mange som melder meg hver eneste dag og spør hvordan jeg motiverer meg selv. Jeg tenker et blogginnlegg med hvordan jeg tenker er lettere enn at jeg skriver det til alle hele tiden hehe.

trinegrung 060619.jpg

Planlegging

Kjedelig ord men likevel essensen. Jeg planlegger alt nøye. Hva jeg skal bruke tiden min på og ikke minst HVORFOR jeg skal bruke tiden på akkurat det jeg bestemmer meg for.

Gjør du det?

Det er jo sånn for veldig mange av oss. Vi har en festlig helg med for mye inntak av ting som tarmene våre ikke liker og tenker- jeg begynner på mandag!

Kjent tanke?

Jeg er akkurat sammen men ikke om jeg følger en plan. Pluss det er vesentlig og ikke ha for mange prosjekter på en og samme tid…det tapper meg bare for energi.

Tre fokus om gangen. Det fungerer toppers for meg.

 1. Bygge selskapene jeg bygger

 2. Helseprogram2019

 3. Bloggen og mine sosiale medier

Det er mine prosjekter akkurat nå og de gir jeg fokus. Før du eventuelt setter deg noen mål for hva du ønsker å skape av endringer er det en ting som er viktig. HVORFOR?

Ditt hvorfor. Find your WHY.

Spør deg selv, og gjerne skriv det ned slik at du kan finne det frem igjen, hvorfor ønsker du å gi akkurat det du skriver ned fokus? Ligger det på topp 3 eller lenger nede på listen? Er det noe som kan vente og eventuelt hvorfor ønsker du det akkurat nå?

 • Helsen min er vesentlig for meg. Det handler ikke om slanking, men å tilføre riktige ting for kroppen min. Tarmene mine. At kroppen smiler gjør at jeg smiler mer.

 • Bygge selskapene jeg er i gang med er vesentlig for å sikre fremtiden og skape det jeg drømmer om. Innen to år drømmer jeg om leilighet i Spania. Dit skal jeg!

 • Bloggen er jobben min. Hovedfokus og gir meg uendelig mye hver eneste dag. Uten denne siden min, og mine sosiale medier, hadde jeg ikke truffet alle de herlige menneskene jeg nå jobber med. VESENTLIG for meg!

Så finn ditt WHY! Ditt hvorfor. Om du er på et sted hvor du trenger en endring så velg en ting på listen din. Og jobb med den ene tingen til det ruller av seg selv. Detter forsetter du på listen din.

Min liste er lang, men hovedfokus er på mine topp 3 akkurat nå. Var dette nyttig?

Trene på tom mage?

God morgen bloggleser, utrolig kjekt du er her. I Drammen ser det ut til at det skal bli en finfin dag, travel men fin.

Det beste med endringene jeg står i om dagen er energien jeg får. Uten tvil. Riktig kosthold, gode treningsøkter, masse frisk luft og null sukker…..det gjør noe med meg ihvertfall.

Jeg har de siste dagene sovet som et barn, kjenner meg allerede lettere i kroppen og jeg blir mer fokusert. Endringer gir meg energi og jeg opplever virkelig mestring når jeg klarer å gjennomføre.

Jeg trives uten tvil best med å trene om morgenen. Tidligere da arbeidsdagen begynte kl 0800 trente jeg klokken 0600. Og trivdes faktisk med det…..følte meg ikke fanatisk, bare deilig å få det gjort.

I går leste jeg en artikkel om morgentrening hvor det stod at det lønner seg å trene på tom magen? Vet du noe om det? Jeg ser for meg at jeg går helt tom for energi og ikke klarer å gi noe jeg da…..noen som gjør det?

trinegrung 060819 1.jpg

Jeg tar meg en ernæringsshake før trening jeg, hva pleier du å gjøre? Når trives du best med å trene? Jeg liker planen min nå og trives med å være i gang. Gleder meg til neste kjolesprell :D

Jeg blir så glad når jeg ser alle som bruker #helsepgrogram2019 og på instagram deler jeg ofte bildene videre. I går lurte broren min på om jeg hadde vært på spinning i Sandnes på grunn av et bilde jeg hadde delt på stories…..men det var nok spreke Ann Marion det.

Screenshot_20190805_190145_com.instagram.android.jpg

Skogen venter på meg nå. Skal gå meg en lang morgentur i bakkene, mediterer til på toppen og bare kose meg. Det blir en lang jobbdag som inkluderer stort teamevent i Oslo i kveld…..gjelder å lagre energi til dagen.

En viktig ting til slutt: selvom jeg er positiv og energisk nå vet jeg jo at de tunge dagene kommer….men enn så lenge flyter jeg godt på denne bølgen og har tenkt å nyte det. Lenge!

Vi er lei av slanking!

Jeg fikk en melding fra ei som følger meg på Instagram. Den traff meg litt fordi jeg kjenner henne godt. Hun har nok ikke lest alle blogginnleggene mine, og vet helt ikke hva mitt #helseprogram2019 går ut på for meg personlig, men kanskje det er flere som lurer?

For meg handler det IKKE om slanking. Jeg veier meg aldri og er mer opptatt av å føle meg vel. Men velvære handler for meg også om indre helse. Hva kan jeg selv gjøre for at mitt eget velvære skal øke?

Slanking er kjedelig men en energisk kropp som jobber med meg vil jeg ha. Jeg har det totalt sett MYE bedre om jeg trener og er fysisk aktiv samt har fokus på hva jeg dytter i meg.

Hva jeg veier driter jeg i. Men at jeg føler meg vel i kjoler er essensielt. Jeg kan gå i en kjole på en fest, spise maten jeg får servert og må nesten gå hjem fordi tarmene ikke likte det som ble servert.

Ergo jeg må ta hensyn. Jeg vil det.

Siden mange leser denne bloggen, og melder til meg i alle kanaler, så vet jeg at jeg ikke er alene om å ha det slik. Helse er et tema som engasjerer mange og vi kjøper masse produkter, alle mann, i jakten på optimal helse.

Eller, ikke jeg. Jeg tar noen få tilskudd og de er jeg superfornøyd med. De har gitt meg den balansen jeg trengte og jeg har fått energien tilbake. Hva jeg veier er revnende likegyldig og jeg vet jeg ser greit ut.

På utsiden.

Men hvordan står det til på innsiden? DET engasjerer meg mye mer og jeg kjenner jeg ble litt irritert når noen kommenterer og tydeligvis ikke har lest hva jeg engasjeres meg i.

Gjør det som funker for deg selv. Ha tro på deg selv og din egen reise. Hva andre måtte mene er egentlig revnende likegyldig…selvom en alltid skal være lyttende til innspill og se læringen for en selv.

Men da må folk og sette seg inn i ting før de mener. Tenker jeg. Hva mener du? Kjenner jeg ble litt engasjert nå!

JA til flere kjoler!

JA til flere kjoler!