Våre handlemønster

Dette er veldig moro! Endelig i gang med denne reisen på en skikkelig måte. Jeg er ingen video-ekspert og sønnen min synes videoen var for lang, men det er en start.

Jeg synes jo ALT er viktig nå som jeg er i lære og jeg vil gjerne ha kommentarer på hva du synes? Jeg tenker at de som tenker de skal lære dette ser den fordi de har lyst på kunnskapen? Kommenter gjerne.

Pr nå filmer jeg med mobilkamera men ser helt klart fordelen av å ha et skikkelig kamera som er lett å ta med på tur. Jeg har et stort speilreflekskamera men det er for tungt. Dette skal jeg sjekke nøyere til neste film.

Kjersti Rinde Omsted og mannen hennes driver Opaker Gård. En gang pr måned reiser jeg dit for å ha helsekvelder hvor vi lærer bort både det jeg har lært og erfart så langt samt Kjersti deler sin kunnskap.

Kjersti er utdannet bioingeniør i bunnen og for en del år siden gikk hun i veggen så det sang. Helt utbrent og ble liggende inne med solbriller på grunn av lyssensitivitet. Det startet hennes nye reise i indre ernæring og jeg lærer SÅ mye av henne.

Vi har neste helseevent på Opaker 4 november for de som har lyst å komme. Her kan du melde deg på: https://www.facebook.com/events/533407563893415/. Trykker du SKAL så indikerer det at du kommer , så noter det i kalenderen din! Viktig for oss å vite antallet.

De som allerede har vært på eventene sier så mye positivt etterpå og det gleder meg. Jeg har mange kunder som merker stor forskjell etter de har gjort endringene som jeg har begynt med. Det gir meg en pekepinn om at jeg er på rett vei og kunnskapen er viktig.

Det kommer flere videoer og jeg gleder meg til å dele. Kommenter gjerne for hvilke endringer du tenker jeg bør gjøre for av videoene skal bli best mulig.

Vi starter å se på varer som mange av oss kjøper hver eneste dag. Leser du på baksiden eller handler du på ren vane? Jeg vet jeg er en vanehandler og derfor synes jeg dette er så viktig for første steg på læringskurven.

Håper videoen ga deg masse!!! God klem fra Drammen

Vinterdeppa?

Utrolig mange sliter med tunge periode i mørketiden. Det er ikke tvil om at det er en mørk tid vi går inn i og derfor synes jeg det er viktig å ta de grep vi selv kan ta.

Personlig sørger jeg for en god omega 3 fettsyre som inneholder ekstra D-Vitaminer, er du nøye på det? Gleder meg til å se hvordan dette utarter seg i denne perioden som kommer nå. All forskning sier at det hjelper i mørketiden…..jeg gleder meg til å se.

November og desember er alltid ganske tunge perioder for meg, men med de endringer jeg har gjort er jeg veldig spent på om det vil føles annerledes i år.

IMG_20191005_115402_494.jpg

Flere som gleder seg til varmere tider allerede? Jeg konkluderer med at jeg ikke er et vintermenneske. Jeg liker bedre mindre klær og varmere vær. Derfor har jeg bestemt meg for at innen to år skal jeg kjøpe meg en leilighet i Spania. I samme byen som flere venner av meg har sted…jeg gleder meg!

Det sparer jeg til nå!

I helgen var jeg på kunstutstilling med Anja Solvik, også kjent som forkjemper av Bunadsgeriljaen. Utrolig spennende og herlig dame.
Jeg dro dit sammen med Bjørg Thorhallsdottir og hele dagen ble tilbragt i vakre Son.

trinegrung 071019 1.jpg

Utstillingen er på Galleri Soon ut november og er virkelig verdt et besøk. Vi fikk gleden av å høre et dikt av Oskar Fiske Pedersen og jeg fikk tillatelse til å dele disse to setningen som rørte mye i meg. Rett og slett vakre!

IMG_20191005_185531_954.jpg

Jeg leser en spennende bok nå om inflammatorisk kosthold og senere denne uken kommer det et innlegg om hvordan vi alle kan gjøre små endringer for å bedre innsiden av kroppen vår. Viktige endringer som alle faktisk bør gjøre.

Jeg lærer så mye av denne boken og merker virkelig at endringene jeg selv har gjort gjør mye for min energi og min hverdag. Gleder meg til å dele!

trinegrung 071019 2.jpg

Vi tre endte på SPA i Son i flere timer som inkluderte masse latter, gode samtaler og masse god energi. Akkurat det jeg trengte denne helgen og hvilepulsen etter en krevende jobbperiode er et faktum. Må sveives i gang i dag, for å si det sånn.

Hvorfor slikt fokus Trine?

Det er mange som spør meg, hver eneste dag, hvordan jeg får tid til alt jeg gjør. Dagen har kun 12 timer og ja, jeg får tid til mye, men det er ikke gjort på fem minutter.

Dette har jeg blogget om flere ganger og jeg unner alle å gjøre den runden med seg selv, som jeg har gjort. Hva er viktig for meg og hva vil jeg?

Viktig

 1. Barna: Prioritering nummer en for meg. Helt klart.

 2. Trening: Det hjelper min mentale helse. Jeg trenger ikke ha høy puls eller stresse med at jeg skal vinne noe. En tur i skogen på en time gjør underverker og er nok for meg akkurat nå. Jeg går fort men husker å puste og sortere underveis. Være tilstede i turen.

 3. Helse: Jeg er nøye med hva jeg tilfører i kroppen. Jeg er ingen fanatiker men vet, etter solid opplæring, hva jeg selv kan gjøre på cellenivå for at kroppen skal klare seg gjennom en hektisk periode.

 4. Bygge selskapene jeg holder på med. Jeg bygger nå to stykker og det krever fokus.

Fokus

Det krever at en har fokus og med det mener jeg at en må prioritere bort veldig mye annet. Jeg er nesten ikke sosial, og er jeg sosial er det få utvalgte jeg velger å bruke tid på. Mine aller nærmeste som respekterer fokuset mitt og ikke tar det personlig at Trine ikke er der hver dag.

For det krever at jeg fokuserer på det som er viktig. Akkurat nå. Det er en to års plan jeg har laget for fase 1. Der er jeg nå og det krever planlegging. Hver dag bruker jeg kalenderen på mobilen nøye. Legger inn alt jeg skal, ned til den minste detalj. Inkludert treningen og hva jeg skal spise.

trinegrung 021019.jpg

Hva vil jeg?

Jeg vil bygge disse to selskapene mine og det har jeg jobbet for lenge. I mange år. Men det siste året har mye endret seg fordi jeg også får engasjere meg i helse som alltid har vært et STORT interessefelt for meg.

Jeg har lenge slitt med tarmene og med hudlidelsen rosacea. Sistnevnte kan du jo nå se er mye bedre, ergo det forteller meg at jeg gjør mye riktig. Jeg er nøye med kostholdet, selvom også jeg skeier ut tidvis.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt det bedre enn jeg har det nå. Mye på grunn av jobben jeg har gjort med meg selv, min personlige utvikling, menneskene jeg har rundt meg og fokuset på å gjennomføre dette jeg har satt i gang.

Ja det krever men det tilfører også så uendelig mye. Gjengen i Fellesskapet…..de er ALT! Vi er en ressurssterk gjeng som jobber med helse og brenner for å hjelpe andre. Det utgangspunktet og de menneskene betyr alt. Jeg har kommet hjem, på et snodig vis, og jobber med likesinnede. ELSKER!

Fellesskapet 180819 5.jpg

Bare siden dette bildet ble tatt i august er vi tre ganger flere. Jeg skal snart samle alle på julebord og få tatt nye bilder. Vi er over 30 stykker på veldig kort tid og det er så kjekt! Hvis dette høres ut som noe du savner i din hverdag så legger du igjen mailen din og jeg tar kontakt.

Du lærer å jobbe fokusert, sette deg mål, gjennomføre og ikke minst får engasjere deg i helse. Hjelpe andre mennesker og jobbe med et team av JA mennesker. JEG ELSKER DET og denne gjengen er GULL for meg. Tusen takk Camilla, uten deg……og oss to…..så hadde dette ikke skjedd. Jeg er evig takknemlig.

Du er helt rå og jeg dedikerer alt dette til deg. Sette stor pris på å jobbe med deg og alt vi skal i fremtiden!

trinegrung 010719 4.jpg

Helseforedrag er viktig

Igår var en utrolig herlig kveld! Sammen med Ragnhild, som jeg jobber med i Stavanger, holdt vi Helsekveld på Clarion Air på Sola. Passer meg perfekt å holde foredrag til mindre grupper som dette da det skaper mer nærhet til de en snakker til.

En god gjeng var samlet på Brudesuiten (ingen mann i sikte, jeg bor her alene buhu) for å høre om den viktige fettsyrebalansen, min reise med tarm problemer og hudlidelsen rosacea, og ikke minst masse skravling etterpå.

Fordelene med å jobbe på nettet er at de som har fulgt min reise kommer og endelig fikk jeg treffe Alex, eller Elisabeth som hun egentlig heter. Henne har jeg blogget om før.

For noen år tilbake, da jeg gikk igjennom en utrolig vanskelig periode som jeg åpent blogget om, sendte Alex meg et julekort.

Det varmet meg veldig, at noen som ikke egentlig kjenner meg tok seg tid til å skrive noen koselige ord og viste meg omtanke. Jeg gledet meg ekstra til å si hei til henne og det ble utrolig koselig.

trinegrung 270919 1.jpg

Suiten har intet mindre enn tre tv’er så det var ikke vanskelig å koble opp for at alle skulle kunne se presentasjonen og foredrag. Sitteplass til 15 stykker, og vi hadde handlet inn snacks. Jeg har allerede fått meldinger fra flere som ønsker foredraget til sin by….jeg er åpen for å reise masse jeg!

Det er bare å sende en mail til meg via kontaktsiden her på bloggen min. Det er mye læring om indre helse i foredraget samt mine tips som har hjulpet meg på veien.

trinegrung 270919 2.jpg

Jeg skulle delt denne suiten med en prins haha men sånn er det ikke akkurat nå. Jeg bygger to selskaper og har så mye å gjøre at tiden ikke strekker til akkurat nå, men plutselig så står han der og da kan jeg glatt invitere han tilbake hit. Høhø. MÅ ikke gifte oss for å overnatte her!

trinegrung 270919 3.jpg

Nå skal jeg ha flere kundemøter her i Stavanger, besøke familie og lørdag kveld blir det oktoberfest med gode gamle venner. Oktoberfest ja, hva i alle dager tar en da på seg? Har du noen tips? Må jeg liksom dra å handle jeg da? SHIT! Meg og klær, jeg er helt håpløs på å være kreativ på det område!

Tips meg gjerne…oktoberfest. Rutete skjorte? Hatt?

Møte i skogen

Tidligere denne uken dro jeg til Opaker Gård. Den ligger rett utenfor Kongsvinger og der bor Kjersti. Vi prøvde å huske hvor lenge siden det var vi ble kjent men det nærmer seg vel 10 år siden.

Vi hadde planlagt Helsekveld og jeg dro opp tidlig for å planlegge. Det er så mange muligheter på gården til Kjersti, hvor de blant annet har overnattingsmuligheter for 40 stykker…..her skal Fellesskapet gjøre mye fremover. Jeg gleder meg sånn til at resten av teamet skal se stedet!

Det beste med Kjersti er hennes engasjement for indre helse. Gården drives økologisk og hun har selv hatt en reise i å reise seg etter at hun sprang i veggen en del år tilbake. Hun vet med 100% sikkerhet hva riktig kosthold betyr for å ha det bra i hverdagen og er så kunnskapsrik.

Utdannet bioingeniør, lest seg opp og forsket mye på hvordan gården kan drives slik at både dyr og mennesker får i seg riktig næring for tarmene……utrolig spennende å høre henne snakke om alt hun kan.

Kjersti viste meg rundt på deler av gården, hadde pakket sekk med niste og foran bålet planla vi kvelden samt masse annet spennende vi skal gjøre fremover.

trinegrung 190919 3 (1).jpg

Hun ble veldig engasjert da hun hørte om helseproduktene vi jobber med og er nå en del av Fellesskapet, som forøvrig vokser hver eneste uke. FOR en gjeng vi begynner å bli, dette er så kjekt, og alle er like engasjerte og dedikerte. Over 30 stykker har vi samlet på veldig kort tid….så mye kjekt!

trinegrung 190919 4.jpg

Neste gang jeg drar dit, i oktober allerede, skal jeg ha med videokamera og lage litt intervjuer med Kjersti. Hun lærte meg om surdeigsbrød, fermetering og mye mye mer. Eller, hun fortalte om det, enn så lenge kan jeg ikke overføre læringen til egen hverdag men litt og litt.

Om du vil jobbe med oss i Fellesskapet legger du igjen mailen under her og jeg tar kontakt når vi åpner for flere. Dette er så moro og ikke minst at en kan jobbe med et norsk globalt helseselskap med solide produkter samtidig formidle kunnskap til andre. Jeg lærer hver eneste dag!

Min egen hverdag har endret seg veldig de siste fem månedene. Den gjengen i Fellesskapet har fylt hverdagen med så mye positivt at jeg spretter opp hver dag og gleder meg til å sette i gang.

En ting har jeg lært av livet opp og nedturer…noen ganger må en bare hoppe i det og ta noen sjangser. Dette er det viktigste hoppet jeg har tatt for min egen del! På alle måter!

trinegrung 190919 6.jpg

Gliset er ekte og jeg smiler fra innsiden. Ikke minst fordi Kjersti ble en del av oss og jeg får muligheten til å dra mye til Opaker Gård.

Helsekvelden gikk supert og flere testet sin fettsyrebalanse. Det er utrolig få som vet hvor viktig det er å sjekke seg for høye omega 6 verdier i kroppen. Mange av livsstilsykdommer i dag oppstår på grunn av kostholdet vi spiser og derfor viktig å sjekke dette. Les gjerne dette innlegget HER.

trinegrung 190919 7.jpg

Kjersti plukket alt tilbehør til middagen fra egen gård. Alt fra gulrøtter, poteter og sopp. Brødet ble laget på egne korn….alt smakte himmelsk og på Helsekvelden fikk alle prøvesmake deler av det hun driver med på gården.

Det ble en stor suksess og derfor blir det allerede ny Helsekveld 14 oktober. Meld deg gjerne på HER.

trinegrung 190919 9.jpg

Husk å melde deg på om du bor i Kongsvinger området. HER er eventen.

Jeg reiser nå over hele landet og alle eventene finner du på Facebooksiden min HER. Om du ønsker å arrangere en Helsekveld så kontakter du meg eventuelt HER.

Gleder meg til å kanskje komme til et sted nær deg!

Det beste ved Malmø

Jeg har sjelden opplevd så mye på så få dager. Torsdag morgen dro jeg til Madde, min gode venninne gjennom 30 år, i Malmø. Jeg må le litt av meg selv, for jeg hadde helt glemt at hun hadde flyttet tilbake til Malmø etter flere år i København.

Madde traff jeg da jeg var utvekslingsstudent i USA i 87/88. Vi knyttet kontakt, ble venner og siden har vi årlig besøkt hverandre. Madde er kreativ, energisk, snill, og omtenksom. Utdannet designer samt videreutdannet innen logistikk. Det er så inspirerende å være sammen med henne….jeg føler meg som ny.

trinegrung 160919 1.jpg

Hver gang vi møtes er det som det var i går. Denne gangen var det over et år siden sist, men med gode venner merkes det ikke. Vi oppdateres fort og er på plass med en gang. Her og nå. Det morsomme med Madde er alle opplevelsene som kommer i kjølevannet av samværet.

Vi gjorde oss klar til https://www.ribersborgskallbadhus.se/sv. Den beste opplevelsen jeg har hatt på mange år!

trinegrung 160919 3.jpg

Alltid noe nytt som engasjerer henne og hun deler villig. Første dagen gikk vi lang tur langs Øresund som Madde er så glad i . Hun bader her hele året og nå skjønner jeg hvorfor. Dette med kaldbading er tradisjon i Sverige og jammen var det en utrolig opplevelse.

trinegrung 160919 2.jpg

På vei til Kallis, som Madde kaller stedet. Hun kunne fortelle at det er 10 brygger på vei dit og som yngre avtalte de hvilken bryggenummer de skulle møtes på. Alle bryggene er nummererte og vi passerte alle ti før vi ankom der vi skulle bade. Nakne.

Det var det beste med opplevelsen, selvom jeg hadde mine betenkeligheter på vei dit, så forsvant de fort da vi ankom. Alle var jo nakne.

trinegrung 160919 5.jpg
trinegrung 160919 4.jpg

Det blåste godt og det var omtrent 16 grader i luften og 15 i vannet. Jeg grøsset med tanken MEN forskjellen var badstuene. Først bli kokvarm i badstu og så bade. I havet. WOW.

Vi satt i tre ulike badstuer og den ene var felles med menn. Denne fellesbadstuen inkluderte et spesielt rituale kalt Gus. Olje på ovnene og en mann som viftet oljedusten på oss mens vi nøt utsikten til havet fra badstuen. Tok ikke bilder der altså hehe.

trinegrung 160919 7.jpg

I kjent stil stupte Madde rett ut i. Det er ikke jeg…..jeg orker ikke vått hår #oldis. Men jeg ELSKET det likevel. For en opplevelse og ikke minst frihetsfølelse å bade naken! ANBEFALER alle å unne seg en tur til Kallis en gang i livet. Malmø er virkelig verdt turen!

trinegrung 160919 8.jpg

Alltid litt ekstra med meg, må liksom gjøre litt mer av meg når jeg gjør ting. Haha. Men så deilig. Etterpå solte vi oss nakne sammen med resten av kvinnene på stedet. Menn og kvinner har seperate garderober og brygge, men en kan oppleve fellesbadstu om en ønsker. VI testet alt og det var SÅ verdt det! FOR et sted!

https://www.ribersborgskallbadhus.se/sv

trinegrung 160919 9.jpg
trinegrung 160919 10.jpg

Bryggen ut til Kallis. Har du vært der? Jeg vet steder som dette popper opp i Norge og med vår kystlinje er det jo så mange muligheter! Jeg vil ha slik i alle byer med tilgang til havet…..wow. Tenk så idyllisk om alle havbyer hadde hatt slike!! Er du ikke enig!??

Smoothien er servert

I går ettermiddag hadde vi Helse-event hjemme hos Grethe. Grethe som endelig har funnet energien og er den festligste dama i Fellesskapet. Jeg skal lage et eget innlegg med Grethe og meg litt frem i tid, for nå var det gårsdagen jeg ville fortelle om.

Vi hadde foredrag for fremmøtte og enda øver vi oss på å videreformidle kunnskapen vi har tilegnet oss det siste halve året. Jeg snakket om Fettsyrebalansen mens Grethe tok for seg mage/tarm problematikk. Jeg snakker om de viktige fettsyrene mens Grethe om de gode bakteriene.

trinegrung 090919 1.jpg

Grethe disket opp med smoothie og denne var faktisk veldig god. Det er Berit Nordstrand sin oppskrift og den lyder som følger:

Bringebær-smoothie med tran og rødbeter

 • 1 pose frosne bringebær

 • 1 øko banan

 • 2 dl eplejuice (IKKE konsentrat)

 • 2 dl vann

 • 1 rødbete

 • 2 ss tran uten transmak (vi brukte Balanseoljen som jeg snakket om i foredraget)

Utrolig god og ikke minst fin farge når det er rødbeter involvert.

trinegrung 090919 3.jpg

Flotte Grethe. Vi sjekker for muligheten til å leie et lokalet nå som Fellesskapet vokser i omfang. Vi trenger å være et sted som rommet flere enn 20 stykker for slike kvelder. Noen som vet om et lokalet vi kan leie i området Drammen- Asker- Nesøya?

Fellesskapet vokser og hver eneste uke dukker det opp nye fjes. Andre som brenner for helse, liker tanken å jobbe med andre og jobbe litt for seg selv. Jeg digger det og hele hverdagen min har endret seg etter at alle disse menneskene kom inn i livet mitt.

Så mange år som selvstendig rådgiver og endelig jobber vi sammen mot et felles mål. Tjoho!

trinegrung 090919 2.jpg

Grethe hadde også laget en chiafrøgrøt men det er jeg allergisk mot.

Sist jeg spiste chiafrø kastet jeg akutt opp i en plastikkpose på kjøkkenet mens arbeidere pusset opp badet mitt. Haha. For et syn! Doen var okkupert og der hang jeg over kjøkkenbenken mens minnene strømmet tilbake fra tiden i bil som yngre hvor jeg alltid ble bilsyk.

Lyst å bli med i Fellesskapet? Eller høre mer om det? Legg igjen mailen for vi åpner snart for flere. Det blir webinar for å fortelle hvordan vi jobber og hva målene våre er. Kanskje noe for deg?

Et ekte naturtalent!

Det er en person jeg har fulgt lenge på nettet og det er Joakim Kleven. Jeg har via sosiale medier kjent hans herlige mor Tone Elisabeth Kleven lenge og derfor ble det naturlig at jeg fulgte med på hennes naturtalent av en sønn.

Mange kjenner han kanskje som vennen til flere bloggere, for han er et ansikt som har vært med i flere TV2 produksjoner, men det var via moren jeg oppdaget Joakim.

Han har gjort uendelig mye allerede tross sin unge alder. Han har laget ulike dokumentarer, han blogger, han lager podcast og ikke minst har han nå blitt youtuber. Eller, det har han vært en stund, men nå lager han sin egen serie på Youtube og jeg klarer ikke la være å skrive noen ord.

Han har idag lansert sin en egen serie som heter Skeiv Hverdag og jeg blir helt slått ut av det han produserer. Det er så proft, gjennomført, gjennomtenkt og ikke minst tidkrevende, samt energien hans er bare gull. Han gjør ALT selv og i reklameverden ville kanskje 50 personer jobbet på et slikt prosjekt. Minst. Det sier sitt.

Han har laget et konsept på Instagram som heter Generation 2.0 hvor han løfter frem andre talenter på en elegant og proff måte….han er bare SÅ flink og virkelig et forbilde, en ekte influencer , en å se opp til.

Om du har ungdom i hus som ikke har hørt om Joakim Kleven så håper du viser videoen til dem. Be dem følge han og det han gjør. La dem bli inspirert i alt arbeidet han får til og alt han gjør.

Det var egentlig bare det jeg ville si og ikke minst til Joakim, gratulerer så masse med serien din. Du har en fast seer og det er meg. Pluss mange tusen andre. Stå på, du er et vaskeekte talent på alle måter! Jeg ELSKER låten din og trener til den hver gang jeg beveger meg ute!

Bomullshode etter ferie

Flere som må sveive maskineriet i gang etter ferie? Jeg hadde kun fire dager i Nice men likevel føltes det som en evighet. Hvilepulsen fant veien til solsengen og hodet gikk i dvale.

Brått var jeg hjemme igjen. Mandagen gikk jeg hele dagen med bomullshode og lurte på om jeg var i ferd med å bli syk. Ingenting funket og dermed landet jeg utpå ettermiddagen i sofaen og innså at hodet trengte å sveives i gang etter dvalen. Kjenner du deg igjen?

Flere tilskudd til Fellesskapet

Flere tilskudd til Fellesskapet

Derfor var jeg ekstra glad for at gjengen i Fellesskapet skulle på skoleringsevent i Oslo tirsdag kveld. Jeg satset på at det ville sveive maskineriet i gang og gi meg den input jeg trengte for å starte høsten.

Ganske riktig! Jeg ble både inspirert, lærte enda mer om indre helse og ikke minst fikk skravlet med gjengen min igjen. SÅ kjekt!

Vi vokser i omfang og er nesten 30 stykker totalt nå. MYE har skjedd på kort tid, ene og alene fordi jeg jobber sammen med en fantastisk gjeng! Jeg har nesten 100 egne kunder og utrolig mange ressurssterke lærevillige med i teamet.

Ikveld skal vi samle en del menn i Horten for intens opplæring….det blir spennende. Jeg gleder meg og oppdatering kommer.

Lyst å høre med om Fellesskapet? Jeg skal snart ha webinar og informasjon kommer på mail så legg igjen e-posten under og du hører fra meg veldig snart. Du får full opplæring innen helse samt masse hjelp og støtte fra gjengen underveis.Nydelige Nice!

Gjett om jeg trengte disse feriedagene! Jeg har ikke hatt noe særlig ferie i sommer, kun noen dager her og der, så disse dagene med jentene i Nice kjenner jeg virkelig at jeg trengte.

Ikke før jeg hadde landet på solsengen, med rolig musikk på ørene, kjente jeg hvor etterlengtet dette var. Jeg skal ikke gjøre en dritt de neste dagene utover å slikke sol, bade, le, spise godt og bare være. Et lite blogginnlegg måtte til for å vise hvor deilig det er her!

trinegrung nice 290819 1.jpg


Vi bor på Westminster Hotel som ligger rett ovenfor stranden midt på promenaden. Utrolig fint hotell i den litt gamle ærverdige stilen. Store luftige rom, utrolig god frokost og ikke minst en aircondition som fungerer. Med tredve grader utenfor dørene er det ingenting som er bedre enn et kaldt rom når en kommer svett fra stranda.

A room with a view

A room with a view

Jeg har et lite lygekryss hva gjelder jobb, for litt jobb er det mens jeg er her. Det må sies. Jeg har noen zoom-møter mens jeg er på tur, men passer på å gjøre det etter stranda og før middag. Ergo jeg føler ikke jeg jobber, for å si det sånn.

Det som er viktig for meg er å enkelt kunne føre regnskap når jeg er på farta. Jeg har brukt Tripletex i mange år og skriver dette innlegget i samarbeid og med godkjennelse av dem.

Nå som jeg er på tur er appen de har et must for meg for å kunne kjapt sende regninger inn i systemet. Da slipper jeg å styre med det når jeg kommer hjem og trenger kun å se over at alt stemmer.

SÅ deilig, se bare på video!

I bilen min hjemme har jeg installert Autogear som registrerer alt jeg kjører og med enkle tastetrykk synkroniserer seg med tripletex. Utrolig digg og jeg glemmer ikke å registrere en kilometer. Veldig lettvint for meg som kjører en god del i jobben min!

Men tilbake til turen.

Dette er utsikten fra rommet vårt. Rett ned på stranda!

trinegrung nice 290819 7.jpg

NICE i Nice, hehe.

Vi spiser ute på kveldene og i går gikk vi i Gamlebyen og tittet . Veldig koselig!

trinegrung nice 290819 6.jpg

Vi så noen dansere som var helt rå men jeg våget ikke å filme dem. Jeg kunne spurt men de skjønte ikke et ord engelsk. Midt i gata holdt de lenge på og imponerte stort med såkalt capoeira.

Line, Monica og Hanne

Line, Monica og Hanne

Det er Line som nettopp hadde rundt år som vi feirer. Dette er bursdagsgaven hennes fra flere som var i selskapet tidligere denne måneden. Utrolig glad for at vi valgte dette sammen med henne…..en gave for oss alle egentlig.

trinegrung nice 290819 4.jpg

Dama klar for en kveld på byen. Nå hører det med til historien av kvelder med jentene ender veldig ofte tidlig. Det er mange som ikke tror det når vi er på tur, men jeg kan ikke huske en kveld som har vært senere enn tolv. Helt sant. Vi bruker ferien for akkurat det, ferie.

Nå drikker nå ikke jeg uansett med mine 12 måneder uten alkohol…derfor perfekt å reise med denne gjengen. De må gjerne ta så mange glass de bare orker men jeg vet det ikke blir sent. Mannen til Line tror oss forsatt ikke hehe….men det er faktisk sant.

trinegrung nice 290819 8.jpg

Ferie gjør godt. Mandag er det #helseprogram2019 igjen så gjelder å nyte disse dagene i ro. Vi trenger alle litt hvilepuls tidvis.

Har du noen tips om restauranter verdt å besøke i Nice? Setter stor pris på tips!!!

Pass deg Trine

Et sikkert tegn på at en gjør for mye, ihvertfall når det gjelder meg, er når en våkner to timer før alarmen og hodet ikke roer seg igjen. Tankene spinner og adrenalinet fosser i blodet.

Det er tidlig morgen og kjøkkenbordet er stedet. Kaffen og ernæringshaken er inntatt, men hodet er i dvale. I går jobbet jeg 12 timer og jeg vet jo at det ikke er bra, men når noe er morsomt klarer jeg ikke stoppe.

trinegrung 300719 1.jpg

I kalenderen min står det trening klokken 0800 til 1000, men jeg kjenner at det ikke kommer til å gå i dag. Rett og slett. Ergo jeg må justere, lytte og roe ned.

Selvom jeg følger planen i helseprogrammet mitt så vil det ikke si at et ikke kan være rom for justeringer underveis. Hadde jeg ikke gjort det ville det blitt et usunt regime på alle måter.

Denne uken er hektisk men neste uke tar jeg meg noen dager fri. Jeg skal på tur med venninner og feire Line som nettopp hadde bursdag. Gaven til henne var en tur med oss jentene og alt hun vet er at hun skal pakke med bikini og ta med pass.

Jeg kan jo ikke røpe på bloggen hvor vi skal med fare for at hun får med seg innlegget. Men tur skal bli deilig. Virkelig deilig. Jeg skal ligge rett ut i solen fire dager på rad.

Jeg unnet meg ikke lang ferie i år og kanskje det er det jeg merker nå? Vi trenger vel alle ferie tidvis så neste år skal jeg logge av alt i tre uker sammenhengende og unne meg ferie. Ingen lykke som grunder om en ikke gjør det. Kroppen krever det.

Dagen i dag:

 • Ringe regnskap

 • Føre regnskap

 • Ordne med bilen på verksted

 • Møte herlige Synnøve Skarbø for å snakke business

 • Kjøpe gave til venninne

 • Møte med potensielt tilskudd til Fellesskapet

 • Middag med herlige Suzette som er på Oslobesøk.

Skulle sittet og meditert akkurat her nå.

Skulle sittet og meditert akkurat her nå.

Jeg får brette opp armene og ruste meg for dagen. Til helgen skal jeg gjøre fint lite og ingenting! Trene er det eneste jeg skal gjøre og sånn er det med den saken!

FOR en helg!

Det skal jammen mye til å toppe helger som denne. Det ble en ekstremt aktiv og sosial helg, men den gjorde godt på så mange måter. Jeg visste hva jeg hadde i vente og derfor ladet jeg godt opp på fredag med MINDHUNTER…sesong 2 har kommet på Netflix, fått den med deg?

Jeg slukte sesong 1 og ser jeg kommer til å gjøre det samme med sesong 2. Handler om den tiden da FBI begynte å profilere massemordere, hvordan de intervjuet og jobbet med dem for bedre forståelse av adferden.

Lørdag morgen satte jeg meg tidlig i bilen og dro på event med Fellesskapet. Ny læring om indre helse stod på plakaten og rett utenfor Lillestrøm møttes den energiske gjengen jeg jobber med! FOR et team vi er!

Ellinor, Tonje, Cathrine, Marianne, Malin og Grethe.

Ellinor, Tonje, Cathrine, Marianne, Malin og Grethe.

Utrolig mye læring på tapeten, både fra andre teamledere og ikke minst fagpersonen innen indre helse. Vi er alle opptatt av å ta vare på helsen vår men hvordan gjør vi faktisk det? En sunn kropp, et fokusert og sunt sinn og ikke minst på cellenivå gjøre endringer for varig god indre helse.

Full av energi satte jeg meg i bilen etter endt event og dro på bryggefest til Debbie og Leon. Det er ALLTID hyggelig, og siden jeg holder meg unna alkohol visste jeg at jeg ville være i form til både tur og mer jobb på søndag. I denne fasen er det ufattelig viktig!

FIneste Debbie som jeg er så glad i.

FIneste Debbie som jeg er så glad i.

Trine og Line kom sammen med meg

Trine og Line kom sammen med meg

Jeg stupte i seng sent lørdag kveld og mediterte 30 minutter søndag morgen. Det er i slike faser det er viktig å ha ro, ikke stresse seg opp og holde fokus. Da hjelper meditasjon meg veldig, samt turer i skogen. Helle Stine og jeg gikk en lang tur søndag formiddag, som gjorde at jeg fikk gjort unne dagens 10 000 skritt.

Søndag ettermiddag hadde vi møte med Fellesskapet i Horten. Først tre timer med læring, fokus og hvordan vi skal jobbe hverandre gode. Vi har fått eget motto nå, var ikke det bra?

Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er framgang. Å arbeide sammen er suksess
— Henry Ford
Fellesskapet 180819 4.jpg

Vi var så heldige at bekjente av Fellesskapet kom og holdt yoga før vi begynte å jobbe. Det satte oss i modus og gjorde oss fokuserte. Vi har slike samlinger i Horten, etterfulgt av Helsekveld med interesserte gjester, to ganger pr måned og veldig snart flere steder i landet.

Fellesskapet 180819 6.jpg

Etter yoga holdt jeg et lengre innlegg om hvordan vi styrker oss selv, oss som team og ikke minst foreslo jeg verdier Fellesskapet skal ha. Utrolig bra gjeng i Horten og om ikke lenge skal jeg samle gjengen min i Oslo. Stavanger vokser og nå, men jeg vil gjerne bygge Fellesskap flere steder!

Fellesskapet 180819 7 (1).jpg

Vi samlet mange interesserte til Helsekveld og var så heldige at Ole Martin kom og ga alle fremmøtte solid innsyn i hvordan kroppen jobber på cellenivå og hvordan vi best mulig kan styrke cellene våre. Utrolig lærerikt og jeg gleder meg til flere kan få høre alt han kan. Jeg slukte alt rått!

Fellesskapet 1709819 3.jpg

Endelig en kaffe som min rosacea ikke reagerer på. Jeg vet ikke helt hvorfor men handler om syrenivået. Jeg skal få sjekket det litt nøyere, men utrolig god er den ihvertfall. Kontakt meg om du vil høre mer om denne kaffen som har miljøvennlige papirkapsler. Viktig!

Fellesskapet 180819 5.jpg

Altså. Denne gjengen her er unike. Jeg har ALDRI hatt det mer moro på jobb og vi har langsiktige planer sammen. Endelig skaper jeg det Fellesskapet jeg i alle år har drømt om og jeg føler meg bare heldig. Virkelig. Alle likesinnede som engasjerer seg i helse og er opptatt av teamfølelsen. Energiske damer som vil noe, er rause og empatiske. Elsker!

Har du lyst å høre om hvordan vi jobber og kanskje bli en del av oss? Legg igjen mailen under og jeg vil kontakte deg når jeg åpner for flere innen kort tid. Vi er ikke begrenset av sted….en får god opplæring både på hvordan en kan jobbe på nettet samt ikke minst om helse.

Vinn billetter til event!

I samarbeid m Clarion Hotel Air

Jeg digger å reise hjem til Stavanger og endelig skal jeg jobbe mer i Stavanger. Ragnhild har blitt en del av Fellesskapet og henne skal du få møte i et eget innlegg veldig snart..

På grunn av opplæring av Ragnhild har jeg allerede booket en tur hjem siste helgen i september. Derfor sank energien litt når jeg ble invitert på et superkult eventClarion Hotel Air, på Sola, Fredag 20. September. Jeg har ikke mulighet å reise hjem to helger på rad på grunn av mye jobb nå.

MEN…..

Jeg spurte pent om jeg kunne få lov å dele ut mine to billetter på bloggen heller og DET var helt ok! JIPPI! Ergo DU kan få være med på eventen. Er ikke det kjekt? Jeg digger å gå på slike eventer.

Jeg har altså to billetter å gi bort til denne gromme kvelden. Heldige de som vinner. Ser det ikke bare supert ut? DIGGER!

For å delta i konkurransen:

 • Legge igjen en kommenter her på bloggen, under innlegget.

 • Kommenter med hvem du vil ta med og hvorfor dere bør vinne.

Jeg må ha alle samlet et sted og derfor går det ikke å skrive kommentar på Instagram eller Facebook. Dere er med i trekningen og jeg trekker en vinner to uker før, altså den 6 september!

Del gjerne innlegget for denne eventen er knall!

Link til Facebookeventen her

For de som ikke vinner, men har lyst å kjøpe klikk her

Helsekvelder ut på veien

Det skjer så . mye kjekt om dagen og flere og flere tar kontakt med meg angående helseprogrammet jeg jobbet etter. Så kjekt!

Indre helse er vesentlig og jeg har så mange kunnskapsrike mennesker i nettverket mitt. Idag hadde jeg en lang telefonsamtale med ei av de. Hun heter Kjersti Rinde Omsted og driver Opaker Gård litt nord for Kongsvinger.

Skjermbilde 2019-08-15 kl. 10.20.11.png

Vi brenner begge for temaet indre helse og Kjersti kan MYE om det. Hele gården deres gjenspeiler dette og da er vi ned på detaljnivå til hvordan jorden skal styrkes for å gi mer næring til maten vi spiser. Helt utrolig moro å høre henne prate!

Jeg vil lære ALT hun kan og derfor skal vi nå arrangere Helsekvelder sammen på gården hennes! Er ikke det moro! Det som er gull over overnattingsmulighetene de har på gården og derfor, om vi planlegger nøye, kan blogglesere komme reisende for å overnatte om ønskelig.

Jeg er hoppende glad! Husk å melde deg inn i helsegruppen vår på Facebook Helse, hud og tarm. Den finner du HER. Jeg er hoppende glad!

I løpet av tidlig septemer skal jeg også sammen med STEP IN i Hokksund gjøre det samme. Gleder meg! Helsekvelder skal ut på veien! Jeg er så glad jeg har ikke ord! SÅ MORO!

Måtte bare fortelle det!

Er du nøye med dette?

I går hadde jeg besøk av Helene Miller. Hun er kusinen til en av mine nærmeste venninner i Stavanger og jeg har kjent henne i en årrekke.

Hun er rådgiver innen pensjon og forsikring, og jeg er helt grei på nettsider og sosiale medier. Siden hun nettopp har nettopp startet for seg selv så trengte hun noen innspill, og jeg trenger mange gode råd på pensjon og forsikring. Det ble en lærerik og morsom dag for oss begge.

Helene Miller front.jpg

Vi bestemte oss for å jobbe sammen. Hun er nå min pensjon og forsikringsrådgiver og jeg hennes nettengel. Kan en kalle meg det? Digital rådgiver høres så formelt og kjedelig ut.

Uansett.

Hun ga meg mange råd og flere jeg ikke visste om. Jeg har to AS nå og vil gjerne sikre både meg selv og fremtidige ansatte. Ergo denne biten er viktig å få på plass og deretter beregne inn i budsjettet til selskapene.

Det som er gull er at Helene nå har startet for seg selv og kan hjelpe deg! Er du i tvil om din pensjon eller forsikring så kan du kontakte henne. Nettsiden er snart klar på helenemiller.no.

Eller- nettsiden hennes er ferdig i løpet av neste uke. Eller, det vil si at jeg er klar med min del av jobben, men Helene må nå lese og se over. DET vet jeg av erfaring krever tid. Hehe. Noen er litt mer nøye enn meg, heldigvis.

Dette er første utkast, ser vel bra ut det? Jeg synes det er morsomt å lage nettsider og bruker Squarespace.com sine maler. Denne nettsiden er bygget i det og knyttet sammen med hennes domene.

Jeg gjør ikke dette til vanlig, må sies, for tiden strekker ikke til. I dag sa jeg ja fordi vi bestemte oss for å jobbe sammen. Slapp av, vi bytter ikke tjenester, det er faktura involvert.

Men hvor nøye er du på dette med pensjon og forsikring? Det er jo utrolig viktig både med pensjon og riktig forsikring. Jammen tror jeg ikke at jeg både sparte en del samt fikk noen flere utgifter på ting som lønnet seg for meg! LIKE!

Jeg skal lære opp Helene til å blogge slik at hun kan komme med gode tips og råd til mine lesere. Det gledes!

Lovens høyre hånd

I går var det jubileum for Haust Collection på Latter i Oslo. Jeg blogget om det tidligere i dag, se gjerne her ETTER du har lest dette innlegget. Utrolig flotte kjoler!

På slutten av kvelden ble det Stand Up på scenen, siden Latter har sitt 15 års jubileum. To jubileum i en smekk på en og samme kveld. Utrolig moro og jeg lo så godt.

trinegrung haust 140819 13.jpg

Herlige Øyvind Loven var konferansier og han har jeg kjent i MANGE MANGE år. Du kjenner kanskje stemmen fra morgenklubben Loven & co på Radio Norge?

Øyvind og jeg jobbet sammen på Jærradioen. Det var er jeg startet min karriere i mediesirkuset for en god del år siden. Der jobbet jeg fra 1992 til jeg ble headhuntet til NRK P3 i 1996. Utrolig givende år på Jæren, med selveste Loven som kollega.

Du er bare herlig Øyvind og det er alltid like moro å se deg igjen. Ikke minst holder du deg skremmende godt, det må jeg si. Ikke at 52 er noen alder, men du vet. Ikke alle eldes med stil, men det gjør Loven.

Trinegrung & Øyvind Love 140819.jpg

Jeg ante fred og ingen fare, satt og lo godt i salen. Plutselig begynte Loven å snakke om vår tid sammen på Jærradioen, etterfulgt av at han plutselig dro meg opp på scenen.

Jeg er ikke vanskelig å be og tok utfordringen på strak arm. Han hadde en Topp 10 liste han trengte hjelp til å lese opp, sånn apropos å eldes med stil.

Listen var : Topp 10 tegn på at du har blitt med en altfor gammel dame hjem:

 • 10. Du blir servert portvin og fyrstekake på nachspeil

 • 9. Hun dra TT-kortet i taxien hjem

 • 8. Hun har pyntet seg med trygghetsalarm

 • 7. Alle skoene i gangen har borrelås

 • 6. Dere tar trappeheisen opp til soverommet

 • 5. Det står et vannglass med tenner på nattbordet

 • 4. Det er stol i dusjen

 • 3. Hun roper “Kongen av Danmark” når det topper seg

 • 2. Du får et brodert lommetørkle til å tørke deg med

 • 1. Du har grå hår i munnen.

Jeg lo så godt og jeg lo lenge. Loven leste opp tallene og jeg setningene. For en kveld, denne kommer jeg til å leve på lenge. Vi blogges imorgen kjære bloggleser!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung

For en JUBILANT!

I går var det feiring av HAUST, det norske “lille” motehuset fra Drammen. Janne og Kristoffer Haust har jeg kjent i en årrekke, siden de er omgangsvenner med mine gode venner Debbie og Leon. Stor stas å bli invitert til deres 20 års jubileum, gratulerer så masse med A JOB WELL DONE!

Det ble en lang dag igår. Først var det flere timers jobb med digitale strategier for det norske globale helseselskapet jeg jobber med. Utrolig moro og i går var vi hjemme hos lederne av selskapet. LITT av et hus, som inkluderte flere timer foran data og kreativ jobbing.

trinegrung 140819 1.jpg

Vi snakker hus, just sayin. Høhø. Jeg er forsatt i opplæring, men kjenner meg mer og mer trygg på kunnskapen jeg lærer. Det er UTROLIG kjekt og inspirerende å jobbe med fagfolk! Det er helt sikkert!

Fru og Herr Haust

Fru og Herr Haust

Men tilbake til jubilanten fra i går kveld. De hadde samlet venner, kollegaer og samarbeidspartnere på Latter i Oslo. Sistnevnte har forøvrig også jubileum i år, gratulerer med fantastiske 15 år Latter og Elina! Jammen flott jobbet!

trinegrung+haust+140819+2.jpg

Min gode venninne Line og jeg dro innover for å kose oss og gjett om de bjudat på! Først var det mingling, etterfulgt av moteshow, for så å bli servert nydelig fingermat og det hele avsluttet med morsomme karer (ingen damer?) på scenen. Latter leverte, for å si det mildt!

Line, Beate, Debbie og Line

Line, Beate, Debbie og Line

Til helgen er det bryggefest hos Debbie (nummer tre fra venstre) og Leon, bare å glede seg til bilder på søndag! Den festen har alltid tema og i år er det latino! Jeg skal lete etter rød blomst i håret senere i dag!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jasmin og Pia Haraldsen, altfor LENGE siden sist Pia!

Jeg har flere ganger vært i Haust sine butikker og klærne selges over hele landet, MEN jeg ante ikke at de hadde så flott festkjoler! Gjorde du? Det var så mye fint på scenen og flere ganger hørte jeg wow fra salen.

trinegrung haust 140819 7.jpg
trinegrung haust 140819 8.jpg
trinegrung haust 140819 10.jpg

Dere får unnskylde bildekvaliteten, men jeg hadde kun mobilen med meg. Når det er mørkt rundt er det ikke alltid like lett med mobilkamera, selvom jeg ellers er MEGET fornøyd med Huawei mobilen min som ellers tar supre bilder.

Til og med fotografen som tok bilde av Line og meg over kommenterte det og lurte på hvilken mobil det var! Just sayin. Høhø

trinegrung haust 140819 12.jpg

Tradisjonen tro kom Haust ekteparet på scenen til slutt og fikk stående applaus fra salen. Stor stas og veldig kjekt å få være med på denne kvelden!

Gratulerer så masse med jubileet Janne og Kristoffer, vi sees på bryggefest til lørdag.

Da kan dere begge slappe godt av, for dette arrangementet var ikke planlagt på en dag! Det kan man trygt si. Utrolig bra hele opplegget som inkluderte glam, rød løper, farger, lek og latter. Vi storkoste oss, virkelig!

PS. Jeg ble dratt opp på scenen i går og det innlegget vil du lese. Det kommer i ettermiddag for nå må jeg skyndte meg for kunde venter på Zoom. Vi blogges i ettermiddag!

Følg meg gjerne på Instagram. @trinegrung

FOR en supergründer!

Sponsede produkter Noma Norge AS

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har kjent Trine, men det er noen år. Jeg har fulgt henne på nettet lenge og kjenner også søsteren Lise veldig godt. Power-sister begge to, rett og slett.

Jeg digger når damer gønner på og starter for seg selv. Fellesskapet vårt er jo samme og derfor jeg elsker å jobbe med det. Damer som vil noe og som våger! Utrolig moro!

Trine Nilsen og meg

Trine Nilsen og meg

Trine driver altså Noma Norge AS og jeg var på besøk hos henne i dag. Hun trengte litt hjelp med sine sosialer medier samt vi skravlet masse. Hun begynte også på omega 3 oljen som jeg selv bruker…vi tok fettsyretest og fikk henne i gang.

Riktig omega 3 er vesentlig for å justere omega 6 nivåene ned i kroppen. Har du forhøyede verdier vil betennelsestilstander i kroppen bare øke. Derfor jeg engasjeres sånn av dette. Utrolig lærerikt og ikke minst viktig!

trinegrung 120819 5.jpg

Jeg fikk med meg litt produkter siden jeg sparer håret nå. KLIKKER av luggen som stadig faller ned i øynene og nå kan jeg unngå det en stund. Snille Trine, dette var jammen kjekt!

Gleder meg til å prøve alle og selvfølgelig måtte jeg ha med klemme med GIRL POWER på! For det er vi jo!

trinegrung 120819 4.jpg

Nå skal jeg forberede morgendagen for da skal jeg til Snarøya for ledermøte med det globale selskapet jeg jobber tett med. Jeg bistår med digital strategi og det er jammen meg stas!

Vil du teste Omega 3 oljen jeg bruker så legger du igjen mailen under her så sender jeg informasjon på mail.

Planlegger uken

I skrivende stund er jeg ferdig trent og valgte kafeen rett over gata fra Moov treningssenter på Ypsilon som kontor for en liten times tid.

Jeg skal besøke en kul gründerdame i Drammen snart og det kan du glede deg til. Om du ikke har en hårklemme, skjerf eller hårbøyle fra henne så skjønner jeg ingenting.

Det er navnesøster Trine Nilsen som er gründeren og hennes Instakonto finner du her. Noma er selskapet.

HOS SOLVEIG på Ypsilon

HOS SOLVEIG på Ypsilon

Når jeg spiser ute og fokuset er på helseprogrammet mitt er jeg nøye med hva jeg spiser. Sjekker innhold og passer på å ikke spise for mye. Jeg kan spise hele bakeriet her Hos Solveig men da har ikke tarmene mine det bra.

Ergo det gjelder å planlegge FØR jeg drar hit slik at jeg som sulten ikke faller for fristelsen. Idag ble det kjøleskapsgrøt laget av havregryn og havremelk. Perfekt etter trening. Litt svart kaffe ved siden av og jeg er klar for å planlegge.

trinegrung 120819 1.jpg

Min datter har flere ting fra Noma siden butikken hun jobber på har flere av produktene deres. Jeg stjal en hårbøyle i dag, av min datter, så nå blir det ramarskrik. Haha. Hun kan låne rått i mitt skap men prøver jeg meg….MAMMA, det er min! Hehe…..litt overdrevet men du skjønner tegningen.

Hva synes du, kan jeg gå med bøyle nå mens jeg sparer håret eller blir klemmer greien? Luggen er så lang at jeg klikker snart…..så deilig å få den vekk fra øynene.

trinegrung 120819 3 (1).jpg

Nå må jeg planlegge men blogger fra Noma senere i ettermiddag. Etter jeg har vært støttekontakt. Det går i ett om dagen men det er bare kjekt! Liker å ha mye å gjøre, det gjør meg mer effektiv. Har jeg lite å gjøre en dag blir jeg ineffektiv. Sånn er jeg bare.

Hva trenger du?

En ny uke er i gang og jeg fikk ladet skikkelig i helgen. SÅ deilig. Fikk trent godt begge dager, slappet masse av, vært litt med venner og lest en del. Masse å sette seg inn i når en jobber med indre helse.

Det er så mange som viser interesse for helseprogrammet jeg følger og det er veldig kjekt. Jeg ser mange sliter med motivasjonen, hva de skal gjøre og skulle ønske det var mulig med oppfølging på noe vis.

Derfor har jeg tenkt litt i helgen, mens jeg gikk mine turer.

Skulle jeg starte en helsegruppe som inkluderer ukentlig oppfølging og nøye planlegging? Er det interesse for det? Alt kan jo i dag gjøres på nettet og den biten kan jeg jo….

Dette er bare, enn så lenge, noen tanker, men vil gjerne lufte om det kunne vært noe for mine lesere. Jeg har de siste månedene lært masse og liker å inspirere og motivere andre.

Tankene mine er at de som ønsker blir med i en del av #helseprogrammet2019 hvor vi sammen blir sunnere, har fokus på helse fra innsiden, fysisk aktivitet og motiverer hverandre.

Om jeg skulle gjort noe slik blir det en del planlegging pluss jeg vil gjerne inkludere noen av produktene jeg selv bruker som har hjulpet meg masse. Det blir ikke noen svimlende dyre summer, må sies, og tenkte vi kanskje kunne gjøre det sammen i to eller tre måneder.

Tanker?

Om det er noe som faller i smak så begynner jeg planlegging av dette i dag og starter opp 1 september. Så får alle kommet seg hjem fra ferie og får igang jobb/skole igjen.

Legg igjen mailen under her om det er av interesse så høres vi snart. Jeg ser jo om noen gjør det og regner da med det er interessant. Jeg må ikke dette men hadde synes det var veldig moro. Motivere andre, skrive om andres helsereise og ikke minst hjelpe andre med fokus.