Full av gledesenergi!

Jeg har ikke ord for hvor mye moro det er som skjer om dagen! Jeg blir så glad! Endelig har jeg funnet en arbeidsformsform som fungerer for meg hvor jeg hjelper andre med strategier og kunnskap. Jeg får dele det jeg kan med andre som har lyst å lære!

Idag hadde jeg første prat med Grethe og vi skal jammen finne på mye moro sammen! Vi skal jobbe sammen OG lage podcast sammen til høsten. Det blir litt planlegging før den lanseres, men første møte satte mange tanker i sving!

trinegrung 180619 3.jpg

I så mange år har jeg lett etter en arbeidsform som passer meg og som gjør at jeg kan leve av bloggen uten at jeg propper den full av annonser. Altfor mange bloggere har for mange annonser som ikke er troverdige….det orker ikke jeg. Jeg får det rett og slett ikke til og vil ha troverdighet i alle ledd.

Om jeg anbefaler noe vil jeg være 100% tro mot at jeg kan stå inne for det jeg skriver om. Gjennomtestet av meg selv over lang tid før jeg anbefaler ting til andre.

Jeg elsker å jobbe på nettet og nå lærer jeg opp andre i hvordan de skal gjøre det samme. Et og et steg men heier på at vi sammen står sterkere! Utrolig moro og ikke minst givende!!

Jeg får daglig mailer og meldinger fra mange andre som vil være en del av FELLESSKAPET jeg bygger, men tar et og et steg. Jeg har det ikke travelt og skal først sørge for at andre blir gode før nye slipper til.

Om du kunne tenke deg å jobbe med meg på nettet så legger du igjen mailen under og du hører fra meg så snart jeg åpner for flere.

Kjekt om du er opptatt av helse, hud og tarm samt har lyst å lære masse om online markedsføring. Denne måten å jobbe på gir ihvertfall veldig mye frihet og det elsker jeg!