Dette gjør jeg gliser!

I går var en lang dag for undertegna. Natt til i går sov jeg nesten ingenting og lærte en vesentlig ting: Jeg kan ikke sitte å jobbe hele kvelden frem til sengen kaller…jeg finner ikke ro etter timer foran dataen. Men når det skjer mye på jobb har jeg en tendens til det, men nå lærte jeg det en gang for alle.

Dro meg ut av sengen 06.00 og kjørte til Gøteborg for møte med ledergruppen jeg jobber med nå. Vi gikk igjennom forretningsmodellen de jobber etter i dag og så på hvordan den kunne effektiviseres ved å gjøre deler av den digitalt.

Det er på topp 5 over ting jeg elsker å gjøre: dele digital kunnskap for å forenkle hverdag for andre. Når en har jobbet så lenge på nettet som meg lærer en seg mye som mange andre ikke kan. Jeg blir så giret når jeg opplever at kunnskapen min har verdi….det gleder meg så inderlig at jeg finner ikke ord.

CMO i selskapet, Gabriella, jeg hadde møte med.

CMO i selskapet, Gabriella, jeg hadde møte med.

Idag venter workshop med gjengen i Digitalakademiet. Jeg bygger to AS nå og det krever fokus. Minuset er at jeg får ikke trent slik jeg ønsker men har en plan fra 1 august. Følg gjerne hverdagen min på Instastories på Instagtram. Jeg prøver å inspirere og dele ekte fra en gründerhverdag.

Følg meg gjerne: @trinegrung