Hvorfor slikt fokus Trine?

Det er mange som spør meg, hver eneste dag, hvordan jeg får tid til alt jeg gjør. Dagen har kun 12 timer og ja, jeg får tid til mye, men det er ikke gjort på fem minutter.

Dette har jeg blogget om flere ganger og jeg unner alle å gjøre den runden med seg selv, som jeg har gjort. Hva er viktig for meg og hva vil jeg?

Viktig

  1. Barna: Prioritering nummer en for meg. Helt klart.

  2. Trening: Det hjelper min mentale helse. Jeg trenger ikke ha høy puls eller stresse med at jeg skal vinne noe. En tur i skogen på en time gjør underverker og er nok for meg akkurat nå. Jeg går fort men husker å puste og sortere underveis. Være tilstede i turen.

  3. Helse: Jeg er nøye med hva jeg tilfører i kroppen. Jeg er ingen fanatiker men vet, etter solid opplæring, hva jeg selv kan gjøre på cellenivå for at kroppen skal klare seg gjennom en hektisk periode.

  4. Bygge selskapene jeg holder på med. Jeg bygger nå to stykker og det krever fokus.

Fokus

Det krever at en har fokus og med det mener jeg at en må prioritere bort veldig mye annet. Jeg er nesten ikke sosial, og er jeg sosial er det få utvalgte jeg velger å bruke tid på. Mine aller nærmeste som respekterer fokuset mitt og ikke tar det personlig at Trine ikke er der hver dag.

For det krever at jeg fokuserer på det som er viktig. Akkurat nå. Det er en to års plan jeg har laget for fase 1. Der er jeg nå og det krever planlegging. Hver dag bruker jeg kalenderen på mobilen nøye. Legger inn alt jeg skal, ned til den minste detalj. Inkludert treningen og hva jeg skal spise.

trinegrung 021019.jpg

Hva vil jeg?

Jeg vil bygge disse to selskapene mine og det har jeg jobbet for lenge. I mange år. Men det siste året har mye endret seg fordi jeg også får engasjere meg i helse som alltid har vært et STORT interessefelt for meg.

Jeg har lenge slitt med tarmene og med hudlidelsen rosacea. Sistnevnte kan du jo nå se er mye bedre, ergo det forteller meg at jeg gjør mye riktig. Jeg er nøye med kostholdet, selvom også jeg skeier ut tidvis.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt det bedre enn jeg har det nå. Mye på grunn av jobben jeg har gjort med meg selv, min personlige utvikling, menneskene jeg har rundt meg og fokuset på å gjennomføre dette jeg har satt i gang.

Ja det krever men det tilfører også så uendelig mye. Gjengen i Fellesskapet…..de er ALT! Vi er en ressurssterk gjeng som jobber med helse og brenner for å hjelpe andre. Det utgangspunktet og de menneskene betyr alt. Jeg har kommet hjem, på et snodig vis, og jobber med likesinnede. ELSKER!

Fellesskapet 180819 5.jpg

Bare siden dette bildet ble tatt i august er vi tre ganger flere. Jeg skal snart samle alle på julebord og få tatt nye bilder. Vi er over 30 stykker på veldig kort tid og det er så kjekt! Hvis dette høres ut som noe du savner i din hverdag så legger du igjen mailen din og jeg tar kontakt.

Du lærer å jobbe fokusert, sette deg mål, gjennomføre og ikke minst får engasjere deg i helse. Hjelpe andre mennesker og jobbe med et team av JA mennesker. JEG ELSKER DET og denne gjengen er GULL for meg. Tusen takk Camilla, uten deg……og oss to…..så hadde dette ikke skjedd. Jeg er evig takknemlig.

Du er helt rå og jeg dedikerer alt dette til deg. Sette stor pris på å jobbe med deg og alt vi skal i fremtiden!

trinegrung 010719 4.jpg