Klisje- men tiden flyr virkelig

I går hadde vi skoleavslutning for minsten (18 år hehe). Sammen klappet vi henne for alvor inn i de voksnes rekker og litt vemodig er det jo. Husker enda første skoledag som den var for kun få år siden. Klisjene lenge leve, men det er noe med at tiden virkelig flyr.

Frida vår pynta og fin for anledningen

Frida vår pynta og fin for anledningen

Det var en koselig ettermiddag og etterpå spiste vi sushi på det beste stedet i Drammen. Det ligger på Torget Vest og heter noe så merkelig som Yo-Thai. Men maten og servicen var utrolig bra…..dit skal jeg definitivt tilbake!! Beste sushien på lenge!

trinegrung 20061'9 4.jpg

Sønnen Kasper kom hjem fra Mallorca i går og var derfor ikke med. Men hadde kost seg sammen med kjæresten i hele ti dager. Det er så rart det nå når de ikke reiser på tur med meg eller pappaen lenger. Den tiden er forbi for noen år og det krever jammen tilvenning. Puh…..men sånn er jo livet.

Mamsen gliser trill rundt…..burde kunne redigere smilet litt ned haha

Mamsen gliser trill rundt…..burde kunne redigere smilet litt ned haha

Nå sitter jeg på cafe og venter på toget. Skal i flere spennende partnermøter i Oslo samt skravle litt om en nettskole jeg gründer. Jeg har aldri hatt så mye å gjøre som nå men jammen er det moro!!

Jeg passer godt på å få trent godt nå som jeg jobber mye. Eneste stedet jeg får sortert tankene er i skogen. Får få meg en tur i kveld om ikke himmelen åpner seg som i natt! Fy flate det brakte en god del ja!

trinegrung 180619 3.jpg

Jeg skal få redigert videointervjuet med Inge Thomas. VI skravlet i 90 minutter på opptak og SÅ god til å redigere er jeg ikke enda. HJELP! Jeg har heldigvis fått hjelp veien videre av herlige Erik Garpestad. Han skal til høsten gå filmskole og ville gjerne hjelpe meg mens han skolerer seg. Så da blir det flere videoer her på bloggen og det gleder jeg meg til!

Erik er utrolig flink, gleder meg til å dele arbeidet hans. Han er sønnen til min nærmeste venninne Nina i Stavanger og derfor en enda mer perfekt løsning. Jeg kan hjelpe han og han hjelper meg.

trinegrung 180619 2 (1).jpg

Nå propper jeg øreproppene i øret og stikker til Oslo, blogges i kveld eller imorgen. Håper du får en super dag, sørg for å lage deg en for sist jeg sjekket var det få andre som tråkket til.