5 ting om meg

Først, GOD morgen. Jeg sitter i sengen med nettbrettet i fanget og kaffe på nattbordet. Søndag morgen er hellig. Ute skinner solen og jeg kan merke våren i anmarsj. Så mye skremmende som skjer i verden, men la oss fokusere på det positive: Verden har åpnet opp litt igjen etter to år med blæh. 

Her er 5 ting du kanskje ikke visste om meg: 

  1. Seriegründer. Jeg har produsert, bygget opp og lansert hele fem nettkurs digitalt. Helt selv. Bloggkurs, Facebookkurs, Canvakurs (for de som ikke orker photoshop) og to selvutviklingskurs. Neste på trappene er to nye nettkurs som jeg skal forteller mer om senere. 

  2. En av Norges første blogger i 2004 og har selv endret utseende på den bloggen sikkert 8 ganger. Alt har jeg lært av meg selv ved å prøve og feil. Og jeg har feilet mange ganger.

  3. Digital forretningsutvikler. Jeg har jobbet med flere store nasjonale og internasjonale selskap, deriblant Grete Roede konsernet, og deres digitale kommunikasjon.

  4. Passion for helse. Jeg har pga egne helseutfordringer ALLTID vært opptatt av hva jeg kan gjøre selv for å styrke egen helse, og i 2019 ble denne passion til fulltidsjobb.

  5. Teknisk orakel. ALLE mine venninner ringer meg når det kommer til alt det tekniske. Jeg er EKSTREMT flink på det tekniske og elsker en utfordring digitalt. Der er jeg faktisk unik.

Husk: Skryt gir flyt men sånn har det ikke alltid vært.

Min nedtur

I 2016 nådde jeg bunnen. Jeg var ensom i meg selv, alene om alt, følte meg mislykket, og hadde ikke noe som engasjerte meg utover mine to barn. Et solid og godt forhold til eksen og hans nye samboer hjelp meg 1 juledag i 2016, da de inviterte meg hjem til seg sånn at jeg ikke satt alene.

Jeg bestemte meg for at all læring nå skulle brukes på meg. Årene på EQ-Instituttet og all terapien skulle JEG nyte godt av. Jeg satte en dato for når endringen skulle begynne og det ble 3 januar 2017.

Så begynte jeg på en liste over endringer jeg ønsket. Hva som ikke var bra i livet og hva som var bra. Hva jeg ønsket mer av og hva jeg ønsket mindre av.

Jeg begynte å trene. Jeg fokuserte på maten jeg spiste. Jeg hadde samtaler kun med de vennene som ga meg tanker til refleksjon. Jeg ryddet og kastet. Steg for steg.

I 2018 kom jeg til et vesentlig punkt på listen. Jobb. Jeg trivdes ikke som innleid digital rådgiver og ønsket sterkt en endring. Men til hva? Jeg kjente at jeg trengte mennesker rundt meg, men ønsket ikke å gi fra meg friheten ved å drive for meg selv. Pluss jeg VILLE jobbe online. 

April 2019. Etter et Instagramforedrag i Ålesund stikker jeg innom en cafe for å drikke kaffe før hjemreise. Der treffer jeg Camilla. Som ledet til en lunsj, som igjen ledet til et møte med to norske gründere av et helseselskap, som igjen ledet til at mitt brennende engasjement for helse ble vekket til live.

Alt endret seg og mer kommer i neste mail, neste søndag. Alt endret seg fordi jeg var ÅPEN for en endring.