Bobildoen måtte tømmes

Jeg er på en reise jeg ikke helt klarer å beskrive enda. Men en ting er sikkert: Jeg er forelsket. Ikke i en mann, men i denne bobilen jeg nå farter rundt i. Burde den ikke ha et navn forresten?

Om du ikke følger reisen på Facebook eller Instagram, så la meg forklare litt hvordan reisen startet for under en måned siden.

Påsken ble litt kjedelig i år. Store barn, som hadde planer med venner og kjæreste, gjorde at mor kjedet seg litt. Når Trine kjeder seg flyter drømmene opp til overflaten og dette med å reise rundt i en bobil har jeg drømt om i mange mange år.

Jeg lå på sofaen en tirsdag ettermiddag og tanken slo meg: NÅ KJØRER DU EN LIVE PÅ FACEBOOK og spør om råd. For dette har jeg ikke gjort før, ergo råd må en ha. Der ble jeg tipset om Norum Bobilgården, jeg opprettet kontakt med Thorleif og vi lo godt sammen etter få sekunder.

De ville gjerne låne meg en bobil i en måned for å se om dette var noe for meg! FOR EN GJENG! Tenke seg til at jeg i en hel måned skal ha et rullerende kontor!! TJOHO!

Målet med reisen er enkelt: Jeg vil besøke teamet jeg jobber med. Formålet er at Trine liker å gjøre nye ting og dette er HELT nytt for meg. Idag måtte dassen tømmes og det gikk jo HELT ok. Måtte feire det i dress, såklart haha.

Allerede etter en uke har jeg bestemt at dette vil jeg gjøre mer av! Hva som skjer etter denne måneden er allerede under planlegging, så her er det FOLK MED I NESTE EPSIODE som gjelder. Jeg lever alltid etter mottoet: en får det ikke mer moro enn en gjør det selv!!

Følg mine sosiale medier på knappene under her for daglige oppdateringer!