Mitt 2022- nu kjør vi!

Det er tidlig morgen. På kjøkkenet renner vannet og en plante smiler fra øre til øre. I sofaen sitter jeg med en fettkaffe, nytt PC bord i fanget og planlegger uken.

Vi starter alle 1 januar med brask og bram. Nytt år og nye muligheter. Nye forsetter og nye mål skal opp i lyset. Jeg måtte sveives i gang og det har tatt meg 10 dager å få motoren i gang men nå er den oljet og klar.

Genialt bord jeg kjøpte på IKEA, for jeg orker ikke bare å sitte foran kontorpult å jobbe fra mitt hjemmekontor. Funker dårlig for meg, jeg ønsker å flytte meg rundt og dette bordet passet perfekt!

Dette året starter med en spennende motivasjonsboost til teamet vårt Fellesskapet. Du finner oss på Instagram som Fellesskapet Norge. Sammen jobber vi med egne nettbutikker og egne mål, men også mål som team.

Network marketing er en modell mange ikke forstår men som jeg, og mange med meg, har omfavnet. For min del mest fordi jeg får hjulpet andre til å lykkes i en gitt struktur som alle følger. I mitt liv som grunder var strukturen alltid vanskelig å finne men her er strukturen lagt. Ergo MYE lettere og noe alle kan få til.

I februar starter vi noe vi kaller 90 dagers løp. Nei, vi skal ikke ut å løpe i skogen, men vi skal ha stålfokus i 90 dager sammen. Jeg har aldri ledet teamet gjennom et slik løp før og er veldig spent.

Jeg vet ikke hva som motiverer deg, men jeg blir motivert når det er struktur over hva som skal gjøres. Det er gitt hva planen er og så følger vi den. Det opplever jeg som enkelt og det er vel det samme når det kommer til trening eller livsstil. Er det en enkel plan å følge så følger jeg den. Hvordan har du det?

Sammen skal vi i 90 dager motivere og engasjere hverandre for vekst. Vekst i business og mange i teamet er motiverte og engasjerte. Jeg gleder meg sinnsykt!!! Men spent på å lede dem, for dette har ikke jeg heller gjort før, men jeg får tenke som Pippi: Dette har jeg ikke gjort før men dette vil jeg få til!

I tillegg til business har jeg også dette året fokus på egen helse. Jeg tester noe som heter intermediate fasting og så langt er jeg virkelig fornøyd! Jeg merker noe skjer med kroppen når jeg kun spiser i et vindu fra 12-21. Utover det er det kun kaffe, te eller vann.

Først trodde jeg at jeg skulle skrike etter frokost i det jeg stod opp men kroppen justerte seg fort og i helgen spiste jeg ikke frokost før kl 14 faktisk. Jeg opplever et MYE mer stabilt blodsukker så det i seg selv er interessant. Jeg liker å test nye ting og så langt er dette 10/10.

  • Få karbohydrater

  • Dropp brød, sukker og andre former for stivelse

  • Få i deg noe fett

  • Velbalansert forhold til proteinkilder

  • Mye grønnsaker (gjerne rå, men også lett bearbeidet)

  • Frukt og nøtter

  • Spis kun innenfor en tidsramme på 10 timer i løpet av døgnet (for eksempel 10:00–20:00, eller 12:00–22:00)

Det er egentlig planen min. Jeg spiser mye grønnsaker til to av måltidene og dem lager jeg for klar for tre dager om gangen. Dette er ikke for vektreduksjon, selvom det er en bonus, men for å ivareta cellene i kroppen. Fettskilder er fra Omega 3 (Balanceoil, testbasert omega 3 tilskudd), Extra virgin oil, avocado og/eller nøtter.

Gleder meg til dette året og alt vi skal i teamet fremover. Snart retter vi nesen mot Dubai for teamsamling med det internasjonale teamet vi er en del av og i mars venter en uke på Lopesan på GranCa for mer læring. Hvis du vil høre mer om teamet vårt kan du lese mer HER.

Det har vel aldri vært mer aktuelt å skaffe seg flere inntektsstrømmer og vi jobber alle for oss selv men sammen som team. DIGG å kunne jobbe med hele verden som marked. Den så jeg ikke komme da jeg startet, at jeg skulle idag jobbe i over 16 land!