Kritiske Trine er tilbake

Igår var det premiere på første episode av “Da vi styrte internett” som ledes av herlige Linnea Myhre. Fem bloggere møtes over mat og samtaler på nydelige Baroniet Rosendal. For en uke det ble! Er jeg kritisk til noen i serien? Nei, kun til meg selv.

Linnea styrer samtalene og gjorde en super jobb som programleder på alle måter. Hun er tvers gjennom en herlig sjel og jeg glemmer aldri bloggen hennes som var en av de første jeg leste med stor iver for over ti år siden. Med fuglen Twitter, all ironien (som alle trodde var sinne) og ikke minst hennes sårhet mellom linjene. Vi har alle vårt, uansett suksess i livet.

Kristin Gjeldsvik, Linnea Myhre, Anna Rasmussen, Stina Bakken og Julianne Nygård

Kristin Gjeldsvik, Linnea Myhre, Anna Rasmussen, Stina Bakken og Julianne Nygård

Ja, jeg er mye eldre enn resten, det er helt tydelig, men samtidig skapte det en grei dynamikk. Ironien til Linnea er med gjennom alle episodene, for vi har alle vår egen episode med egne sprell gjennom internett karrieren.

Igår torsdag 18 november var det premiere og jeg brukte vinter og vår på å finne noe å kle på meg. Dette er rosabloggere som kan å kle seg for rød løper, der har aldri jeg vært. Eller jeg oppdaget i går at jeg har blitt SÅ mye mer usikker på akkurat dette. SÅ ekkelt å kjenne på.

Jeg grudde meg ihjel og følte meg ikke vel i noen ting. Skikkelig ilandsproblem, men dog, vi har alle vårt og etter to år på et zoom kontor med lite menneskemøter og behov for pynting fra brystet og ned…..da har ting skjedd, også med selvtilliten.

De andre opplever meg som uredd og ja, jeg er det, men likevel har jeg mange usikre sider jeg kjenner på. Da jeg så min episode så jeg en Trine som snakket med så så stor iver og engasjement at essensen av det jeg ville få frem forsvant helt. SÅ kritisk til meg selv, dette vil jeg nå endre på for jeg kjente meg ikke igjen. Rett og slett. Skulle tro jeg hadde dårlig tid, så fort snakket jeg.

Jeg var nervøs, stresset og utilpass, det er lenge siden jeg har gjort noe i mediene og det så jeg tydelig på skjermen da jeg så meg selv. FOR et tempo jeg snakker i, jeg beklager allerede til tv-seere som får sjokk. Jeg er ganske rolig når jeg er hjemme så dette er Trine på speed. Hahahaha, jeg ler godt av meg selv og mitt engasjement, og så uredd for å skryte. Det henger ikke sammen i det hele tatt og det ser jeg helt tydelig.

Serien er veldig bra, morsomme episoder og mye kommer frem om hver enkelt som ikke har sett dagens lys før. Anna Rasmussen er vel den jeg fikk størst hjerte for, siden hun har vært igjennom mye, tross sin unge alder. Vi har alle vårt og disse unge influencerne lever et liv på nettet, på godt og vondt.

Håper du koser deg med serien, du kan se alle episodene på VG TV HER!