Hotel and chill i Stavanger

På timen bestemte jeg meg og kastet meg i bilen for å ha noen døgn i Stavanger. Kjell har nettopp joinet oss som partner og ønsket hjelp til flere spennende møter. Why not, tenkte jeg, og kastet meg i bilen. Jeg elsker at jeg forsatt er spontan og uredd å snu meg rundt kjapt.

Skjermbilde 2021-04-25 kl. 08.41.57.png

Jeg våknet tidlig lørdag morgen, faktisk slo klokken 0500 akkurat i det jeg tittet på mobilen, og la meg ned for å sove igjen. Kjente etter et sekund, om jeg forsatt var trøtt, konkluderte med nei og stod opp. Det var ikke planen kvelden før, at jeg skulle dra så tidlig, men hvorfor ikke?

Jeg var i bilen akkurat 05.58 og kjørte av avgårde via Kristiansand. Jeg har bodd vekke fra Stavanger i over 20 år og de gangen jeg har brukt bilen har jeg alltid kjørt over Suleskaret. Denne gangen kjørte jeg via Kristiansand og det gikk som hånd i hanske. Så fine veier og SÅ deilig å dra så tidlig! Love it!

76EA9AB9-F5B4-4E9A-B337-85936BED3D51.jpg

Jeg ommøblerte litt på hotellrommet for å ha pulten foran vidnuet. Ja, jeg sover på hotell på grunn av møtene er da enklere å gjennomføre PLUSS jeg får litt følelsen av å være på ferie. Jeg ville denne gangen bo et rolig sted og landet på vakre Sola Strand hotell.

Sjekk nettsiden her, de har den vakreste SPA avdelingen. Jeg skal ikke dit denne gangen men har vært der før. Perfekt hotell for ro og havutsikt! Du skjønner hvorfor jeg måtte flytte pulten foran vinduet? SE UTSIKTEN!!

IMG_2759.jpg

Nå har jeg rigget meg med kaffe og vann for noen timers jobbing før møtene starter. Skal også gå en lang tur med venninne senere, gleder meg masse.

Så her sitter jeg og tenker over uken som var. Jeg føler meg så heldig og jeg er bare så glad! Jeg har aldri hatt det bedre enn nå og jeg unner meg dette så ufattelig mye. Tenk bare hvor jeg var i 2016, hvor alt var svart og jeg ikke så noe lys i tunnelen! Elsker at livet har snudd og jeg kan ikke huske sist jeg hadde en tung dag eller negative tanker! Livet leker!

IMG_2713.JPG

Møt Cathrine. Hun har fulgt bloggen og meg i sosiale medier lenge og tok kontakt med meg for å høre hva jeg hadde gjort for å få så mye energi. Hun kunne se at endringene gjorde meg godt. Meldingen på Instagram ble til en telefonsamtale, som ble til flere og nå jobber vi sammen!

Denne uken avanserte hun opp flere nivåer i businessen og reisen sammen med teamet har virkelig begynt å skje. Hun har virkelig satt seg inn i hvordan vi jobber og det er så moro å følge reisen!

Cathrine bor i Bergen og vi ser etter flere som ønsker å samarbeide med oss sammen med henne i Bergen. Vi jobber med testbasert ernæring og det er så spennende! Bare send meg en melding HER om du har lyst å jobbe sammen med oss!

154BD2C2-25A3-4DE1-94E9-5313D9C01E93.jpg

Jeg synes dette ordtaket oppsummerer reisen vi alle går igjennom fra vi starter å utvikle oss selv. For ingenting er verre enn å ikke velge en vei ut om en går i et hamsterhjul og en kjenner behov for endring. Min endring har vært enorm og alt startet med at jeg ønsket sårt en endring.

Da muligheten kom hoppet jeg på toget og jeg hoppet fort. I en helt ny retning. Nå leder jeg et stort team og det er så moro! GUD så moro vi har det på jobb og hver eneste dag treffer jeg nye spennende mennesker med drømmer og visjoner.

Livet leker, nå skal jeg nyte hotellfrokost. Med ullgenser på, for jeg later som det er veldig varmt ute, siden jeg ser stranden. Jeg leker jeg er i syden og havet gir mental ro. Gleder meg til tur ved havet i dag.