Nå er det på tide- neste nivå

GOD morgen bloggen.

Jeg siter i sengen og faktum er at lesebriller er et et must. I går kveld sovnet jeg med brillene og lyset på, våknet 0413 og trodde det var morgen. Med brillene på, var jeg plutselig lys våken jeg skjønte lite og ingenting.

Jeg slo av lyset, slenge brillene i veggen og sovnet igjen. Det er dit vi har kommet, forfallet er et faktum. Haha.

683531CE-0DB4-4205-8EA2-84F6E1D0A2FA (1).jpg

Jeg startet dette prosjektet Spis deg fri i starten av mars etter besøk hos hudlegen. Kuttet mel og sukker på dagen, og begynte å lese boken. Mest fordi den snakket til meg på alle måter men heldigvis kjenner jeg meg selv og iveren som ofte ødelegger. Jeg VIL ta dette steg for steg ellers ødelegger jeg bare for meg selv.

Nå er frokosten innarbeidet og jeg er klar for å ta lunsj og middag til neste nivå. Jeg har fulgt opplegget sånn ca til nevnte måltider, men ikke gjort det 100%. Hvorfor? Fordi alt skal veies og jeg innbiller meg selv at jeg ikke er så flink til å regne ut ting. Hva er proteiner, hva er fett og hvor mye av grønnsaker. En dag av gangen og en ting av gangen. Det er der jeg er.

Fellesskapet Norge

AEE617C0-289E-4D26-9F04-2D92822BB05D.png

Parallelt med endring av kosthold jobber jeg på med teamet. Vi har laget en felles Instagramkonto hvor vi gleder oss til å dele masse om det vi lærer om helse og inflammasjoner i kroppen. Samtidig skal vi presentere teamet vårt og all fagkompetansen som jobber med oss. Vi gleder oss veldig så følg oss gjerne HER.

I nesten to år har jeg lest meg opp og lært mye om helse. Hva maten vi spiser gjør med kroppen/helsen vår, og hvilke grep vi selv enkelt kan ta for å bedre helsen. Boken jeg nå leser, Spis deg fri, snakker samme språk og for meg er dette en reise i egenutvikling og læring. Jeg VIL gjøre ting for egen helse og heldigvis har jeg en hudlege som støtter den reisen. Fordi han vet og kan dette.

Maten vi i dag spiser, hvor mye er prosessert mat, er ikke gunstig for helsen vår. En prosessert matvare er rett og slett en matvare der råvaren(e) som inngår i produktet har blitt endret fra sin originale form på en eller annen måte under produksjon. Spis naturlig mat, ikke prosessert mat og. mye er på plass. Jeg elsker å lære og synes dette er spennende.

IMG_2598.jpg

Det å bygge en digital business inkluderer zoom. Jeg jobber mye på zoom og det er perfekt i disse pandemi tider. Liten tvil om at alle kan gjøre dette for vi lærer alle fort hvordan vi skal jobbe. Hver tirsdag kveld samles teamet på zoom hvor vi deler erfaring og utvikler oss.

Det faktum at jeg i dag jobber i 15 land via digitale flater er ALT for meg. SÅ moro! Samtaler med India hvor flere ønsker å jobbe med oss betyr så mye. Hvem skulle trodd det i 2019 da jeg startet? Ikke jeg, men jeg har lyttet og lært underveis. Jeg hadde NULL erfaring fra direktesalgsbransjen da jeg startet, men jeg skjønner det nå. Sjekk gjerne om dette kunne vært noe for deg, les mer HER.


Frokost

  • 6 ounces laktosefri yougurt naturell (proteinskilde)

  • 1 ounces glutenfrie havregryn

  • 6 ounces frukt

Den funker for meg og metter i 4 til 5 timer. Nå er jeg klar for å ta lunsjen til neste nivå men et og et steg. den skal inneholde følgende:

  • 1 proteinskilde

  • 6 ounces grønnsaker

  • 1 frukt (elsker)

  • 1 skilde fett

Vi får se om jeg finner ut av det men jeg skal gjøre mitt denne uken. Følg med neste lørdag når det kommer en ny oppdatering. Ha en DIGG lørdag, nå skal jeg straks gå tur!