Fortjener en å bare smile?

Jeg skulle blogge i går. Jeg vet, men ble jeg liggende lenge å lese i sengen og plutselig var det dags å sprette opp for event med jobben. Digitalt event sådan og jeg skulle lede et panel hvor jeg intervjuet nykommere som er i gang. Så kjekt!

Jeg ble kjempestolt av teamet under eventen, og i går ble jeg rørt til tårer flere ganger. En blir glad i menneskene en jobber med og denne gjengen har endret så mye for meg. SÅ ensom, som selvstendig digital rådgiver, i SÅ mange år….og vipps, nå er jobbhverdagen en lek.

Herlige Cathrine i Bergen ble intervjuet og det var så stas! Hun er bare god!

Blir litt dårlig bilde når en tar bilde av data men samma det!

Blir litt dårlig bilde når en tar bilde av data men samma det!

Masse læring på eventen i går og jeg sitter i dag med nye notater til gjennomlesing. Elsker det! Lære om helse, inflammasjoner, mage/tarm problematikk og masse annet snadder. Anbefaler våre eventer om du er opptatt av helse!

Ellers har jeg gått mine turer, stort sett hver dag. Ute i skogen finner jeg ro, der løser jeg opp i tankemønster og ikke minst så planlegger jeg. Ingen forstyrrer meg, det er nok å bare være. Jeg NYTER hver eneste dag nå og sånn har det ikke alltid vært.

Jeg tror etter en har vært igjennom tøffe perioder, som 2015 og 2016 virkelig var for meg, så vet en å verdsette ting enda mer når det snur. For det gjør jo alltid det selvom en ikke ser det når det stormer som verst. Jeg har gjort et stykke arbeid med knollen/tankene mine som jeg er stolt av, det skal sies, men SÅ verdt det!

Nye kollegaer

Kjersti Grini og Heidi Tjugum

Kjersti Grini og Heidi Tjugum

Den siste tiden har disse to entret teamet og Kjersti har jeg store planer sammen med fremover. I går hadde vi vår første Clubhouse, den appen som veldig mange nå bruker for digitale samtaler. Podcast i live format vil jeg kalle det og det var en morsom opplevelse.

Vi kaller oss Grung og Grini- kvinner som våger, og det blir også navnet på Podcasten som vil komme over sommeren. Enn så lenge skal vi øve oss på Clubhouse og det ble gode samtaler til langt på natt i går. Utrolig mye spennende folk tilstede!

683531CE-0DB4-4205-8EA2-84F6E1D0A2FA.jpg

Enda et kilo ned denne uken og i går kveld sa jeg det til min datter: Det er så rart for jeg er ikke sulten lenger! Den biten skjønner jeg lite av men SÅ deilig. Jeg var jo sulten støtt før men plutselig nå har noe endret seg.

Jeg spiser etter oppskriften til Spis deg fri boken men enn så lenge så er det bare frokosten jeg gjennomfører med å veie alt. Det er tre måltider for dag og alt skal egentlig veies, men jeg tar det litt på øyemål ved lunsj og middag. Jeg kjenner at “uten sukker og hvetemel” kostholdet har gjort mye for meg på kort tid.

Det er omtrent fem uker siden jeg var hos hudlegen hvor han anbefalte meg en del endringer i kostholdet. Deretter begynte jeg på boken Spis deg fri og jeg merker stor endring. Også i tankekjøret rundt mat fordi jeg nå vet hva skal og derfor ikke bruker tid på hva jeg skal spise til enhver tid. Enkelt, for meg. Jeg liker oppskrifter og denne får jeg til.

IMG_2527.jpg

Livet leker! Og jeg fortjener det så inderlig. Jeg unner meg SÅ den roen jeg har nå, at jeg stoler på prosessen og bare koser med. Jobben er morsom, teamet er alt, jeg kommer meg ut i frisk luft stort sett hver dag og tankekjøret rundt mat har roet seg. LOVE IT!

Det må vel være lov å feire litt da? Jeg gjør det og Kjersti meldte meg i morges helt i taket av begeistring for neste prat vi skal ha på Clubhouse. Dette blir morsomt! Hvis du har Iphone og vil laste ned Clubhouse så kan du gjøre det HER. Søk meg opp og begynn å følge……du kjenner sikkert noen som er der som kan invitere deg inn til å delta! Vi skal ha MYE moro der, Grung og Grini!