Mine sminkefavoritter 2021

Innlegget inneholder annonselenker

Det er ikke veldig ofte jeg har live sendinger på Instagram, men her om dagen fikk jeg det litt over meg. Jeg skulle forberede meg til en digital event med jobben og satte meg like greit ned med sminken foran kamera og skravlet.

Det er jammen mange år siden jeg har fått så mange meldinger….det var mange av dere som lurte på hvor jeg hadde kjøpt sminken min. Jeg kjøper det meste på enten Bli Vakker eller Lyko. I det siste, fordi jeg følger mange som sminker seg på TikTok, har det blitt mer og mer på Lyko. De har flere merker og mer oppdaterte på trender, opplever jeg.

Men her er videoen i hvertfall, håper det er ok. Mange likte sminken og den er , som du ser, veldig enkel!

Under her er produktene som jeg bruker i videoen. Mascaraen er bare den beste jeg noen gang har prøvd og ei heller koster den noe særlig. Gode koster er ET MUST for et bra resultat.

Jeg sverger til foundation fra NARS etter at min datter anbefalte denne. Utrolig fin glød og dekker godt. Jeg har en del rødhet i huden og derfor veldig gunstig med beige toner som demper dette.

Tusen takk til alle som følger meg på Instagram! Dere er så herlige og sender så mange hyggelige meldinger til meg hver eneste dag. DIGGER! Tror jeg svarer alle, i hvertfall sender jeg et hjerte.

TRYKK PÅ BILDENE OG DU KOMMER RETT TIL PRODUKTET!

Hvis du ikke følger meg på Instagram så kan du gjerne gjøre det. Jeg tipser om sminke, reiser, serier på TV, produktene jeg jobber med, erfaring innen helse og ikke minst jobbmuligheten som det er å jobbe med teamet vårt!

Ha en riktig deilig sommer!