Kjenner du noen? Føkk corona

Mars var den måneden hvor jeg hadde satt meg hårete mål som absolutt var innen rekkevidde. Jeg står på og bygger business som aldri før, men midtveis i måneden lukket hele landet…..ting ble satt litt på vent. Men ikke mer enn tre dager for min del.

Fordelen med å være laget som jeg er fra fødsel, takk mamma og pappa, er at jeg alltid ser etter løsninger i vanskelige tider. Jeg snur meg fort rundt etter noen dager i dvale og gyver løs igjen. Hva annet valg har en?

Skal en la denne fasen definere en eller skal en gyve løs videre? For vi vet jo, både du og jeg, at denne lock-down fasen vil gå over og da er hverdagen her for alle mann igjen. Jeg gleder meg!

IMG_20200327_183532_058.jpg

Det første jeg gjorde var å planlegge alle fysiske møter som var satt opp til å gjøres digitalt. Vi bruker et fantastisk verktøy som heter zoom som du kan lese mer om HER.

Fordelen med å jobbe med et innovativt selskap er at ledergruppen også snudde seg fort rundt. Alle møter blir holdt på zoom og vi har hatt foredrag online nå med flere hundre deltagere. SPENNENDE!

Imorgen skal jeg holde foredrag foran en hel gjeng av lærevillige partnere og skal sørge for bilder underveis for å blogge om det. Jeg er så glad for at jeg nå jobber med helse som styrker immunforsvaret og at forskning sier det samme. Ergo ikke noe jeg påstår men noe forskning sier. STAS!

IMG_20200325_101810_242.jpg

Jeg har passet på at min daglige skogstur inngår i karantenerutinene. Frisk luft i disse tider har vel aldri vært viktigere og jeg går 10 000 skritt hver eneste dag. Strekker og tøyer godt etterpå slik at kroppen ikke går helt i dvale og blir stiv som en stokk igjen. Viktig! Er du mye ute?

Mange spør hva jeg jobber med og fordelen med denne businessen er at alle kan jobbe med det hjemmefra eller en kan har det i f eks klinikken sin om en jobber med klienter daglig. Vi har leger, naprapater, osteopater, hudpleier, fotpleier (med mer) med oss som har produktene i sin virksomhet.

Det som er viktig er at en i denne fasen med karantene kan lære seg alt online og så jobbe etter systemet som vi alle jobber etter fra dag en. MORO! Online er enkelt når en kan det og det lærer en av meg.

Jeg holder på å sette opp nettkurs på DENNE nettsiden. SPENNENDE! Dette kan jeg jo og så moro å få hjelpe andre til å skape sin egen business. Alle kan begynne i dag og jeg følger tett opp. Jeg lover deg dette er moro og lærerikt på alle måter.

IMG_20200324_202648_402.jpg

Ny mikrofon i hus for å spille inn nettkurset. SPENNENDE fase og jeg hopper opp og ned av rent engasjement. Del dette blogginnlegget med noen som driver klinikk som i dag ikke kan jobbe på grunn av corona. Jeg lærer de opp online til hvordan de kan jobbe med supre forskningsbaserte produkter. Kjenner du noen?

Lag deg en super dag! Min kalender er full i dag og det er kjekt i disse tider.

Kjenner du noen?