Finn din passion Trine

Den setningen hørte jeg mye før og fnyste av den : FINN FIN PASSION Trine, jeg har ikke tall på hvor mange som sa det til meg i mange mange år.

Veldig lenge var sosiale medier min passion. Mest fordi jeg elsker å lære meg nye ting, forstå det tekniske ( ja jeg er ekstremt opptatt av det tekniske) og hvordan ulike elementer henger sammen. Jeg lager denne bloggen selv og da mener jeg også designet. Elsker å lære og er heldigvis laget slik at jeg enkelt forstår det jeg trenger.

Ikke siden min tid i NRK P3 har jeg hatt det mer moro på jobb enn nå. Dette teamet i Fellesskapet, og måten vi jobber sammen, er for meg perfekt. Virkelig!

Jeg får brukt all min kompetanse frem til i dag på å gjøre andre gode, for meg en gullgruve av energi. Jeg bygger et team av ledere og min egen salgsorganisasjon som pr i dag er over 150 stykker. Utrolig moro!

Sammen har vi passion for helse og ikke minst er vi alle ansvarlig for vår egen lille virksomhet. Noen ønsker en sideinnekt, noen vil bygge stort og alle får solid opplæring av meg eller andre i teamet. Jeg har vunnet turer, aksjer i selskapet og ikke minst funnet venner for livet.

Team fra hele verden samlet for læring og målrettet jobbing.

Team fra hele verden samlet for læring og målrettet jobbing.

Det som er det aller beste er at vi kan jobbe over hele verden! Jeg har som mål innen et år og bygge videre i Spania. I mange år har jeg drømt om en leilighet i Spania eller Frankrike og jeg har landet på Spania. Neste år er målet å bo der en uke i måneden og jobbe der også.

Tenk så mye som kan endre seg på et år og lite ante jeg at dette skulle bli min passion. Jeg gikk i Ålesund for et år siden inn på en cafe etter endt foredrag om Instagram markedsføring og vips….der møtte jeg Camilla og hele hverdagen min har endret seg.

IMG_20200227_103455_382.jpg

Jeg jobber med direktesalg og nettverk. Alle kan gjøre denne jobben men da jeg skjønte mulighetene som faktisk finnes i denne bransjen brettet jeg opp og har siden juli i fjor jobbet mer enn noen gang men aldri hatt det mer moro.

Etter mange år som innleid konsulent og rådgiver var det dette livet mitt manglet. Et team av likesinnede som er engasjerte og fulle av entusiasme. Jeg ELSKER dette og er så stolt av gjengen min. Snart skal vi samles i Oslo for mer lederutvikling og jeg gleder meg. I April er det nasjonalt event og Fellesskapet er det raskest voksende teamet i Norge. STAS!

Jeg forstår ikke mange skepsis til denne bransjen lenger, selvom jeg personlig var det i mange mange år. Jeg tror det handler om kunnskap og at en ikke forstår hvordan dette bygges opp. Provisjonen og kompensasjonsplanen er ikke enkel, men min skepsis er borte. Alle har lik mulighet og alle kan gjøre det de vil med denne bransjen. Alt handler om fokus og mål, og mine mål er ikke små nå som jeg forstår muligheten som faktisk ligger her.

IMG_20200301_165435_057.jpg

Snart åpner selskapet for land i Asia og vi har allerede team klar for å jobbe der. Utrolig spennende og jeg er klar for å jobbe hardt i mange år fremover for å hjelpe andre å lykkes. Dette er reelt teamwork for lykkes ikke de så lykke ikke jeg. Sammen er vi sterke og jeg gleder meg til hver eneste dag!

Min passion har alltid vært helse og nå jobber jeg med det sammen med et stort team. Livet gliser og jeg gjør meg klar for mer læring. Lag deg en super dag og aldri slutt å drømme. Alt er mulig og de som har fulgt meg lenge vet hvor vanskelig min hverdag tidvis var. Nå går den på skinner og det unner jeg meg selv!