Weekendtur til Stavanger

Skrevet i samarbeid med Scandic Royal Stavanger

FOR en helg! Etter over 20 år borte drar jeg forsatt hjem til Stavanger, selvom Drammen er min by på alle måter nå. Jeg har to hjem like greit. Det er i Stavanger de “gode gamle” holder hus og ikke minst familien min. Mamma og brodern med sin familie.

Denne helgen dro jeg hjem for å feire Christine og hennes bursdag. Supriceparty og det var jammen en stor suksess. Nesten førti stykker samle for å feire henne og mannen hennes Kjetil hadde virkelig gjort seg flid med oppgaven. Hun ble sjokkert og helt satt ut! Hun ante ikke noen ting og det gjorde det hele ekstra stas.

scandic royal park stavanger.jpg

Jeg valgte å køye på hotell i sentrum for lett å komme meg rundt. Litt stas at det ærverdige hotellet i sentrum nå er i full endring. Jeg husker stedet fra russeballet og ikke minst det første hotellet i sentrum som hadde basseng da jeg bodde i Stavanger. Stas! Scandic Royal Stavanger heter hotellet og ligger tre minutter spasertur fra sentrum.

scandic royal stavanger (1).jpg

Jeg valgte, etter en spasertur med venninne lørdag morgen, og nyte noen timer i spaet på hotellet. Utrolig digg etter noen veldig hektiske jobbuker. Tre timer helt for meg selv. Badstu, bading, slappe av og ikke minst 50 minutter massasje. SÅ DEILIG! Følte meg som ny og storkoste meg! Viktig med egenpleie!

Skal du på jentetur eller arrangere konferanser er dette hotellet en super løsning. Enkelt å ta seg rundt i sentrum samt digg å kunne samtidig slappe godt av. Hotellet finner du HER. PLUSS for ekstra GOD frokost! Den likte jeg aller best…beste utvalget jeg har sett på lenge faktisk.

scandic royal stavanger.jpg

Jeg ble så ivrig på festen at jeg nesten glemte å ta bilder og jammen glemte jeg å spørre om lov til publisering. Det er viktig, men jeg tenker bordet kan ikke skade. Jeg storkoste meg uten alkohol, som vanlig, til langt på natt. Masse latter, koselige taler og bare god energi!

christine 50 år.jpg

Søndag var jeg sammen med brodern og familien hans. Mamma bakte kake for å feire bursdagen min litt på etterskudd samt bursdag til nevø og niese litt på forskudd. Gratulerer med den store dagen snart beste Anne, og Jakob som snart blir 21. Gud, de vokser til!

trine grung tur 160220.jpg

Det som er kjekt når de vokser til er at de sier ja til å være sammen med oss voksne igjen. Det er ikke kleint å gå på tur med “gamle” tanter høhø og min svigerinne svingte seg med. Utrolig fint å gå langs Hafrsfjord selvom vi nesten blåste bort.

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen med Stavangerkameratene på ørene og smiler. Gleder meg over alle de fine menneskene jeg har rundt meg og ikke minst til å se alle igjen.

trine grung tur familien 160220.jpg

I min iver etter vel overstått 50-års lag opprettet jeg like greit invitasjon til mitt lag neste år. Sendte mail til sted i Drammen, like så til Jannes Tapas som jeg alltid bestiller mat fra, og til slutt opprettet jeg event på Facebook. Det blir så moro med over 50 stykker samlet neste år! Tjoho!

GOOD TIMES!.png