Drive for deg selv?

Det er mange jeg kjenner som går med drømmen om å drive for seg selv. Styre sin egen hverdag og driver sin egen lbusiness. Etter at internet kom har dette markedet tatt helt av og det er sinnsykt mange muligheter.

Jeg selv har drevet for meg selv i alle år. Det er ikke mange måneder i fast stilling før jeg føler tvangstrøyen og drømmer igjen om å drive for meg selv. Det gjør jeg nå og ikke minst hjelper jeg andre til nettopp det: å bygge for seg selv og hvordan de kan lykkes med det.

Teamet vokser og vokser for hver uke og det sier meg at jeg er på helt riktig vei. Fellesskapet vokser og vi er nå nesten 100 stykker i gruppen vår. Alle jobber med det samme og jeg leder vei. Viser de hvordan de skal lykkes, hvordan de skal skape vekst, hvordan de skal bruke de tekniske hjelpemidler de trenger i hverdagen og ikke minst hvordan de skal skape suksess.

FOR EN GJENG!

Annabell og Dagfinn Stefanussen

Annabell og Dagfinn Stefanussen

Hver uke holder vi det vi kaller Inspirasjonstorsdag i gruppen vår og denne uken var det Annabell og Dagfinn Stefanussen som stod for treningen. De lærte oss hvordan vi skal trene hjernen vår til å ville lykkes og MANGE ble inspirert.

For ofte handler det om mindset. Tankesettet. Hva vi tar med oss av bagasje og hvordan trene hjernen til å ville lykkes. Det er viktig å dele av hverandres kunnskap og Annabell og Dagfinn delte raust. De har lenge drevet nettkurset Fredsarbeid i Heimen med stor suksess og reiser snart til Vietnam for å utvikle det videre.

Alle kan drive for seg selv, men jeg opplever at det mange sliter med er fremdrift og god planlegging. Det er en vesentlig del av læringen i Fellesskapet, og ikke minst oppfølging. Jeg sørger for at det ukentlig skjer noe og vi alle skaper fremdrift.

Fellesfaktoren er helse. Vi er alle opptatt av helse og derfor er dette perfekt for meg. Alle som har fulgt bloggen min lenge vet at jeg er opptatt av helse og indre ernæring. Da jeg startet å blogge i 2004 var dette tema her i mange mange år.

Jeg har selv gjort store endringer i kostholdet og tilskuddene jeg tar, og ettersom læringen har kommet min vei har jeg selv gjort justeringer Jeg er sulten på enda mer læring og derfor leser jeg. Hver eneste dag. Forskning, dokumentarer og bøker om emnet. Alt deler jeg videre til Fellesskapet og sammen skaper vi vekst.

BOSS lady, Camilla Stene

BOSS lady, Camilla Stene

Tenk vi er, på under åtte måneder, nesten 100 stykker i teamet, og vi vokser hver uke. Alle med samme drøm: om å drive for seg selv og det er jobben min…å hjelpe andre til å lykkes. MORO!

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke kan huske sist jeg trives bedre og det er dette jeg skal gjøre resten av livet.

Har du lyst å høre mer og kanskje du går med drømmen om å drive for seg selv? Jeg sørger gjerne for at du får en solid ekstrainntekt eller skaper deg din egen arbeidsplass. Fri fra 8-16 jaget og at du frem i tid kun trenger en laptop for å jobbe. Jeg kan nå jobbe fra hvor jeg vil i verden og det elsker jeg!

IMG_20200214_133713_054.jpg