Å brenne for noe

Jeg vet jeg er på riktig vei i livet og det er ingenting som gir meg mer glede. De som har fulgt bloggen min lenge, det er heldigvis mange så tusen takk for det, vet at livet tidvis svinger hos meg som hos alle andre.

Men en ting jeg har lært av livets “nedturer” er at det kommer alltid oppturer. En ting jeg opplever som viktig er å finne noe en brenner for, noe som engasjerer en og tilfører energi. Hver dag. Min 10 på topp liste er viktig for at hverdagen skal være mer balansert.

Utrolig mange spør meg hvordan jeg alltid finner energien min igjen og det vet jeg faktisk ikke. Men det handler vel om å aldri gi seg, ønsket om å reise seg er større enn noe annet og da gir en seg aldri.

Det aller viktigste, tror jeg, er å finne noe en virkelig brenner for og det har jeg gjort. Jeg bygger et team av engasjerte ledere som jeg får inspirere til vekst, motivere til fremdrift og engasjement hver eneste dag og det gir meg mer enn jeg kunne forestille meg da jeg begynte i fjor.

FOR en reise og tenk den skulle ta meg hit!? Det hadde jeg ikke trodd, men jeg merker helt klart at jeg er på riktig hylle. Jeg er partner i et norskeid globalt helseselskap og har valgt direktesalgbransjen av to grunner: Friheten den gir meg til å jobbe når og fra hvor jeg vil samt produktene har endret helsen min på alle måter.

Jeg ante ikke hvor viktig fettsyrebalansen var før jeg begynte og jo mer jeg lærer, jo mer forstår jeg hvor energien min nå kommer fra. Hjernen og hjertet får daglig påfyll av essensielle fettsyrer.

I hjernen hjelper DHA til med at alt går som det skal. Mellom hjernecellene går det millioner av beskjeder hvert eneste sekund, og de bøyelige DHA-fettsyrene hjelper hjernecellene til å jobbe lynraskt.

Både omega 3- fettsyrer og omega-6 fettsyrer er viktige for hjernens struktur og funksjon, og det er vesentlig at inntaket av disse fettsyrene er tilstrekkelig og balansert. Jeg tilfører 15 ml av Balanseolje hver eneste dag!

Nettopp klippet meg til konferanse jeg skal lede imorgen!

Nettopp klippet meg til konferanse jeg skal lede imorgen!

Vi er allerede over 80 stykker i teamet som vi kaller for Fellesskapet og det vokser uke for uke. Utrolig moro og opplæring får de av meg og andre ressurser i teamet og selskapet.

Hvis du kjenner noen som kunne tenke seg å jobbe med oss og solide produkter kan du bare sende dette innlegget til vedkommende og be dem ta kontakt med meg. Jeg skal snart begynne med Facebook live om emnet…..men må våge akkurat den biten først.

Puh, det koster meg litt å våge akkurat det men jeg har de beste følgerne og skal jobbe med meg selv. GOD HELG kjære bloggleser, herfra og ut, alltid!

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM:
@trinegrung