Takk for alt 2020

Ja, 2020 ble et annerledes år. For mange ble 2020 et kaosår på grunn av pandemien vi har stått i og fremdeles står i. Noen har mistet jobben, mange har blitt permittert, Covid 19 har herjet verden og skapt mye frustrasjon.

En kunne valgt å fokusere på alt det negative når en oppsummerer året. Nå om dagen skjelver jeg innvending på grunn av alt det grusomme som skjer på Gjerdrum, varme tanker til alle der, men la oss heller se om det er noe positivt å oppdrive fra dette annerledesåret.

Personlig har jeg aldri hatt et bedre år. Det høres rart ut, men jeg mener det oppriktig. Å jobbe med noe som virkelig gir mening har endret alt for meg! Sørg for å lese siste melding på slutten av året. Sukk, blir så rørt.

Januar

Året begynte lovende. Jeg ledet min første nasjonale konferanse for selskapet og jeg har sjelden vært stoltere. Jeg elsker å jobbe i direktesalg/nettverksbransjen og har virkelig komme “hjem”. Så mange år på søken etter hva jeg skulle blir når jeg ble stor, og helt tilfeldig møtte jeg Camilla på en cafe i Ålesund i 2019. Siden endret alt seg.

IMG_20200118_152218_182.jpg

For et team! Fellesskapet vi har bygd dette året vokser og vokser. Testbasert ernæring, med hovedfokus på Omega 3 som vi alle trenger, er spennende og vi har mange i teamet med solid fagkompetanse innen ernæring. De velger å jobbe med oss på grunn av solide produkter og det er jeg veldig stolt av!

Februar

Jeg fikk meg en herlig tur hjem til Stavanger i februar. Koste meg med familien , gikk lange turer, frydet meg over noen dager på hotell (visste lite da at det skulle bli lenge til neste gang) og ikke minst traff jeg alle vennene mine. Barndomsvennene. De jeg har kjent lenge og forsatt storkoser meg med.

trine grung februar 2020.jpg

Min gode venninne Christine hadde stor feiring av sin bursdag og vi alle overrasket henne med sang og mange gode ord. HERLIG med suprice-bursdag!!

Eldre bildet men elsker det.

Eldre bildet men elsker det.

En får det aldri mer morsomt enn en gjør det sjøl. Punktum.

Teamet ble utvidet og vi hadde mange møter i Oslo. Noor omfavnet virkelig businessen og vi gjorde MYE morsomt sammen før landet lukket.

Noor på besøk hjemme hos gründer av selskapet

Noor på besøk hjemme hos gründer av selskapet

Så lukket landet. Surrealistisk og vi trodde jo alle at dette ville gå fort over. Men den gang ei.

April

Jeg liker ikke å sitte stille. Da landet lukket gikk jeg etter en uke inn i produksjonsmodus. Jeg laget nettkurs for teamet. Både for eksisterende samarbeidspartner men også nykommere. Både videoer med produktinformasjon samt hvordan en bygger business sammen med oss.

Jeg utvidet med nok et teknisk hjelpemiddel, en mikrofon, som har fått gjennomgå dette året. Hele businessen ble flyttet online og Zoomlivet ble den nye hverdag.

IMG_20200324_202648_402 (1).jpg

Ikke nok med at ny mikrofon entret heimen…jeg bestilte meg ny bil også. Jeg har i mange år leaset bil og eksisterende avtale gikk snart ut. Jeg bestilte meg en Aircross C5 og ante lite om at det skulle bli den beste bilen jeg noen gang har hatt!

c5-aircross-pa-vei.jpg

Mai

Hele teamet begynte å tilvenne seg at jobben vår kunne gjøres via zoom og mai ble virkelig vår måned. Teamet vokste i rekordfart og jeg fikk ny tittel i selskapet. Director. SÅ STOLT har jeg sjelden vært og jeg feiret på alle måter. Med nye zoom møter.

Trine grung director zinzino may 2020.jpg

Med dette kvalifiserte jeg til tur til Mexico, som etter planen skal gjennomføres i Mars 2021….spørs om det går, men VELDIG stas likevel.

Teamet ble utvidet og vi hadde mange morsomme møter sammen. Mai var fantastisk, på tross av en verden som stod stille. Vi jobbet som aldri før og jeg er så stolt av teamet som omfavnet zoom. Idag er det hverdagen vår og vi vokser som bare det.

IMG_20200528_163210_027 (1).jpg

Juni

Jobben endret seg ikke og vi jobbet videre. Med nye samarbeidspartnere i teamet ble det fokus på opplæring og videre vekst. Kunder i balanse på cellenivå og covid 19 så ut til å roe seg ned litt. Lite ante vi hva høsten skulle utvikle seg til å bli.

Fagfolk ble en del av teamet og helsekvelder med håndsprit i lokalet ble gjennomført. Lite ante vi da om fokuset som skulle komme rundt viktigheten av Omega 3 senere dette året. Omega 3 studiet til Folkehelseinstituttet, 70 000 nordmenn skulle ta del av studiet.

Utrolig spennende for oss siden vi jobber med testbasert omega 3. Med før og etter test utført av et uavhengig laboratorie.

Thomas Røsaker i Moss

Thomas Røsaker i Moss

Deler av teamet ble samlet til Sommeravslutning i Horten . Vi feiret og koste oss med god mat, gode samtaler og masse latter. For en gjeng! Idag over 250 stykker totalt og neste år er drømmen å samle alle på en konferanse i Drammen. Jeg gleder meg til 2021!

Fellesskapet juni 2020.png

Vi feiret også pappa sin 80 års dag denne måneden, men jeg har ikke spurt om tillatelse til å publisere bilder. Uansett. Pappa, du er mitt store forbilde. Jeg håper jeg er like sprek om 30 år!

Juli

Været husker jeg ikke så mye til men vi sørget for å nyte de dagene vi fikk med sol. Her på golfbanen i Horten med Camilla. Takk for alt du er Camilla, jeg har blitt utrolig glad i deg og ikke minst vårt vennskap. Takk for alt du hjelper meg og teamet med!

IMG_20200624_204130 (1).jpg

Jeg fikk meg noen herlige dager hjemme i Stavanger og det endte med at flere fagfolk ble en del av Fellesskapet. Kiropraktorer på Klinikk for alle og begge veldig opptatt av helse.

Jeg hadde noen utrolige dager på Hvaler sammen med Tone, Lene fra Fredrikstad kom som ei kule inn i teamet og ikke minst hadde vi et koselig teammøte med Cathrine og Michaela. Love you guys!

fellesskapet juli 2020.png

August

Denne måneden startete med et brak! Turen gikk til Skånevik på Vestlandet og treningscamp med herlige Christin Kalve. FOR ei dame! Jeg har hatt de beste samtaler med henne og er så glad for å jobbe med henne. Hun driver treningssenter på Stord og er et rivjern av ei dame!

IMG_20200805_181333 (1).jpg

Denne måneden flyttet min kjære datter til Oslo for å studere og jeg pusset opp deler av leiligheten. Jeg laget mitt eget teamkontor på bruket og la alt til rette for å være fint på zoom. SÅ stolt og så moro!

IMG_20200812_103044 (1).jpg

Min gode venninne startet interiørbutikk i Drammen sentrum. Studio Henni kom og hjalp meg med detaljene og jeg handlet interiørting som aldri før. Pulten skal snart selges, for jeg trenger en hev/senk pult.

Vi hadde flere planleggingsmøter for høsten 2020 og mat ble spist. Vi er mye på cafe haha.

IMG_20200818_180217 (1).jpg

September

En ny tur til Stavanger og denne gangen ble sønnen min med for å si hei til mormor (vi kaller henne Morris). For en herlig tur vi hadde med flere flotte turer, deriblant Solastranden.

Jeg fikk begge trollene mine med på topptur i Drammen og det var denne månedens høydepunkt. SÅ koselig når de har blitt så store at de finner tilbake gleden med naturen. Vi gikk mye på tur med de som små og endelig synes de det er stas igjen.

En ting som var litt stas denne måneden var at jeg ble styremedlem i Grunderforeningen. STAS! Alle møter resten av året ble avholdt på zoom, jeg gleder meg til å bidra mer i 2021!

IMG_20200920_000759_874 (1).jpg

Oktober

Min gode venninne og samtalepartner Dora Thorhallsdottir ble forfatter og lanserte boken “Bente blir Bente”. SÅ STOLT av deg Dora og takk for alle turer med latter og fokus på nære samtaler. Du betyr mye for meg!

Oktober 2020 trine grung.png

Jeg har forsatt mål om å bli en kjoledame men enn så lenge funker denne stilen best. Jeg øver meg hver eneste gang men får det aldri helt til. Men det kommer, jeg LOVER! 2021 er jo kun nye muligheter!!

Det ble flere turer til Horten og sammen med Camilla ble det ei lita fotoshoot. Hun er utrolig flink med kamera og vi ser begge gleden ved å ta bilder.

IMG_20201013_192614_698.jpg

Hvert eneste år er det årlig global event i selskapet og i år ble dette laget digitalt. Vi er heldig som jobber med et norskeid globalt selskap som derfor legger eventene sine i Oslo.

Deler av teamet fikk lov å være i salen under filming og vi laget denne helgen like greit til en samling med hygge og hotellopphold. ELSKER! For en gjeng og så mye moro vi har!!

annual event zinzino 2020.jpg

Gleder meg til vi alle kan møtes fysisk igjen men enn så lenge fungerer det supert med digitale eventer. I fjor var vi i Globen i Stockholm og flere tusen var samlet for feiring.

Mot slutten av måneden tok min sønn og jeg en tur til fjells med pappa. Tre dager med masse hygge og turer på Venabygdsfjellet. Storkoste oss med god mat og masse latter samt til praktiske gjøremål på hytten.

4 x 6 in.png

November

Vi nærmer oss slutten av året. November har i alle år vært min tøffeste måned rent psykisk. Jeg har så lenge jeg kan huske hatt et snev av depresjon denne måneden, men ikke i år! SÅ GLAD FOR DET!

Tidlig denne måneden begynte planen å legges for et nytt år med jobben min. Camilla var mye på besøk og samtalene fikk en ny betydning. Nå skal vi virkelig sørge for at 2021 blir minst like bra!!

IMG_20201128_205134_623.jpg

Flere i teamet satte nye rekorder og veksten bare forsatte. Vi hadde kampanjemåned så det ble jobbet sent og tidlig, alt for at teamet skulle få den videre veksten de fortjener!

Jeg tok faktisk ikke så mange bilder i november men det var nok kun på grunn av at det var travelt.

Desember

Puh, snart ferdig. Dette tok litt lenger tid enn jeg hadde trodd da jeg startet innlegget. Haha. Men så moro å jobbe seg gjennom alle bilder tatt dette året.

Jeg hadde nok en tur hjem til Stavanger og storkoste meg med tre dager på hotell. Følte virkelig jeg fikk ladet litt og ikke minst følte jeg hadde litt ferie.

IMG_20201205_083259.jpg

Vi hadde teammøte på Lillehammer hvor vekst og mål for 2021 var fokuset. Xavier inviterte oss til byen og vi toget opp med masker. Håper virkelig ikke at masker blir en stor del av 2021! Er litt lei akkurat det selvom jeg er enig i bruken på grunn av smittevern.

IMG_20201211_122408 (1).jpg

Ikke minst feiret vi at minsten ble 20 år. Det er utrolig hvor fort årene går, men Frida er nå altså 20 år.

Frida 20 år.jpg

Ferdig

2020 ble det året hvor drømmejobben ble funnet, teamet vokste og vi har akkurat begynt. Gleder meg masse til 2021 og alt vi skal i årene som kommer. Jeg avsluttet året med tidenes melding fra Linda i teamet. Gleder meg sånn til alt vi skal fremover Linda, masse glad i deg også!

Screenshot_20201225_160333_com.facebook.katana.jpg

Jeg blir både rørt og stolt……kanskje du har lyst å jobbe med oss? LES mer HER.

Takk for 2020, året hvor alt ordnet seg, på tross av pandemien. Året jeg alltid vil huske, på alle måter!