Prosjekt Trine

Endelig er det straks nytt år. Om få dager starter 2021 og jeg gleder meg. Alltid. Hvert eneste år er det som det blanke arket starter, en kan viske ut noe og starte med nye fargestifter. Flere som har det sånn?

Våren 2019 endret jeg kurs på jobbmessig og har siden bygget en organisasjon som går veldig bra. Jeg har karrieremessig landet og “kommet hjem”. Jeg vet hvor jeg skal og jobber målbevisst for å skape vekst for teamet. Jeg ELSKER å jobbe innen direktesalgsbransjen og ser virkelig hvorfor denne bransjen er perfekt for meg.

Dette er ikke et innlegg hvor jeg skal snakke karriere eller jobb, men det er viktig å si litt om jobben for å forklare hvorfor jeg har det så bra nå. Jeg digger å jobbe med å utvikle team, hjelpe dem videre, opp og frem, og jeg rent personlig har faktisk aldri hatt det bedre. På mange mange år.

Likevel er det noe som lugger forsatt og det ønsker jeg skal være mitt fokus i 2021.

Kostholdet.

Jeg kan så uendelig mye i teorien og har lest uendelig mye om emnet. Helse er viktig og jeg DIGGER å jobbe med emnet sammen med teamet. Vi alle i Fellesskapet jobber med testbasert ernæring på cellenivå, men likevel er det forsatt justeringer jeg ønsker å justere for min egen del.

Jeg vil lære å styrke tankene mine for det er ofte dem som stopper meg for videre vekst. Jeg ønsker så inderlig å forstå mekanismene i hodet og hva som holder en tilbake fra å gjennomføre det en i praksis kan. Jeg kan og vet uendelig mye, men likevel kommer det perioder hvor jeg ikke gjennomfører.

Ja det gjør en menneskelig, for jeg vet vi alle har det slik, men hvorfor endret jeg ikke 100% når jeg kan så mye? Jeg vet hva jeg skal gjøre men likevel gjør jeg det ikke. Hvorfor?

Det ble en del turer i julen helt til onkel storm/regn kom

Det ble en del turer i julen helt til onkel storm/regn kom

For meg handler ikke dette om en plan. Det handler ikke om at jeg ikke gjennomfører. Det handler om noen mekanismer som jeg ikke forstår enda og det er den reisen jeg ønsker å begi meg ut på i 2021. Prosjekt Trine og forståelsen av tankene som ofte ødelegger.

Hvis du kjenner deg igjen og har noen gode tips om bøker så TIPS MEG i kommentarfeltet. Jeg er god på å manifestere og lese meg opp. Elsker å lese bøker som kan utvikle oss videre som mennesker og nå er det hodet som står for tur. Hvordan utvikle meg til å takle tidvis tankekjør. Har du tips?