ENDELIG!

Jeg ble liggende lenge i sengen i morges. Kvelden i går ble helt perfekt på alle måter. Vi var fire venninner samlet for å spise godt, drikke saft blandet med taffel (dritgodt), mimre over 2019, glede oss til 2020 og ikke minst nyte utsikten min over Drammen i det klokken slo 00:00

trinegrung nytt år 2020.jpg

Jeg elsker at jeg bor på “toppen av” Drammen, spesielt på nytt års aften. En ser alt og det er litt av et skue!

Jeg har aldri gledet meg mer til et år enn akkurat dette. Julen ble tøffere enn ventet. Mest fordi ungdommene har blitt store og dermed har andre de også prioriterer. Plasteret ble revet av og mamma måtte innse at hun ikke er nummer 1 lenger. Eller jeg er det men du forstår sikkert hva jeg mener.

Det kom bare litt brått på meg, jeg så den ikke komme. Rett og slett. Det handler om kommunikasjon og jeg lærte det denne julen. Planlegging og kommunikasjon er vesentlig nå som de har egne liv og ønsker også (heldigvis) å stå på egne ben.

Men jeg må takke dere, mine fine gode lesere og dere som følger meg. Etter såre innlegg på Facebook fikk jeg så mange fine meldinger fra dere som følger denne bloggen og Facebooksiden min. Den finner du her. Også på Instagram….dere er bare herlige, alle sammen.

Ikke en ufin kommentar på så lenge jeg kan huske og så mye raushet. Tusen tusen takk. Alle varmet og alle har jeg svart. Noen ble det lange chatter med og jeg føler meg heldig. Virkelig!

Folk fra gymnastiden sendte meldinger om hvor godt de husket meg, ståpåviljen min, at jeg var tøffere enn toget som våget ting ingen andre våget. Andre sendte meldinger om alt jeg inspirerte de til, andre delte sine såre julehistorier.

Tusen takk. Både for tilliten og at jeg etter så mange år på nettet enda får lov til å engasjere såpass mange. Jeg setter pris på hver og en, og mange har jeg blitt godt kjent med. Jeg får julekort av de jeg ofte skriver med…..ingen kan si at bloggen og min tilstedeværelse på nettet ikke fører noe godt med seg.

For det gjør det virkelig. Gleder meg til å dele mye av det jeg har av planer for året.

Jeg skal reise. Mye. Syden med ungene, Wien med Fellesskapet i mai, Thailand for å besøke Dora, Italia for å feire pappa som blir 80 år!!!!! Mot slutten av dette året skal jeg med Fellesskapet på Mastermind i USA! WOW for et år dette skal bli!!!

Jeg skal lede konferanser og begynner allerede 18 januar i Oslo. Jeg er så takknemlig. Takk for at jeg får lov til å inspirere og ikke minst nå ut til akkurat deg.

Håper du har planene klare for året! Jeg vasker i skrivende stund ut 2019 og gleder meg til å jobbe enda mer med helse i 2020!!