Formen stiger!

Det er få ting jeg liker bedre enn et nytt år. Jeg føler jeg starter på toppen av en blank side hvor jeg kan skrive og tegne akkurat det jeg vil. En står på toppen av bakken og ser utover terrenget og alle mulighetene. Jeg får masse energi og nytt pågangsmot.

Siden nyttår har jeg vært i strategimodus og planlagt året. Jeg gjorde en del planlegging i romjulen men nå er jeg klar for alt 2020 måtte bringe. Morgentreningen er på G igjen, julematkaoset ryddes ut av tarmene og hverdagen jeg er så glad i ruller. Livet og svingningene……vi har de alle mann.

IMG_20200102_081420_339.jpg

Bøtta mi er med meg hver eneste dag og uten den hadde nok all julematen satt seg på en annen måte. Hver morgen drikker jeg smoothie til frokost proppet av næring og prebiotika. Mange vet ikke om effekten prebiotika har på tarmene, for meg har det reddet magen på alle måter.

Prebiotika:

Er en blanding av fem naturlige kostfibre som forbrennes i tarmen, støtter veksten av gode bakterier, fremmer sunne tarmfunksjoner, reduserer følelsen av oppblåsthet og balanserer kolesterolnivåene.

På norsk betyr det MAT til tarmbakteriene sånn at magen har det bra. Glutenfritt fiber, rett og slett. Jeg får stabilt blodsukker og mye mer energi.

b%C3%B8tta+mi+trinegrung+101019.jpg

For de som er opptatt av helsen sin, og har lyst å teste prebiotika for en bedre tarmhelse, så har jeg laget en egen lukket facebookgruppe for dem. I den gruppen har jeg også lagt inn hele nettkurset mitt Kvinner som våger- våger en endring som hjelper deg til å sette deg enkle mål og nå dem. Som å ta vare på helsen, for det er vel vårt viktigste mål?

Lyst å høre mer? Alt kommer på mail. Bare legg igjen mailen din i boksen under og jeg sender informasjon med en gang. Både om hva bøtta mi inneholder og hvordan du kan lage den selv. Kjøper du prebiotika av meg så er du med i gruppen. Gleder meg!

Gleder meg til å kanskje se deg i gruppen. Jeg har livesendinger der om helse og allerede ligger det mange videoer og venter på deg. Håper du har lyst å være med!

Klem Trine

FØLG MEG PÅ Instagram @trinegrung er meg: