Smoothien er servert

I går ettermiddag hadde vi Helse-event hjemme hos Grethe. Grethe som endelig har funnet energien og er den festligste dama i Fellesskapet. Jeg skal lage et eget innlegg med Grethe og meg litt frem i tid, for nå var det gårsdagen jeg ville fortelle om.

Vi hadde foredrag for fremmøtte og enda øver vi oss på å videreformidle kunnskapen vi har tilegnet oss det siste halve året. Jeg snakket om Fettsyrebalansen mens Grethe tok for seg mage/tarm problematikk. Jeg snakker om de viktige fettsyrene mens Grethe om de gode bakteriene.

trinegrung 090919 1.jpg

Grethe disket opp med smoothie og denne var faktisk veldig god. Det er Berit Nordstrand sin oppskrift og den lyder som følger:

Bringebær-smoothie med tran og rødbeter

  • 1 pose frosne bringebær

  • 1 øko banan

  • 2 dl eplejuice (IKKE konsentrat)

  • 2 dl vann

  • 1 rødbete

  • 2 ss tran uten transmak (vi brukte Balanseoljen som jeg snakket om i foredraget)

Utrolig god og ikke minst fin farge når det er rødbeter involvert.

trinegrung 090919 3.jpg

Flotte Grethe. Vi sjekker for muligheten til å leie et lokalet nå som Fellesskapet vokser i omfang. Vi trenger å være et sted som rommet flere enn 20 stykker for slike kvelder. Noen som vet om et lokalet vi kan leie i området Drammen- Asker- Nesøya?

Fellesskapet vokser og hver eneste uke dukker det opp nye fjes. Andre som brenner for helse, liker tanken å jobbe med andre og jobbe litt for seg selv. Jeg digger det og hele hverdagen min har endret seg etter at alle disse menneskene kom inn i livet mitt.

Så mange år som selvstendig rådgiver og endelig jobber vi sammen mot et felles mål. Tjoho!

trinegrung 090919 2.jpg

Grethe hadde også laget en chiafrøgrøt men det er jeg allergisk mot.

Sist jeg spiste chiafrø kastet jeg akutt opp i en plastikkpose på kjøkkenet mens arbeidere pusset opp badet mitt. Haha. For et syn! Doen var okkupert og der hang jeg over kjøkkenbenken mens minnene strømmet tilbake fra tiden i bil som yngre hvor jeg alltid ble bilsyk.

Lyst å bli med i Fellesskapet? Eller høre mer om det? Legg igjen mailen for vi åpner snart for flere. Det blir webinar for å fortelle hvordan vi jobber og hva målene våre er. Kanskje noe for deg?