Møte i skogen

Tidligere denne uken dro jeg til Opaker Gård. Den ligger rett utenfor Kongsvinger og der bor Kjersti. Vi prøvde å huske hvor lenge siden det var vi ble kjent men det nærmer seg vel 10 år siden.

Vi hadde planlagt Helsekveld og jeg dro opp tidlig for å planlegge. Det er så mange muligheter på gården til Kjersti, hvor de blant annet har overnattingsmuligheter for 40 stykker…..her skal Fellesskapet gjøre mye fremover. Jeg gleder meg sånn til at resten av teamet skal se stedet!

Det beste med Kjersti er hennes engasjement for indre helse. Gården drives økologisk og hun har selv hatt en reise i å reise seg etter at hun sprang i veggen en del år tilbake. Hun vet med 100% sikkerhet hva riktig kosthold betyr for å ha det bra i hverdagen og er så kunnskapsrik.

Utdannet bioingeniør, lest seg opp og forsket mye på hvordan gården kan drives slik at både dyr og mennesker får i seg riktig næring for tarmene……utrolig spennende å høre henne snakke om alt hun kan.

Kjersti viste meg rundt på deler av gården, hadde pakket sekk med niste og foran bålet planla vi kvelden samt masse annet spennende vi skal gjøre fremover.

trinegrung 190919 3 (1).jpg

Hun ble veldig engasjert da hun hørte om helseproduktene vi jobber med og er nå en del av Fellesskapet, som forøvrig vokser hver eneste uke. FOR en gjeng vi begynner å bli, dette er så kjekt, og alle er like engasjerte og dedikerte. Over 30 stykker har vi samlet på veldig kort tid….så mye kjekt!

trinegrung 190919 4.jpg

Neste gang jeg drar dit, i oktober allerede, skal jeg ha med videokamera og lage litt intervjuer med Kjersti. Hun lærte meg om surdeigsbrød, fermetering og mye mye mer. Eller, hun fortalte om det, enn så lenge kan jeg ikke overføre læringen til egen hverdag men litt og litt.

Om du vil jobbe med oss i Fellesskapet legger du igjen mailen under her og jeg tar kontakt når vi åpner for flere. Dette er så moro og ikke minst at en kan jobbe med et norsk globalt helseselskap med solide produkter samtidig formidle kunnskap til andre. Jeg lærer hver eneste dag!

Min egen hverdag har endret seg veldig de siste fem månedene. Den gjengen i Fellesskapet har fylt hverdagen med så mye positivt at jeg spretter opp hver dag og gleder meg til å sette i gang.

En ting har jeg lært av livet opp og nedturer…noen ganger må en bare hoppe i det og ta noen sjangser. Dette er det viktigste hoppet jeg har tatt for min egen del! På alle måter!

trinegrung 190919 6.jpg

Gliset er ekte og jeg smiler fra innsiden. Ikke minst fordi Kjersti ble en del av oss og jeg får muligheten til å dra mye til Opaker Gård.

Helsekvelden gikk supert og flere testet sin fettsyrebalanse. Det er utrolig få som vet hvor viktig det er å sjekke seg for høye omega 6 verdier i kroppen. Mange av livsstilsykdommer i dag oppstår på grunn av kostholdet vi spiser og derfor viktig å sjekke dette. Les gjerne dette innlegget HER.

trinegrung 190919 7.jpg

Kjersti plukket alt tilbehør til middagen fra egen gård. Alt fra gulrøtter, poteter og sopp. Brødet ble laget på egne korn….alt smakte himmelsk og på Helsekvelden fikk alle prøvesmake deler av det hun driver med på gården.

Det ble en stor suksess og derfor blir det allerede ny Helsekveld 14 oktober. Meld deg gjerne på HER.

trinegrung 190919 9.jpg

Husk å melde deg på om du bor i Kongsvinger området. HER er eventen.

Jeg reiser nå over hele landet og alle eventene finner du på Facebooksiden min HER. Om du ønsker å arrangere en Helsekveld så kontakter du meg eventuelt HER.

Gleder meg til å kanskje komme til et sted nær deg!