Helseforedrag er viktig

Igår var en utrolig herlig kveld! Sammen med Ragnhild, som jeg jobber med i Stavanger, holdt vi Helsekveld på Clarion Air på Sola. Passer meg perfekt å holde foredrag til mindre grupper som dette da det skaper mer nærhet til de en snakker til.

En god gjeng var samlet på Brudesuiten (ingen mann i sikte, jeg bor her alene buhu) for å høre om den viktige fettsyrebalansen, min reise med tarm problemer og hudlidelsen rosacea, og ikke minst masse skravling etterpå.

Fordelene med å jobbe på nettet er at de som har fulgt min reise kommer og endelig fikk jeg treffe Alex, eller Elisabeth som hun egentlig heter. Henne har jeg blogget om før.

For noen år tilbake, da jeg gikk igjennom en utrolig vanskelig periode som jeg åpent blogget om, sendte Alex meg et julekort.

Det varmet meg veldig, at noen som ikke egentlig kjenner meg tok seg tid til å skrive noen koselige ord og viste meg omtanke. Jeg gledet meg ekstra til å si hei til henne og det ble utrolig koselig.

trinegrung 270919 1.jpg

Suiten har intet mindre enn tre tv’er så det var ikke vanskelig å koble opp for at alle skulle kunne se presentasjonen og foredrag. Sitteplass til 15 stykker, og vi hadde handlet inn snacks. Jeg har allerede fått meldinger fra flere som ønsker foredraget til sin by….jeg er åpen for å reise masse jeg!

Det er bare å sende en mail til meg via kontaktsiden her på bloggen min. Det er mye læring om indre helse i foredraget samt mine tips som har hjulpet meg på veien.

trinegrung 270919 2.jpg

Jeg skulle delt denne suiten med en prins haha men sånn er det ikke akkurat nå. Jeg bygger to selskaper og har så mye å gjøre at tiden ikke strekker til akkurat nå, men plutselig så står han der og da kan jeg glatt invitere han tilbake hit. Høhø. MÅ ikke gifte oss for å overnatte her!

trinegrung 270919 3.jpg

Nå skal jeg ha flere kundemøter her i Stavanger, besøke familie og lørdag kveld blir det oktoberfest med gode gamle venner. Oktoberfest ja, hva i alle dager tar en da på seg? Har du noen tips? Må jeg liksom dra å handle jeg da? SHIT! Meg og klær, jeg er helt håpløs på å være kreativ på det område!

Tips meg gjerne…oktoberfest. Rutete skjorte? Hatt?