I lære om helse

Det er ingenting som gir meg mer enn å lære alt jeg tilfører topplokket om dagen. Både hvordan jeg bygger business for Fellesskapet men ikke minst om helse.

Det er virkelig noe med ordtaket av vi blir hva vi spiser og at vi trenger essensielle næringsstoffer i tillegg til maten vi spiser. Helsedirektoratet sier det til og med: at spiser vi ikke fisk minst tre ganger i uken.

Man bør spise fisk til middag to til tre ganger i uken, og gjerne bruke fisk som pålegg. Seks påleggsporsjoner med fisk tilsvarer omtrent én middagsporsjon.

Rådet tilsvarer totalt 300-450 gram ren fisk i uken. Minst 200 gram bør være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild.

Får du i deg anbefalt mengde fisk for riktige fettsyrer for kroppen? Jeg vet at jeg ikke gjør det, vi spiser vel fisk en til to ganger pr uke, og derfor er jeg glad for å lære som jeg gjør nå.

Tilskudd i en travel hverdag er viktig i går kveld var jeg på event for å lære mer. Jeg sluker alt jeg lærer og lagrer det i knollen. Tenker jeg må ha et webinar snart og lære videre. Er det interesse for det?

trinegrung 070819 4.jpg

Det er enkelt og formidle til flere via et webinar…..så kanskje om ikke så lenge og ikke umulig jeg får med meg ekspert som virkelig kan mye om emnet.

Hadde i går med meg deler av Fellesskapet. Vi storkoste oss og skravlet masse om alt vi lærte i pausene!

trinegrung 060819 3.jpg

Ei lita linselus til høyre der, datteren til Tonje, som storkoste seg sammen med gjengen. Ikke alle kom seg med på bildet siden ikke alle hadde satt seg ned, men vi har det moro på tur.

Kunne du tenke deg å jobbe med Felleskapet så legg igjen mail under her. Jeg åpner for flere om ikke så lenge, men akkurat nå er det fullt. Kjekt å jobbe på denne måten og noe som vi brenner så inderlig for!

Dato 06.08.19

Dato 06.08.19