Å jobbe på nettet

Det å jobbe som jeg gjør er faktisk utrolig givende. Jeg har kunder over hele landet og ikke minst begynner jeg å få noen utenfor landets grenser.

Jeg har de siste månedene tilegnet meg masse kunnskap om helse og lærer bort mye av det jeg har lært. Både til de som er opptatt av helsen sin og ikke minst til de som ønsker å jobbe som jeg gjør.

trinegrung zoom work.png

Dagene foregår foran data, i møter, på kurs/eventer for mer opplæring, Fellesskapet sine samlinger og ikke minst på Zoom. Knallbra verktøy om du skal kommunisere med andre enkelt via nettet.

Har du prøvd Zoom?

Jeg lastet ned applikasjonen og var i gang på fem minutter. Det er gratis om du skal snakke mindre enn et gitt antall minutter, men siden jeg bruker verktøyet såpass mye har jeg betalt versjon.

Dette gjør at jeg kan ta med meg macen og være på jobb fra hele verden. Trenger kun nett-tilgang og det har jeg jo via mobilen om wifi uteblir.

Hvis du har lyst å jobbe med helse, er opptatt av emne og ønsker mer frihet i din hverdag så legg igjen mailen under her og jeg kontakter deg når jeg åpner for flere. Elsker!