En rørende tekst

Jeg satt mellom slagene i dag og skrollet på Facebook. Der hadde en venn ( Takk Chris) lagt ut en tekst som virkelig traff meg og sikkert mange av mine blogglesere som vil finne ordene nyttig. På lik linje som jeg gjorde.

Fortell meg, at jeg er noe, at jeg kan noe, at jeg betyr noe. Fortell meg det. Ikke fortell meg det jeg gjorde, eller det jeg kunne gjort, eller det jeg burde eller skulle gjort. Nei, ikke fortell meg det.

Fortell meg heller at jeg er noe, at jeg kan noe, at jeg betyr noe. Fortell meg heller det. Jeg trenger det, skjønner du. Jeg trenger det så sårt.

Jeg trenger en søyle av trygghet å lene meg mot gjennom livet. Jeg trenger det, skjønner du, for det er så værhardt å leve!
— Ragnhild Bakke Waale

Vi mennesker er så finke til å snakke oss selv og hverandre ned. Alle trenger tidvis ord som løfter oss og har mer fokus på hvem vi er kontra hva vi gjør og ikke gjør.

Var ikke den bare vakker? Det er visst tanten til beste Halvor Bakke som har skrevet det. Utrolig flott tekst!