Sukkerfri sjokolade?

Jeg aner ikke om dette er bra greier, men den er sukkerfri og en skal på kino er vel det innafor selvom en velger et sukkerfritt år?

Jeg tenker det er helt greit og tenker at jeg brekker av tre firkanter om nøden kaller? Har du smakt denne sjokoladen?

trinegrung 070819 1.jpg

Jeg har ikke behøvd den enda for enn så lenge går min nye hverdag veldig bra. Jeg er så godt i gang og mer motivert enn på lenge. Planlegger hver eneste dag nøye kvelden før og hopper opp av sengen når jeg våkner.

Det er så deilig å ha energi som nå igjen! De som har fulgt med bloggen min lenge, og min ærlige tilnærming til hverdagen, vet at den har bydd på sine utfordringer.

Jeg har lenge vært klar for en endring på så mange måter og kjenner virkelig at jobben jeg har lagt ned de siste årene endelig betaler seg.

Bra med energi, er mer fokusert enn noen gang, målbevisst på hvor jeg vil og ikke minst jobber jeg med de kuleste damene noensinne. Jeg skal SÅ få det beste 2019!!

helseprogrammet trinegrung 2019 2.jpg

Gjør meg klar for dagens morgenøkt i skrivende stund.

Arm & abs med SWEAT appen min. Perfekt å ha egen PT med seg på mobilen med videoer som forteller deg hva du skal gjøre, hvor mange repetisjoner og ikke minst hvor lenge! Ferdig på 28 minutter etter 10 minutters oppvarming først.

Lag deg en super dag!