Hvorfor? Vet du ditt hvorfor?

Jeg har ikke tall på hvor mange som melder meg hver eneste dag og spør hvordan jeg motiverer meg selv. Jeg tenker et blogginnlegg med hvordan jeg tenker er lettere enn at jeg skriver det til alle hele tiden hehe.

trinegrung 060619.jpg

Planlegging

Kjedelig ord men likevel essensen. Jeg planlegger alt nøye. Hva jeg skal bruke tiden min på og ikke minst HVORFOR jeg skal bruke tiden på akkurat det jeg bestemmer meg for.

Gjør du det?

Det er jo sånn for veldig mange av oss. Vi har en festlig helg med for mye inntak av ting som tarmene våre ikke liker og tenker- jeg begynner på mandag!

Kjent tanke?

Jeg er akkurat sammen men ikke om jeg følger en plan. Pluss det er vesentlig og ikke ha for mange prosjekter på en og samme tid…det tapper meg bare for energi.

Tre fokus om gangen. Det fungerer toppers for meg.

  1. Bygge selskapene jeg bygger

  2. Helseprogram2019

  3. Bloggen og mine sosiale medier

Det er mine prosjekter akkurat nå og de gir jeg fokus. Før du eventuelt setter deg noen mål for hva du ønsker å skape av endringer er det en ting som er viktig. HVORFOR?

Ditt hvorfor. Find your WHY.

Spør deg selv, og gjerne skriv det ned slik at du kan finne det frem igjen, hvorfor ønsker du å gi akkurat det du skriver ned fokus? Ligger det på topp 3 eller lenger nede på listen? Er det noe som kan vente og eventuelt hvorfor ønsker du det akkurat nå?

  • Helsen min er vesentlig for meg. Det handler ikke om slanking, men å tilføre riktige ting for kroppen min. Tarmene mine. At kroppen smiler gjør at jeg smiler mer.

  • Bygge selskapene jeg er i gang med er vesentlig for å sikre fremtiden og skape det jeg drømmer om. Innen to år drømmer jeg om leilighet i Spania. Dit skal jeg!

  • Bloggen er jobben min. Hovedfokus og gir meg uendelig mye hver eneste dag. Uten denne siden min, og mine sosiale medier, hadde jeg ikke truffet alle de herlige menneskene jeg nå jobber med. VESENTLIG for meg!

Så finn ditt WHY! Ditt hvorfor. Om du er på et sted hvor du trenger en endring så velg en ting på listen din. Og jobb med den ene tingen til det ruller av seg selv. Detter forsetter du på listen din.

Min liste er lang, men hovedfokus er på mine topp 3 akkurat nå. Var dette nyttig?