Trene på tom mage?

God morgen bloggleser, utrolig kjekt du er her. I Drammen ser det ut til at det skal bli en finfin dag, travel men fin.

Det beste med endringene jeg står i om dagen er energien jeg får. Uten tvil. Riktig kosthold, gode treningsøkter, masse frisk luft og null sukker…..det gjør noe med meg ihvertfall.

Jeg har de siste dagene sovet som et barn, kjenner meg allerede lettere i kroppen og jeg blir mer fokusert. Endringer gir meg energi og jeg opplever virkelig mestring når jeg klarer å gjennomføre.

Jeg trives uten tvil best med å trene om morgenen. Tidligere da arbeidsdagen begynte kl 0800 trente jeg klokken 0600. Og trivdes faktisk med det…..følte meg ikke fanatisk, bare deilig å få det gjort.

I går leste jeg en artikkel om morgentrening hvor det stod at det lønner seg å trene på tom magen? Vet du noe om det? Jeg ser for meg at jeg går helt tom for energi og ikke klarer å gi noe jeg da…..noen som gjør det?

trinegrung 060819 1.jpg

Jeg tar meg en ernæringsshake før trening jeg, hva pleier du å gjøre? Når trives du best med å trene? Jeg liker planen min nå og trives med å være i gang. Gleder meg til neste kjolesprell :D

Jeg blir så glad når jeg ser alle som bruker #helsepgrogram2019 og på instagram deler jeg ofte bildene videre. I går lurte broren min på om jeg hadde vært på spinning i Sandnes på grunn av et bilde jeg hadde delt på stories…..men det var nok spreke Ann Marion det.

Screenshot_20190805_190145_com.instagram.android.jpg

Skogen venter på meg nå. Skal gå meg en lang morgentur i bakkene, mediterer til på toppen og bare kose meg. Det blir en lang jobbdag som inkluderer stort teamevent i Oslo i kveld…..gjelder å lagre energi til dagen.

En viktig ting til slutt: selvom jeg er positiv og energisk nå vet jeg jo at de tunge dagene kommer….men enn så lenge flyter jeg godt på denne bølgen og har tenkt å nyte det. Lenge!