FOR en uke!

Denne uken har gitt meg så uendelig med energi! Fellesskapet vokser og vokser, mange av mine blogglesere er med på #helsepgrogram2019 , jeg har lært enda mer om helse og ikke minst rundet jeg uken med besøk av familien min fra Bergen.

trinegrung 030819 1.jpg

Min flotte tante Aase og onkel Jan stoppet et døgn i Drammen. Vi var ute og spiste etterfulgt av en lang kjøretur for å vise de flotte steder i Drammen. Jeg er opprinnelig bergenser, visste du det?

Spiralen, flotte boligområder, en tur innom eksen og ikke minst Landfalltjern. Vi skravlet til langt på natt og spiste koselig frokost imorges.

Jeg har alltid hatt god kontakt med familien min og husker med glede tilbake på sommerturer til Merdø utenfor Arendal, julaftener i Bergen og mange hyggelige stunder rundt bordet.

Jeg fikk så mye energi av besøket at hele kjøkkenet mitt fikk sommerrengjøringen, og nå gjør jeg meg klar til selskap. Min gode venninne Line skal feires og masse bilder kommer imorgen.

Ingen skal stelle i stand som Line.

Men denne uken kommer jeg til å huske lenge! Dere altså…..mine blogglesere er her enda og bloggen bare vokser og vokser. Jeg blir så glad, dere aner ikke. Fortalte det til min tante med stor iver.

Gjengen i Horten som jeg setter så stor pris på. Imorgen ettermiddag skal vi ha møte med Fellesskapet der!

trinegrung 180719 1.jpg

Ligger og blogger mens jeg ser på mitt nå rene kjøkken. Dusjen venter og ikveld skal det feires. Uten alkohol og sukker, noe som for meg er helt ok. Jeg gleder meg uansett.