Livet er en fest

Herlige beste Line, gratulerer så masse m dagen! INGEN jeg kjenner kan stelle i stand fester som deg. Du er så flink og har et øye for detaljer som ingen andre jeg kjenner. Imorgen er dagen, men ingen ta fra deg feiringen igår. Jeg er utrolig glad i deg!

Fine jentene mine Kathrine og Line

Fine jentene mine Kathrine og Line

Jeg er å glad for denne gjengen min. Storkoste meg med gode alkoholfrie drinker. De hadde egne bartendere som tok godt vare på oss hele kvelden. Inkludert oss som valgte alkoholfritt.

trinegrung 040819 7.jpg

Det var tapas på bordet og alt smakte helt nydelig. Bordet var dekket og en ting kan jeg si, mine bord kommer aldri til å se slik ut hehe.

trinegrung 040819 4.jpg
trinegrung 040819 6 (1).jpg

Var det ikke fint! FOR en jobb å gjøre alt dette, til og med servietten var brettet i detalj. Ingenting er tilfeldig når Line arrangerer, noe som mannen hennes gjorde et poeng av i talen sin. Bra jobbet Tor Arne, dere to har noe helt spesielt sammen! Virkelig!

Jeg vil bare si en ting….MIN BROKKOLISALAT ble først tom! Ikke fordi det ikke var nok, for bollen var overfylt, men alle tok av den! WOHO! Da ble jeg stolt. Oppskriften finner du HER.

Trinegrung 040819 3.jpg

Nydelig sted på Holmsbu hvor de er omringet av hyttenaboer de har et godt forhold til. Alle var tilstede for å feire jubilanten og vi koste oss til langt på natt.

Trinegrung 040819 1.jpg
trinegrung 040819 8.jpg

I gave fra oss jentene fikk du en reise Line. Sammen skal vi feire deg skikkelig i slutten av august. Du aner ikke hvor vi skal, men har fått beskjed om at du slipper å ta med vintertøy og må ha med pass. JEG GLEDER MEG! Det skal bli kjekt med en jentetur igjen.

Det kjekke med våre jenteturer er samtalene. Vi har fokus på rolige dager, god mat, samtaler og hygge. Det blir ikke festligheter av særlig slag og derfor er dere perfekt reisefølge for meg. Det skal bli så moro og spesielt at du ikke aner noe som vanligvis er den som har stålkontroll på alt. Det er Line som vanligvis er reiseleder men nå må slippe kontrollen.

trinegrung 040819 9.jpg
Høvdingen Knut styrte laget med jernhånd og masse morsomme innslag.

Høvdingen Knut styrte laget med jernhånd og masse morsomme innslag.

Jeg klarte til og med å styre unna dessertbordet. Nå er jeg igang og dette skal jeg klare. Null alkohol og null sukker…bare vent. Kjenner på meg at jeg skal holde ut lenge denne gangen. Jeg har satt meg mål og opplever mestring når jeg ser jeg klarer det…..nu kjør vi.

trinegrung 040819 12.jpg

De hadde leid inn band som holdt på i flere timer. FOR en energi og utrolig flinke folk! Jeg kan virkelig anbefale Doll’s Girls om du skal ha fest og trenger et band. De var utrolig flinke og laget en vanvittig stemning! Jeg tror ikke de har nettside men mailen er robin_bogstad@hotmail.com. Veldig flinke!

Jeg fikk så mange hyggelige meldinger på Instagram etter jeg la ut bilde av kjolen min. Tusen takk alle sammen! Den er fra HM men fant den ikke igjen på nettbutikken deres. Er nok utsolgt og det skjønner jeg godt, for den var fin. Synes jeg.

Øver meg på kjoler som alltid har vært en greie for meg. Litt kaos i bakgrunnen her men vi holder på å ordne på rommet til min datter. Hehe.

Trinegrung 040819 2.jpg

Følg gjerne reisen min med #helseprogram2019 på Instagram.
Heter @trinegrung der.