Tallerkenmodellen - lavkarbo bra?

En ting som er viktig, uansett om en har en hudlidelse, livsstilssykdom eller hva…en MÅ se på hva en spiser. Der har vi ikke valg noen av oss for det er noe med utsagnet - en blir hva en spiser.

Jeg synes personlig at det er veldig vanskelig men gjør så godt jeg kan og det får være godt nok. Skeier ut av og til men har noen små regler for meg selv. Som laktose for eksempel. Det rare er, HELDIGVIS, er at jeg kan spise noe melkesjokolade, uten å reagere. Det må jeg huske å spørre Inge Thomas Ravlo om neste gang.

I denne delen snakker vi en del om riktige måltider og størrelse. For etter denne lange samtalen med Inge Thomas lærte jeg helt klart at ofte og lite er vesentlig for det meste. Ikke bare for slanking, men og for helsen vår!

Det kommer et lengre intervju imorgen med flere svar på spørsmål fra lesere av bloggen. Jeg kunne ikke ta med alt i en video for det tok vinter og vår å laste den opp. Derfor delte jeg det heller opp i mindre sekvenser.

Om du ønsker mer informasjon om Omega 3 produktet jeg velger å bruke kan du legge igjen mailen under her og det kommer informasjonsskriv direkte til deg på et sekund. Dette for å slippe direkte reklame i mine kanaler.

Omega 3 inkludert olivenolje og D vitaminer har endret masse for meg og min helse, derfor selger jeg den selv via mailen du får.