Kjolevalg til bryllup

Dette er sikkert noe mange damer kan relatere seg til- vanskelighetsgraden å finne rett kjole til anledninger hvor kjole påkreves. Hvis du har bunad, og klarer å gå i slike varme plagg, er du reddet. Jeg er ikke der, er en ganske varmblodig person.

Min datter arvet min Fanabunad og er bare vakker i den. Jeg klør bare jeg ser ullskjørtet og svetter bare jeg tar i vesten….dessverre. Jeg skulle virkelig ønske det ikke var slik, for ingenting er flottere enn bunad.

MEN.

Nå venter Spania og bunad hadde uansett ikke gått i 30 varmegrader. Skulle jeg tenke på vekten burde jeg sett på det som en treningsøkt hahaha. Igår skrev jeg på instagram at jeg synes dette med kjoler var vanskelig.

Følg meg gjerne, heter @trinegrung.

Jeg fikk så utrolig mye hjelp og mange gode tips om hvor jeg burde se etter kjoler. Jeg er 180 cm høy og ikke en sylfide, ergo kjolene springer ikke etter meg. Tusen tusen takk for all hjelp og alle meldinger! Jeg ble oppriktig glad og gjorde om på en del møter i dag for å kunne dra inn til Oslo for å prøve.

POP STOR: Wild Collective

POP STOR: Wild Collective

Jeg ble tipset om Confettibird som er en del av et POP UP konsept som er i Oslo i Øvre Slottsgate 29 nå. Jeg suste inn etter avtale med gründeren bak merket Camilla og ble tatt imot av den blideste dama jeg har møtt på lenge. Hun hadde jammen mye fint, virkelig verdt en tur!!

Jeg kjøpte like greit tre stykker og et par øredobber. Sko og veske har jeg allerede, så nå er jeg klar for bryllup i Spania. Jeg skal få tatt noen bilder av kjolene dere nede . Jeg lånte dette bilde fra Confettibird sine sider…det blir nok denne kjolen i bryllupet, var den ikke fin???? De andre to blir til kvelder ute.

DSC_2701-768x1134.jpg

Jeg liker å fremme andre gründere, siden jeg er en selv. Camilla har tidligere jobbet hos Carma i Trondheim og de er rå på nettet. De var tidlig ute med nettbutikk og riktig bruk av sosiale medier. Utrolig kul nettbutikk med masse fine klær. Sett den?

Her er blide Camilla

trinegrung 250619 3.jpg

Viktig å presisere at jeg ble ikke sponset, siden mange tror alle bloggere blir det. Jeg støtter gledelig en gründersøster og tipser andre om herlige kjoler. Jeg gleder meg til å ta fine bilder i Spania og vise de frem. Fredag er bryllupet og jeg reiser tidlig imorgen tidlig. TJOHO!!