Intervju helse, hud og tarm

Jeg er i opplæring når det kommer til emnet helse, hud og tarm. Jeg har selv slitt, så lenge jeg kan huske, med både hud og tarm og er derfor levende opptatt av emnet.

Inge Thomas Ravlo jobber som ernæringsfysiolog og personlig trener i Oslo og driver egen klinikk på Majorstua. Jeg kan ikke helt huske hvordan vi ble kjent for mange mange år siden men jeg minnes det hadde noe med rosacea å gjøre. Han driver rosacea.no og har mye kunnskap om hudlidelsen.

Her har jeg filmet og klippet selv men heldigvis skal jeg fremover få hjelp til dette av Erik Garpestad, sønnen til min gode venninne Nina. Han skal gå filmskole fra høsten av, men har allerede god erfaring. Pluss jeg lærte at jeg ikke skal ta med ALT i et intervjue for det funker dårlig men jeg blir så ivrig!

Vi har en Facebookgruppe om emnet som du gjerne kan bli medlem av her: https://www.facebook.com/groups/helse.tarm.hud/.
Der deler jeg innlegg om når jeg lærer noe nytt som er relevant for andre.

Det er jammen lenge siden jeg har intervjuet noen, så bær med meg….uff håper det ble bra nok, men tryggheten er at det kan jo bare bli bedre!
Jeg har alt utstyret som kamera, lyd, lys og mer……gleder meg til å dele masse fremover!