Kjoler og julebord

Annonselinker

Dette er en travel tid og vi nærmer oss jul. Dere som har fulgt bloggen min lenge vet jo hvordan det står til med meg og kjoler, men jeg lovet meg selv å øve meg mye i 2019 og det har jeg gjort.

I den jobben jeg har nå dukker det stadig opp anledninger for å pynte seg og tro meg, jeg skriver iKKE dette innlegget for å få skryt. KUN for at jeg selv skal se en forbedring av meg selv.

IMG_20191020_083105.jpg

Denne dressen er jeg VELDIG fornøyd med. Det er god stretch i både jakke og bukse samt den koster ikke mye. Begge deler er kjøpt på Lindex. Buksen HER og dressjakken HER.

Denne dressen har jeg brukt ved flere anledninger og kan både dresses opp og ned. ELSKER stretch i jakker.

IMG_20191116_171915.jpg

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde på meg en festkjole som denne. Kanskje jeg egentlig aldri har hatt det og jeg skjønner ikke helt hvorfor. Følte meg fin, men fikk litt vondt rundt armene for det er sånn glitterstoff som skaper litt friksjon mot huden. Den er fra Inwear.

Den lille sort

Jeg vurderer disse sorte til julebordsesongen. Disse likte jeg snittet på.

Ducks In A Row Collage 1.png

Kjole 1 HER / Kjole 2 HER

Ducks In A Row Collage 1 (1).png

Kjole 3 HER / Kjole 4 HER

Jeg vet at V hals passer meg på grunn av fordelene foran og knelengde passer fint. Var ikke disse fine? Jeg fant noen flere som jeg vurderer. Ingen av kjolene jeg velger vil ruinere oss og for meg er det viktig.

trine grung julekjoler 3.png

Kjole 5 HER / Kjole 6 HER

Jeg øver og øver meg. Dette vil jeg få til og snart skriver vi 2020. Det skal SÅ bli mitt år på alle måter.

Jeg vet jeg skal stå på scenen igjen 18 januar for å lede en stor konferanse og kjøper jeg den rette kjolen nå kan jeg bruke den både der og i julen. Jeg handler stort sett alt på nettet og sender det bare tilbake om det ikke skulle passe.

trine grung julekjoler 4.png

Kjole 7 HER / Kjole 8 HER

Jeg er ingen mote ekspert men de to siste her var så fine selvom den ene mangler V hals. En dag våger jeg å ta på meg en kjole som sier PANG for det synes jeg disse to siste gjorde.

Hva synes du? Synes du det er lett å finne kjoler eller generelt pyntetøy? Jeg gjør men øver meg stadig.