Våre handlemønster

Dette er veldig moro! Endelig i gang med denne reisen på en skikkelig måte. Jeg er ingen video-ekspert og sønnen min synes videoen var for lang, men det er en start.

Jeg synes jo ALT er viktig nå som jeg er i lære og jeg vil gjerne ha kommentarer på hva du synes? Jeg tenker at de som tenker de skal lære dette ser den fordi de har lyst på kunnskapen? Kommenter gjerne.

Pr nå filmer jeg med mobilkamera men ser helt klart fordelen av å ha et skikkelig kamera som er lett å ta med på tur. Jeg har et stort speilreflekskamera men det er for tungt. Dette skal jeg sjekke nøyere til neste film.

Kjersti Rinde Omsted og mannen hennes driver Opaker Gård. En gang pr måned reiser jeg dit for å ha helsekvelder hvor vi lærer bort både det jeg har lært og erfart så langt samt Kjersti deler sin kunnskap.

Kjersti er utdannet bioingeniør i bunnen og for en del år siden gikk hun i veggen så det sang. Helt utbrent og ble liggende inne med solbriller på grunn av lyssensitivitet. Det startet hennes nye reise i indre ernæring og jeg lærer SÅ mye av henne.

Vi har neste helseevent på Opaker 4 november for de som har lyst å komme. Her kan du melde deg på: https://www.facebook.com/events/533407563893415/. Trykker du SKAL så indikerer det at du kommer , så noter det i kalenderen din! Viktig for oss å vite antallet.

De som allerede har vært på eventene sier så mye positivt etterpå og det gleder meg. Jeg har mange kunder som merker stor forskjell etter de har gjort endringene som jeg har begynt med. Det gir meg en pekepinn om at jeg er på rett vei og kunnskapen er viktig.

Det kommer flere videoer og jeg gleder meg til å dele. Kommenter gjerne for hvilke endringer du tenker jeg bør gjøre for av videoene skal bli best mulig.

Vi starter å se på varer som mange av oss kjøper hver eneste dag. Leser du på baksiden eller handler du på ren vane? Jeg vet jeg er en vanehandler og derfor synes jeg dette er så viktig for første steg på læringskurven.

Håper videoen ga deg masse!!! God klem fra Drammen