Den perfekte smoothie for magen

Jeg har i mange mange år hatt en slik maskin og endelig fant jeg en ny. Den gamle er ødelagt etter massiv bruk og denne er perfekt med bøtta mi som mange spør etter jeg la den ut på Instagram.

Utrolig mange spør hva jeg har i “bøtta” og derfor ble det nå et eget innlegg om den. Men først maskinen! Den er et MUST og koster nesten ingenting.

Smoothie maskin HER (annonselink)

PERFEKT maskin og enkel å rengjøre. Den gjør jobben og jeg bruker min hver eneste dag. Digger at den også har kopp til å ta med, den med drikketut, den bruker jeg aller mest.

I “bøtta” mi, som jeg drikker hver eneste morgen, har jeg følgende:

  • 3 dl mandelmelk (Magen min blir oppblåst av vanlig melk)

  • Frosne bringebær

  • Frosne blåbær

  • 1 spiseskje Prebiotika

  • 1 pakke ernæringspulver

Den er kjapp å lage og har flere fordeler. Inneholder fem naturlige fibre som forbrennes i tarmen, støtter veksten av gode bakterier, fremmer sunne tarmfunksjoner, reduserer følelsen av oppblåsthet og balanserer kolesterolnivåene.

DERFOR er bøtta den som har endret hele magen min. Bonus, som ikke var viktig, er at jeg også har gått ned i vekt. Jeg drikker den til frokost men også ofte til kvelds eller lunsj. Får i meg alt jeg trenger og blir mett. DIGG!

Vil du høre mer om BØTTA og få et eget unikt tilbud? Legg igjen e-posten under og mail kommer på et sekund. Dette vil du IKKE gå glipp av…..jeg har laget et eget KOM I GANG TIL 2020 -program i mailen som kommer! TJOHO