Vinterdeppa?

Utrolig mange sliter med tunge periode i mørketiden. Det er ikke tvil om at det er en mørk tid vi går inn i og derfor synes jeg det er viktig å ta de grep vi selv kan ta.

Personlig sørger jeg for en god omega 3 fettsyre som inneholder ekstra D-Vitaminer, er du nøye på det? Gleder meg til å se hvordan dette utarter seg i denne perioden som kommer nå. All forskning sier at det hjelper i mørketiden…..jeg gleder meg til å se.

November og desember er alltid ganske tunge perioder for meg, men med de endringer jeg har gjort er jeg veldig spent på om det vil føles annerledes i år.

IMG_20191005_115402_494.jpg

Flere som gleder seg til varmere tider allerede? Jeg konkluderer med at jeg ikke er et vintermenneske. Jeg liker bedre mindre klær og varmere vær. Derfor har jeg bestemt meg for at innen to år skal jeg kjøpe meg en leilighet i Spania. I samme byen som flere venner av meg har sted…jeg gleder meg!

Det sparer jeg til nå!

I helgen var jeg på kunstutstilling med Anja Solvik, også kjent som forkjemper av Bunadsgeriljaen. Utrolig spennende og herlig dame.
Jeg dro dit sammen med Bjørg Thorhallsdottir og hele dagen ble tilbragt i vakre Son.

trinegrung 071019 1.jpg

Utstillingen er på Galleri Soon ut november og er virkelig verdt et besøk. Vi fikk gleden av å høre et dikt av Oskar Fiske Pedersen og jeg fikk tillatelse til å dele disse to setningen som rørte mye i meg. Rett og slett vakre!

IMG_20191005_185531_954.jpg

Jeg leser en spennende bok nå om inflammatorisk kosthold og senere denne uken kommer det et innlegg om hvordan vi alle kan gjøre små endringer for å bedre innsiden av kroppen vår. Viktige endringer som alle faktisk bør gjøre.

Jeg lærer så mye av denne boken og merker virkelig at endringene jeg selv har gjort gjør mye for min energi og min hverdag. Gleder meg til å dele!

trinegrung 071019 2.jpg

Vi tre endte på SPA i Son i flere timer som inkluderte masse latter, gode samtaler og masse god energi. Akkurat det jeg trengte denne helgen og hvilepulsen etter en krevende jobbperiode er et faktum. Må sveives i gang i dag, for å si det sånn.