Hva er kjærlighetsspråket?

Ekspert på kjærlighetsspråket

Ekspert på kjærlighetsspråket

Endelig er jeg i gang, og har du fulgt meg en stund vet du alt om at dette er drømmen min. Punktum. Kvinner som våger er lansert, nettkurset laget for at andre skal våge en utvikling, og jeg skal fremover blogge om kvinnene jeg intervjuer til dette nettkurset. Og det kommer mange gode historier og kvinner med som velvillig deler sin historie. Jeg er så heldig! Vi starter med kjærlighetsspråket!

Dette er herlige Benedicte Lislerud. Hun er den første jeg intervjuer til Kvinner som våger, og har lang erfaring som terapeut. Perfekt at hun også er en reser på kjærlighetsspråket! Benedicte er, blant annet, utdannet EQ-terapeut, foredragsholder, og det var da jeg utdannet meg på EQ Instituttet at jeg traff henne første gang. Hun holdt foredrag om viktigheten av å ha fokus på kjærlighetsspråket for at du skal ha det bra i et parforhold.

Benedicte og jeg hadde idag et par timer sammen hjemme hos meg og praten gikk lett. Vi laget også en liten teaservideo for at du skal se litt hvordan det ser ut "bak teppet" til Kvinner som våger. DETTE ER SÅ MORO!

Mitt kjærlighetsspråk er Tid for hverandre. Det vil si hvordan jeg vil bli sett, oppleve meg hørt og ha genuin tid sammen med den jeg er sammen med. Vi har fem ulike kjærlighetsspråk, har du funnet ditt?

De andre kjærlighetsspråkene er :

  1. Annerkjennende ord

  2. Tid for hverandre

  3. Ta imot gaver

  4. Tjenester

  5. Fysisk berøring

Vi storkoste oss og i kurset går vi selvfølgelig enda nærmere inn på temaet. Pluss det er jo så mye mye mer. Jeg har flere herlige kvinner som jeg suser til med kamera og mygg de neste to uker. Mer kommer her på bloggen! Legg igjen mailen om du vil høre mer om de ulike spennende temaene vi skal ta opp!

Jeg har tidligere blogget om kjærlighetsspråket her.