Nå håper jeg du er klar!

ENDELIG er dagen her og de som har fulgt meg lenge vet hvor mye jeg har gledet meg til dette. Mitt nye nettkurs Kvinner som våger. Jeg er så spent!! Allerede har påmeldingene begynte å komme og jeg er så glad for denne muligheten. Nettkurs er virkelig en super måte å dele kunnskap med mange på!

Dette er de ulike modulene inne i selve kursportelen og alle inneholder masse læring for deltagerne. Kurset ser du hjemme i din egen stue, via mobilen eller aller helst på en laptop med headset på ørene.

I denne runden av nettkurset har jeg inkludert masse for virkelig bli kjent med deltagerne, lære enda mer  av de som er med og jobbe tett med hver og en. Jeg har inkludert gratis workshopdag i Drammen, gruppecoaching med mye mye mer.

Du kan lese om alt du får i kurset HER: https://www.digitalakademiet.no/page/86083-kvinner-som-vaager-laer-deg-aa-vaage-mer På samme side kan du melde deg på! Håper du har lyst!

Jeg har jobbet lenge med dette kurset og har mange spennende overraskelser på lur. Det jeg gleder meg til, foruten å hjelpe andre til å videreutvikle seg, er intervjuene med andre kvinner som våger.

Her har jeg allerede booket intervjuer med kjente og ukjente kvinner som våger. De vil åpent fortelle sin historie og tilfører læring til andre. Vi skal se på personlig språk, kjærlighetsspråk, hvordan du blir kvitt "styggen på ryggen" og mye mye mer.

Dette vet jeg er starten på noe viktige. Kurset og gruppen av kvinner jeg vil samle. Sammen skal vi styrke oss og våge enda mer. Jeg har selv våget mange karrieremål men det vanskeligste var å møte meg selv. Endre meg selv. Det har jeg klart og mange lurer på hva jeg har gjort. Det og planen jeg fulgte er det jeg deler videre i kurset!

LYST Å VÆRE MED? Klikk her og les mer https://www.digitalakademiet.no/page/86083-kvinner-som-vaager-laer-deg-aa-vaage-mer

Vi sees på nettet! Dette er et onlinekurs men vi vil og møtes på ekte. Hehe. God klem fra Trinemor.