Trine, du våger jo masse du!!

Hva vil det egentlig si å våge? Ja, jeg har våget masse i min karriere og oppnådd mye som for mange andre kanskje er utenkelig. Jeg ser den, helt klart. Masse lyttere på riksdekkende radio, tv-seere via jobben i TV Norge, to ganger gjest hos Oprah og lenge en av landets mest omtalte og leste blogger ( en stund siden nå, må sies).

I mitt hode, når mye av dette skjedde, opplevde jeg det som "tilfeldigheter". Jeg jobbet målrettet for å få det til, men likevel opplevde jeg å ikke være tilstede underveis. Jeg trodde på at jeg skulle jobbe i NRK P3 og slik gikk det. Jeg trodde på det faktum at jeg skulle møte Oprah og slik gikk det. Jeg mener bestemt at TRO kan flytte fjell og det handler ikke om noe religiøst i det hele tatt.

Det er mye læring for alle i dette å våge mer. Våge å møte seg selv, våge å endre mønstre, våge å se egne sterke og svake sider, og ikke minst våge å være mer tro mer på det en faktisk vil. For å finne sin passion i livet må en se seg selv og jobbe målrettet deretter.

Det er først de siste årene at jeg faktisk gjør dette og jobber med mine personlige mål først. Setter meg selv først for å så komme enda lenger. Kan alle lære seg å jobbe mer målbevisst? Ja, absolutt! Men jeg tror en først må jobbe med seg selv og hvorfor en ønsker å oppnå konkrete mål før en realiserer de. Slik opplever i hvertfall jeg dette personlig.

For ved å se mine sterke og svake sider, forbedre de områdene jeg ønsker når jeg ser, først da kan jeg gjennomføre at de riktige årsaker. Finne savn en har i livet og så mette de med det en trenger underveis. Mye av dette lærte jeg på skolen jeg gikk for å bli EQ terapeut.

  • evnen til å ha kontakt med egne følelser

  • håndtere egne følelser

  • kunne motivere seg selv

  • kunne oppfatte følelser hos andre

  • kunne skape og beholde relasjoner med andre.

SÅ VIKTIG! For om jeg ikke forstår mine egne handlingsmønstre og hvorfor jeg eventuelt faller av underveis, vil jeg ikke evne å endre noe! Forstår du hva jeg mener? Jeg håper det for jeg brenner så inderlig for dette.

Jeg har funnet min passion i livet, og det er å få andre til å våge mer! Våge å ta en skikkelig oppvask med hvem en er, hvordan vår personlighet påvirker oss i hverdagen, og ikke minst hvordan en kan endre det en blir kjent med som en ikke liker. For jeg så MASSE jeg ikke likte om meg selv underveis i min prosess, men heldigvis kan en endre når en først blir klar over ting.

Om du ønsker mer inspirasjon om disse temaene så legger du igjen mailen i boksen under. Håper jeg får inspirere enda flere til å våge et møte med seg selv!