Når usikkerheten kommer snikende?

Jeg kom hjem fra varmen på Gran Canaria og ble møtt av snøsjokk. Fy flate for noen mengder som laver ned, og det eneste jeg tar meg i å håpe er at værgudene dermed tenker å tilby oss en sommer uten sidestykke, for å veie opp for disse mengdene. Jeg har ikke en gang denne vinteren klaget på snøen, men det er greit nå. Jeg trenger ikke mer snø. Punktum.

Med kulden og snøen har og min usikkerhet kommet krypende. Hva er det med oss mennesker og svingninger som dette? Jeg blir så frustrert over meg selv. Den ene dagen er jeg 100% sikker på verdien nettkurset Kvinner som våger skal gi, og så neste dag sniker disse idiotiske tankene seg inn. - "Dette er ikke bra nok, hvorfor skal noe gå dette kurset hos deg Trine, nå må du roe deg ned og ha fokus på kunnskapen din, dette klarer du ikke". Kjenner du deg igjen?

Ting blir liksom aldri bra nok.

Slitsom personlighetstrekk, jeg er så lei av det. Jeg brenner jo så inderlig for å få andre kvinner til å våge mer for sin egen del. Våge å bli mer kjent med seg selv, sikrere i sine valg, definere valg de ønsker mer nøye og så gjennomføre valgene de setter for seg selv. Og så går jeg rundt og er usikker? Jeg bruker jo alle verktøyene selv, hvorfor skal de ikke fungere for andre da.

Godt jeg sitter usminket på hjemmekontor og river meg selv i håret....haha.

Det er vel fordi jeg er igang med noe jeg ikke har gjort før som gjør at usikkerheten kommer. Selvom jeg har MYE på hjertet som jeg ønsker å lære bort er det sunt å være usikker. Jeg er heldigvis ikke alene om å ha det sånn, kjenner du deg igjen? Når vi er usikre blir vi mer skjerpet, sørger for enda bedre innhold, spør litt rundt og lytter mer. Sånn blir i hvertfall jeg. Flere kaller dette for styggen på ryggen og jeg vil herved at den styggen drar dit peppern gror. Jeg trenger deg ikke! Stikk!

Ute laver det ned snø og jeg klarer ikke å samle tankene mine i dag. Ekte god gammeldags mandagsfølelse, rett og slett. Heldigvis er jeg laget sånn at jeg tillater slike ladedager velvitende om at imorgen er en ny dag som jeg former slik jeg vil at den skal være. En treningstur på Drammensbadet i ettermiddag vil styrke meg og gi meg energi igjen....da er jeg klar. Hva er dine beste tips for slike dager?