Hva vil det si å våge mer?

Jeg har hatt en magisk uke på Gran Canaria på et hotell jeg faktisk kan anbefale. Sheraton Golf, et eller annet heter det, ligger tilbaketrukket litt inn i landet fra Meloneras (egen gratis buss ned til byen flere ganger til dagen og eget strandhus), god mat og rolige forhold. Helt perfekt for en uke som skulle inkludere jobb, trening, litt sol, lesing og soving. Repeat.

Ikke dumt med 6 km gåtur rundt her hver morgenen med nesten ikke et menneske i sikte. Love it!

Jeg reiser hjem imorgen og har virkelig kost med denne uken. Funnet fokus og ikke minst laget struktur for mitt neste nettkurs Kvinner som våger.

Jeg fikk i siste sekund reisepartner (hadde tenkt å reise alene) og Marit ble perfekt samboer denne uken siden vi begge jobber online. Masse kreative tanker og ikke minst fikk vi gått igjennom nettkurset mitt, som og blir foredrag, mulig bok og fysiske kurs rundt om i landet.

Hva er egentlig Kvinner som våger?

For meg er jo dette soleklart. I mitt hode. Men jeg ser jo og at ikke alle lever i mine tanker. Etter å ha jobbet digitalt med så mange kvinner med mine andre nettkurs så ser jeg at det er mange som kvir seg for mer synlighet, mange bryr seg om hva "naboen" måtte mene, synes det er vanskelig å tro på seg selv og ikke minst være målrettet og jobbe strukturert for å komme i mål.

Jeg har gjort uendelig mye i min karriere, og det å våge har aldri vært en utfordring. Så, kan andre lære av hvordan jeg tenker og jobber? Helt klart. Og ikke minst lære av denne planen jeg har laget meg for å komme meg ut av myren når livet spiller meg puss og fremstår vanskelig. Vi har alle våre utfordringer i hverdagen og jeg har vært veldig åpen om min tidvise følelse av ensomhet.

MEN.

Siden jeg begynte å gjennomføre planen jeg laget meg etter julen i 2016 har jeg ikke hatt EN ENESTE nededag, ergo jeg har funnet en "oppskrift" som funker ufattelig godt for meg, som helt klart blir en del av Kvinner som våger. Hvordan andre kan lage seg en plan, lære seg selv bedre å kjenne, bryte ut av en ond sirkel og komme seg fortere videre.

Jeg er selv et levende bevis på at det funker og dette ønsker jeg så inderlig å dele med andre. Derfor blir dette kurset basert på verktøyene jeg har lært samt det jeg lærte på EQ Instituttet når jeg gikk der. Jeg liker å kurse konkret og ikke gå rundt grøten og vil supplere med mye av mine egne erfaring. For hvordan jeg gikk frem for å våge å møte meg selv? Høres kleint ut, jeg vet, men det var først da jeg virkelig utviklet meg selv.

Etter nesten tre års utdannelse ved EQ Instituttet lærte jeg mer om:

  • evnen til å ha kontakt med egne følelser

  • håndtere egne følelser

  • kunne motivere seg selv

  • kunne oppfatte følelser hos andre

  • kunne skape og beholde relasjoner med andre.

Dette er vesentlig for alle å forstå mer og ikke minst lære seg verktøyene jeg lærte.

Jeg kan faktisk med hånden på hjertet si at jeg aldri har hatt det bedre og smiler hver eneste dag. Jeg tillater meg "ladedager" når jeg kjenner kroppen trenger det, men samtidig legger jeg det inn i planen min og bestemmer meg for NÅR jeg skal "være aktiv og pålogget" igjen. Dette handler ikke kun om trening, det handler om alle elementer i livet.

Kanskje du ønsker å endre livsstil, kanskje du ønsker å trene mer, kanskje endre jobb, våge å gå fra mannen, våge å tenke nytt, trenger en endring rett og slett, da er Kvinner som våger noe for deg. Dette er drømmen jeg har gått inne med i mange år og gleder meg sinnsykt til å dele.

Da jeg begynte å gjennomføre alt jeg hadde tillært meg av kunnskap, siden jeg begynte min reise i egen utvikling i 2003, har jeg endret meg mye. De siste fire årene mest. Jeg er glad i meg selv, ser mine styrker og svakheter, har en plan for gjennomføring og er mer målbevisst enn noen gang. Livet er ikke for pyser.....men herfra og ut skal jeg våge å satse på meg selv, igjen.

Lag deg en super dag! Ønsker du mer info om Kvinner som våger når det kommer legger du igjen mailen under her. Jeg spammer ingen. Det ser jeg ikke vitsen med og har lært. Gratis tips kommer på mail: