Uken ser lovende ut!

Nu kjør vi, min nye hverdag starter i dag. Slutt på ferietid og tenketank, det er nå samarbeidet begynner med en utrolig spennende partner som skal bistå bloggen og meg videre. Det er på grunn av denne partner at jeg nå kan leve av bloggen uten annonser og det er stas.

UTEN at jeg nevner selskapet med et ord, det er jo litt merkelig hehe. Med den digitale utviklingen vi lever i blir det verre og verre for såkalte influencere/bloggere/instagrammere å leve alene av trafikken de skaper. Det er utrolig slitsomt og ekstremt tidkrevende å jobbe hvor en baserer seg på avistankegangen, at trafikk/besøkende på nettsiden er utslagsgivende.

Disse influencerne inngår kommersielle samarbeid som de får godt betalt fra, noe som gjør at mange av dem tjener millioner av kroner, men hva gjør det med troverdigheten og hvor nøye har de faktisk sjekket om de aktuelle samarbeidene gangner deres merkevare? Målgruppen, vil de ha informasjonen og reklamen? Der er det mange som bommer, synes jeg.

Derfor har jeg hele tiden kjempet for reklamefri blogg og jeg har klart det. Ergo det er ikke umulig, men evner dagens bloggere å snu seg litt for å lære mer enn om det de jobber med? Det er det som skal bli spennende å se fremover. Det er flinke folk i kulissene av disse influencerne, men evner de å forretningsutvikle dem?

Skape nye former for inntekt når troverdigheten raser og trafikken ikke er som den en gang var? Bloggere har ikke de lesertallene de hadde og dessverre er det for mange bedrifter som IKKE sjekker dette før de inngår samarbeid.

Min nye reise starter nå og jeg er spent. Litt smånervøs og glad i magen, men mest fordi jeg gleder meg så veldig. Små drypp kommer på bloggen hver dag, men mest deler jeg på mail hver søndag. Legg gjerne igjen mailen i boksen som popper opp når du leser innlegget. Lag deg en super dag!