Når døren er åpnet.....kan den lukkes?

Nå kjenner jeg det kommer en periode hvor jeg virkelig må tvinge meg til å roe ned. Jeg er i læring, og for meg betyr det et hode som fort koker over. Det er mye ny informasjon og læring fra kunde/samarbeidspartner som skal plasseres, settes i system og ikke minst jobbes med, noe som gjør at hjernen min jobber til og med når jeg sover.

Det passet perfekt at tenåringene mine dro til eksen på søndag, for nå får jeg 10 dager kun med fokus på alt jeg skal lære, sette i system og forstå totaliteten av. Jeg ELSKER det, det må jeg virkelig si, men når jeg våknet 0315 i natt, og hodet jobbet i søvne...not so much. Jeg har ikke sovet siden, men likevel sitter jeg kl 0535 og blogger. DA skjønner du at Trine har mye energi og energi av de rette årsakene.

Det jeg gjør i slike faser, siden jeg nå kjenner meg selv godt, er å planlegge nøye. I går kveld gjorde jeg noe jeg visste var dumtt, men jeg klarte ikke la være. Jeg har ei kreativ venninne som spurte om jeg, etter en lang førstedag hos kunden min, ville gå tur rundt Drammenselven. Magisk lys i går, det skal sies.

Jeg vet jeg blir vel energisk av å prate med henne og vi har så sinnsykt mye energi og gode samtaler sammen...og sensitiv som jeg egentlig er, så vet jeg at hodet mitt egentlig trengte nedetid og alenetid etter en krevende dag. Men neida, Trine kjørte på, og i tillegg endte jeg opp med en lengre telefonsamtale etterpå med ei anna som gir meg energi......fail fail og atter fail. MEN AH så kjekt!

Derfor, i dag, i ettermiddag, etter jobb, skal jeg ikke gjøre NOENTING. Jeg skal være helt alene, gjøre yoga, puste rolig og lese bok. IKKE bli stimulert av noe som trigger hjernen til å jobbe. Det er minuset med å være kreativ og sensitiv, men samtidig er det ekstremt givende.

Tidligere hadde ikke Trine stoppet og lyttet, forstått signaler og muligens sprunget i veggen. Men ikke nå. Jeg vet hvor jeg skal og har en plan. Trenger bare å roe denne informasjonsstrømmen og sortert den.....så blir dette knallbra.

LAG deg en SUPER dag!! Sender deg masse energi hehe....eller ikke så mye, sånn akkurat passe.

Følg gjerne hverdagen min på snap: @trinegrung